Azorerne - Grupperejse - Juli 2022

Tag med til Azorernes midt ude i Atlanterhavet og oplev Europas bedste adventuredykning. Dyk med hajer og mantaer og svøm med delfiner.

Rejseperiode

16. - 24. Juli

Varighed

9 dage

Sæson

Bedste sæson for vejr og dyr

Highlights

Store dyr og vulkanøer midt i Atlanterhavet
16.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Azorerne - Grupperejse - Juli 2022

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

På grupperejsen til Azorerne får du storvildtsdykning i verdensklasse

Tag med os på en fantastisk grupperejse til Azorerne, der byder på masser af utrolig spændende og imponerende adventuredykning i Europa. Her kan vi både dykke med hajer, mobula mantarokker, skildpadder, svømme med delfiner og opleve store hvaler på bådture ud i Atlanterhavet. Derudover finder du en utrolig smuk og vild natur med vulkankratere, lavagrotter og fantastiske vandreture - et sandt paradis for alle med hang til store naturoplevelser.

Øgruppe med masser af marineliv i alle størrelser

Azorerne er en portugisisk øgruppe der ligger midt ude i Atlanterhavet. Øgruppen udgør toppen af den midtatlantiske bjergkam der rejser sig fra ca. 3000meter dybde og tvinger næringsrige dybhavsstrømme til overfladen. Azorerne består af 9 vulkanske øer hvoraf de to naboøer ”Faial” og ”Pico” er de mest interessante for os dykkere med en kæmpe diversitet af marineliv fra de allermindste dyr til de allerstørste.

Europas bedste adventuredykning med blåhajer og store mobularokker

Havet omkring Faial og Pico byder på Europas bedste adventuredykning og er hovedstaden for de bedste storvildts oplevelser. Fra vore hoteller på Faial har du udsigt til Pico med vulkanen Mount Pico der rejser sig 2351 m.o.h. og er Portugals højeste bjerg. På din dykkerrejse til Azorerne kommer du til at opleve en kombination af flotte lokale dykkersteder rundt om Faial og Pico, og vild adventure dykning i blåt vand med flokke af mobula mantarokker og nærkontakt med nysgerrige blåhajer og endda makohajer hvis vi er heldige.

Svøm med legesyge delfiner og tag på hvaltur med nogle af verdens største hvaler

Azorerne er også et sandt mekka for hvaler og delfiner, og Faial og Pico giver dig øgruppens bedste muligheder for at svømme med vilde delfiner og opleve mange af de store typer hvaler som kaskelotter og endda blåhvaler.

Kombinér din dykkerrejse med smukke vandreture eller lavagrotter

Udover dykning byder både Faial og Pico på masser af oplevelser på land. Fra byen Horta på Faial kan du gå direkte ned til en af de få sandstrande på Azorerne, Praia Porto Pim der ligger i læ i den smukke bugt, eller besøge det flotte hvalmuseum der ligger i byen. Den dramatiske vestkyst af Faial og de naturskønne områder omkring vore hoteller indbyder også til vandreture i området. Og du kan udforske de 2 vulkanske kratere Caldeira og Capelinhos, enten i lejet bil eller med guide via den lokale turoperatør. Det er også let at tage et smut til Pico hvor du f.eks. kan besøge lavagrotten "Grutta das Torres" der er ca. 5km dyb med flere afgreninger, gå en tur i øens vinmarker eller bestige toppen af Mount Pico der er 2351m højt og Portugals højeste bjerg.

Dykkerrejse til Azorerne med stor variation og mulighed for delfiner og hvaler

For at du kan få det bedste ud af din dykkerrejse til Azorerne har vi sammensat et fuldt program der inkluderer en blanding af forskellige båddyk omkring de lokale øer, en dagstur til Princess Alice efter mobula mantarokker, en ½ dags tur efter blåhajer samt skumringsdyk og natdyk. Dertil kan du vælge om du også vil på hvalture og delfinture. 

