Lars Kirkegaard Filippinerne byder på ufattelig skønhed under vand Puerto Galera har verdensklasse makrodykning Tudsefisk i kamouflage på revet Slap af i baren ved Atlantis Dive Resort Fiskestime ved Puerto Galera Masser af spændende dykkeroplevelser og fotomuligheder Glæd dig til rigtig flot makrodykning Foto udstyrsrum på Atlantis Glæd dig til flotte solnedgang Prøv kræfter med at tage fotos af parrende mandarin fisk Du kan også glæde dig til skildpadder på Filippinerne Pool på resortet Søhest der gemmer sig

Fotorejse til Filippinerne / Puerto Galera med Lars Kirkegaard

Denne dykkerferie foregår i samarbejde med Lars Kirkegaard for at tilbyde en unik rejse med fokus på foto & video til Filippinerne. Lars Kirkegaard er en af Skandinaviens mest erfarne undervandsfotografer- og undervisere, der hvert år afholder foredrag og workshops samt deltager som dommer i fotokonkurrencer. 

Om fotorejsen

Turen er for personer med særlig interesse for fotografering og filmoptagelser og henvender sig til alle, der vil lære at forbedre deres undervandsfotografering, hvor undervisningen foregår i et uformelt, venligt og ikke-konkurrencepræget miljø.

Lars vil være behjælpelig hver dag gennem hele turen og ligeledes vil en håndfuld af Lars' personale også være klar med gode råd. Niveauet af viden er højt, og rejsen er til enhver, der gerne vil kombinere det at lære med at dykke. Hvis du kun har et GoPro- eller et gammelt kamera gør det ikke noget, da det er personen bag kameraet, der er vigtigst for Lars og hans hold.

Hele turen har til formål at "have en god ferie" og om at få de bedste billeder, og det er vores erfaring, at være omkring mange mennesker, der alle har det samme formål, vil gøre det nemmere for dig netop at opnå det formål. 

Alle entusiaster er velkomne!

Om Lars Kirkegaard

Lars har taget undervandsbilleder i mere end 25 år og har en baggrund som Commercial Studio Photographer og Graphic Management ekspert. Udover at lave en masse TV-arbejde for både danske og tyske kanaler, ejer han også sin egen online-butik, FOTOGRAFIT.eu, hvor han sælger undervandsfotoudstyr til hele Europa.

I løbet af de sidste 10 år har Lars også afholdt undervandsfotokurser i hele Norden. Han har tidligere kørt flere fotorejser, disse også sammen med nogle af verdens mest anerkendte undervandsfotografer, som f.eks. Alex Mustard, Keri Wilks og den norske makroekspert Christian Skauge. 

Undervejs på rejsen vil der være mulighed for at prøve et udvalg af vådlinser og fotolygter, som Lars tager med.

Verdensklasse makro og masser af vidvinkel 

Tidligere var Puerto Galera en lille fiskerby, men området omkring er nu erklæret for marine reservat, for at beskytte og opretholde det mangfoldige marineliv. 

Dykningen byder på flotte koralrev med et stort fiskeliv og er samtidig kendt for intet mindre end verdensklasse makrodykning med alle de mindre skabninger som f.eks. blæksprutter, tudsefisk, nøgensnegle og søheste i alle størrelser. Derudover kan du glæde dig til at dykke på vrag kun få min fra vores dykkerresort såvel som på alt fra lodrette koralvægge til store smukke koralblokke der tilsammen udgør et flot og varieret undervandslandskab for enhver der er ude efter flot tropisk dykning. Dykningen er generelt nem og med mere end 30 divesites indenfor kun 15min så der er venter masser af gode oplevelser i dejlig varmt og blåt vand.

Program over din foto- og dykkerferie

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Dag 2: Ankomst til Manila. Efter ca. 3 timers kørsel og sejltur ankommer vi til vores lækre dykkerresort og kan slappe af med en tur i poolen.
Dag 3-7: Fem dykkerdage med op til 5 guidede dyk/dag inkl. natdyk (op til 25 dyk)
Dag 8: Dagstur til Verde Island med 3 dyk & BBQ på stranden.
Dag 9: Dagen er til fri afbenyttelse. Mere dykning, sightseeing, afslapning...du bestemmer. 
Dag 10: Efter en rolig morgen tager vi til Manila og flyver hjem.
Dag 11: Hjemkomst

6 dykkerdage med helt op til 29 dyk

Vi har inkluderet 6 dage med op til 5 dyk/dag inkl. natdyk. Én af dagene har vi også inkluderet en dagstur til Verde Island - som er et "must-dive" på din dykkerrejse til Puerto Galera.

Puerto Galera - dyk med mere end 1700 fiskearter

Over 30 dykkersteder indenfor kun 15min bådtur. Området er kendt for stor artsdiversitet med alt fra gode fiskestimer til verdensklasse makrodykning og i marine reservatet er der observeret 1736 forskellige fiskearter. Puerto Galera byder også på et flot og varieret undervandslandskab hvor du kan dykke på alt fra koralvægge til store smukke koralblokke på både dybt og lavt vand og området egner sig rigtig godt til erfarne såvel som begyndere.