Dyk på dybe vægge eller gennem huler og se blæksprutter, rokker og barracudaer

De lokale dyk rundt om Faial og Pico foregår fra kysten såvel som fra båd og er præget af dybe vægge, huler, lavatunneller og masser af flotte gennemsvømninger. Her er der stimer af normale revfisk, groupers og muræner såvel som nøgensnegle, blæksprutter og rokker. Kigger du ud i det blå har du mulighed for at se stimer af pelagiske fisk som barracuda, makrel eller tun, og der er også fundet to vrag hvoraf det ene kan dykkes på ca. 24meter, mens det andet kræver mere dybdeerfaring.

Få nærkontakt med store nysgerrige blåhajer

Kun siden 2010 er Azorerne blevet opdaget som et af de bedste steder i verden at dykke med blåhajer og endda også makohajer hvis du har heldet med dig. Hajerne tiltrækkes med duftspor af fiskerester og man dykker med dem i blåt vand, via nedsænkede liner der hjælper med at holde dykkergruppen samlet og gør dykket sikrere såvel som lettere at nyde. Denne dag kræver at du som minimum er certificeret Advanced dykker med ca. 30 dyk og har haft et checkdyk rundt om Faial eller Pico.

Princess Alice Bank giver dig Atlanterhavets bedste dykning med mobularokker

Ca. 45mil fra Pico og Faial ligger den undersøiske bjergtop Princess Alice Bank. Toppen rejser sig fra ca. 2500m til 30m under overfladen og er kendt som Atlanterhavets måske allerbedste dykkersted. I sommermånederne er det normalt at dykke med mobula mantarokker i grupper på mellem 5 og 30 dyr, og de nysgerrige mantaer kommer meget tæt på os dykkere hvilket er en fantastisk oplevelse. Udover mobulaer kan du også opleve tun, barracuda og hajer såvel som sværdfisk hvis du er rigtig heldig. Sejlturen herud tager ca. 3 timer og er en dagstur der er afhængig af godt vejr. Du får frokost på båden og undervejs møder man ofte hvaler og delfiner. Denne dag kræver at du som minimum er certificeret Advanced dykker med ca. 30 dyk og har haft et checkdyk rundt om Faial eller Pico.

Azorerne er et af de bedste steder at opleve kæmpe hvaler og svømme med vilde delfiner

Når det kommer til hvaler og delfiner er Azorerne et sandt mekka! Øgruppen udgør et naturligt fristed midt i Atlanterhavet og dyrene kommer her for at hvile, kælve og spise. Sæsonerne varierer i løbet af året, men de mest almindelige hvalarter du har mulighed for at se fra båden på en hvaltur er kaskelotter, grinder, blåhvaler, finhvaler og minkehvaler. Havet bugner også af delfiner hvoraf man må svømme med 5 forskellige arter. Delfinerne er 100% vilde dyr og der skal derfor ofte flere forsøg til at se dem ordentligt. Hvalture såvel som delfinture varer ca. 2-3 timer.

Fantastisk sigtbarhed og klart, blåt vand

I sommermånederne er sigtbarheden på Azorerne helt fantastisk og du kan forvente mellem 20-40m i klart, blåt vand. Vandtemperaturen ligger på ca 23-25 grader.

Kort

Lækkert hotel på Faial med pool og udsigt til Mount Pico

Vi bor på det flotte hotel Azoris Faial Garden Resort Hotel centralt i den hyggelige lille kystby Horta. Vores dykkercenter ligger på hotellet og vi kan nemt gå til mange hyggelige små restauranter på havnepromenaden med havudsigt. Vi bor i standard værelser med mulighed for opgradering.

Azoris Faial Garden Resort Hotel

Lækkert hotel på øen Faial, centralt i den hyggelige lille havneby Horta og marinaen, med on-site dykkercenter og udsigt over Atlanterhavet og Mount Pico.

Vis detaljer

Azoris Faial Garden Resort Hotel

Det lækre 4-stjernede Azoris Faial Garden Resort Hotel er beliggende midt i en kæmpe have, centralt i den lille og charmerende kystby Horta med lystbådsmarina. Hotellet ligger i et roligt område, og er med eget dykkercenter og den naturskønne beliggenhed, et oplagt valg til en afslappende dykkerferie på Azorerne. Den smukke natur indbyder til gåture i området, og der er samtidig kort afstand til centrum af den hyggelige by Horta. Fra hotellets restaurant, passende navngivet ’Horta’s Balkon’, har du panorama udsigt over Atlanterhavet og Mount Pico, mens du nyder de delikate retter. Baren er ligeledes åben hele året og byder på lette måltider og drikkevarer. Hotellets spa & wellness center med Jacuzzi, sauna, massage og Tyrkisk bad inviterer til personlig forkælelse, og med pools både inden- og udendørs, fitness center, volley- og tennisbane har du mulighed for at udfolde dig aktivt, hvis du har mere energi efter dagens dyk.

Værelser

Hotellet har 131 værelser, heraf 6 suiter, 26 executive værelser og 99 standard værelser. Alle værelser har gratis trådløst internet, eget bad/toilet, A/C, TV, telefon, minibar og gratis adgang til hotellets wellness center.

Standard singleværelse

Standard værelse for 1 person beliggende i hovedbygningen eller i de seperate villaer.

Standard dobbelt/twin

Værelser for 2-3 personer beliggende i hovedbygningen eller i de seperate villaer, og kan udstyres med en extra opredning mod merpris, for børn op til 16 år, eller en gratis babyseng (op til 2 år).

Executive dobbelt/twin

Byder på extra komfort med bla flaskevand, badekåbe og slippers og er beliggende i hovedbygningen eller de seperate villaer. Mulighed for en gratis babyseng (op til 2 år), men ikke en 3 opredning.

Executive Ocean view dobbelt/twin med havudsigt er beliggende i hovedbygningen og byder på extra komfort med bla flaskevand, badekåbe og slippers. Mulighed for en extra opredning mod merpris, for børn op til 16 år, eller en gratis babyseng (op til 2 år).

Executive Superior Ocean view er store lækre værelser med balkon og udsigt over Atlanterhavet og Mount Pico. Udover en kingsize dobbeltseng er der en sovesofa til en 3 person (voksen eller barn), og mulighed for en gratis babyseng (op til 2 år). Værelserne er beliggende i hovedbygningen og byder på extra komfort med bla flaskevand, badekåbe og slippers.

Suite Deluxe er en lille luksus lejlighed med balkon og havudsigt. Lejlighederne er oplagte til familier, da der udover soveværelse med kingsize dobbeltseng, er seperat stue med en sovesofa, der kan omdannes til dobbeltseng. Værelserne er beliggende i hovedbygningen og byder på extra komfort med bla flaskevand, badekåbe og slippers.

Faciliteter

On-site dykkercenter, Egen restaurant og bar, indendørs og udendørs pool, spa & wellness center, fitness, tennisbane, volleybane.

Prisen på gruppe dykkerrejse til Azorerne

Inkluderet:

- Fly: Kastrup – Faial/Pico t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 8 nætter på Faial i delt værelse
- 12 guidede båddyk på Azorerne heraf:
- 7 lokale dyk omkring Faial & Pico (del af ovenstående 12 dyk)
- 1 fodringsdyk efter blåhajer/makohajer (del af ovenstående 12 dyk)
- 2 dyk på dagstur til Princess Alice Bank (del af ovenstående 12 dyk)
- 1 skumringsdyk omkring Faial & Pico (del af ovenstående 12 dyk)
- 1 natdyk omkring Faial & Pico (del af ovenstående 12 dyk)
- Morgenmad på hotel
- Snacks på dykkerdage
- Lufthavnstransfer t/r
- Tank & bly
- Skatter & afgifter på Azorerne
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Uspecificerede drikkevarer og måltider
- Leje af dykkerudstyr
- Evt ekstra dyk / udflugter

Her kan du se, hvad du kan være heldig at se af hajer, rokker og fedt undervandsliv på Azorerne

Videoen er filmet på vores grupperejse til Azorerne i 2016 og er filmet af Kasper Hesselfeldt. Så kan du jo se, hvad der venter dig af fantastiske dyk på Azorerne.

Videoen er filmet på vores grupperejse til Azorerne i 2017 og er filmet af Peter Haase og Rasmus Greve.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Aflyst - Bahamas - Tiger Beach - Grupperejse Juli 2021
  16. - 25. juli 2021
  23.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Norge - Spækhuggere - Grupperejse - 29. okt. 2022
  29. oktober - 4. november 2021
  27.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?