Verde Island & Canyons - oplev store stimer af sweetlips og barracuda  

Dette er noget af områdets allerbedste dykning og et "must-dive" på din dykkerrejse til Puerto Galera. Disse signaturdyk giver dig mulighed at opleve store fiskestimer af alt fra sweetlips til barracuda og trevally ved "The Canyons" og du kan glæde dig til en dagstur til den nærliggende "Verde Island" som bl.a. byder på store flotte koralvægge og kæmpe fiskestimer. Mellem dykkene slapper vi af med en lækker BBQ på øen. Disse dykkersteder kræver advanced certifikat.

Makroliv i verdensklasse - søheste, blæksprutter og nøgensnegle

År efter år vender undervandsfotografer fra hele verden tilbage til Mindoro pga. det ekstraordinære makroliv der findes her. Der er pygmæ søheste, almindelige søheste, gigant søheste, et utal af forskellige blæksprutter, nøgensnegle, krebsdyr, pibefisk og masser af forskellige tudse fisk, der alle er så godt kamuflerede, at man næsten skulle tro de havde klædt sig på til karneval. Området byder nok på Filippinernes allerbedste makrodykning.

Vragdyk med tudsefisk og skorpionsfisk 

Du kan også glæde dig til vragdyk. "Wrecks of Sabang" er et specielt dyk på 18meter der bestemt er et besøg værd på din ferie til Mindoro. Her dykker du på 3 mindre vrag beliggende indenfor et lille område, men med et rigt fiskeliv og god chance for bl.a. at se tudsefisk, flagermusfisk og skorpionfisk. Det nyere vrag af "Alma Jane" blev sænket i 2003 og ligger på 30meter lige ud for kysten. Vraget er hurtigt blevet hjemsted til et stort fiskeliv med gode stimer.

God sigtbarhed & dejlige temperaturer

I marts kan du forvente ca. 20m sigtbarhed og en vandtemperatur omkring 26 grader.

 

Luksus dykkerresort lige ved vandet 

På denne fotorejse bor vi på Atlantis Dive Resort som ligger helt ned til vandet i den lille by Sabang og kun et par km fra Puerto Galera. Atlantis er måske områdets bedste dykkerresort med høj standard som bla. viser sig i et stort velfungerende fotoudstyrsrum og resortets egen "Restaurant Toko" der er kendt for virkelig lækker mad. Du er midt i et stort udvalg af restauranter og butikker, og inde på resortet er der dejligt fredeligt og god dykkerstemning. Vi bor i flotte deluxe værelser.

Bo omgivet af flotte strande og palmer

Området omkring Puerto Galera er omgivet af strand og hav, mangotræer, kokos- og bananpalmer og byder på meget mere end al den flotte dykning vi har planlagt grupperejsen. Du kan f.eks. glæde dig til også at kunne trekke i jungle og svømme i vandfald.

Se her hvad DU kan opleve!

Dykkerresort og dykning omkring Puerto Galera


Billedshow fra området


Filmklip fra området


Mere information om din fotorejse

Nedenunder har sammenfattet flere detaljer om, hvad der gør denne tur helt speciel.

Hvordan turen vil fungere

Rejsen er ikke en workshop, men en almindelig dykkerferie med det overordnede tema: Foto, video, lys og redigering. Dykningen ved Puerto Galera gør det nemt at arbejde med kameraet, og guiderne er rigtig dygtige til at finde specielle dyr så du altid vil have nye udfordringer og dyr at arbejde med. 

I løbet af ugen kommer der til at være flere sessioner, hvor vi evaluerer billeder og taler om nogle af de spørgsmål, der måtte opstå. Dette giver dig en enestående mulighed for at forbedre dine kundskaber, lære at bruge dit kamera og samtidig have en fantastisk tur. Der vil være forskellige nationaliteter, der deltager i turen, så sessionerne vil foregå på engelsk, men vi kan helt sikkert holde nogle mindre sessioner for kun et par stykker, hvis der skulle være et behov for dette.

Hvilket kamera har jeg brug for?

Alle er velkomne og for os er det ligemeget, hvilken type kamera, du bruger. Så uanset om du har et GoPro eller et gammel videokamera går det an! Holdet er mere interesseret i personen bag kameraet.

Det er en god ide at medbringe en bærbar, da vi kommer til at lave en masse redigering om aftenen. Det er på dette tidspunkt at du vil feedback fra både Lars og de andre dykkere på ferien.

Fotorejse til Filippinerne med Lars Kirkegaard

Inkluderet:

- Fly: Kastrup - Manila t/r
- Lars Kirkegaard som rejseleder
- 8 nætter i deluxe værelse med bad/toilet & A/C
- 6 dage med op til 5 guidede båddyk/dag (op til 29 dyk)
- Dagstur til Verde Island med 3 dyk og BBQ på øen (som en af ovenstående dykkerdage)
- Natdyk
- Morgenmad alle dage
- Drikkevand på resort
- Alle transfers på Filippinerne
- Tanke & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Fly andre steder end fra Kastrup (vi hjælper gerne med dette)
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Uspecificerede aktiviteter
- Evt. nitrox
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Visum & forsikringer
- Lokale lufthavnsskatter (Ca. 20 USD)

Filippinerne - Fotorejse med Lars Kirkegaard - Marts 2020 - UDSOLGT

DKK 19.999 (inkl. fly) - UDSOLGT
Fotorejse med Lars Kirkegaard med Filippinernes flotte koralrev, masser af fiskeliv, vragdykning og verdensklasse makroliv.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 21. marts 2020
Varighed 11 dage
Sæson Bedste sæson for vejr og dyk på Filippinerne
Bemærkninger Grupperejse for alle med interesse i foto & video
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email