Dykkerkurser København

Rabat til kurser og dykkerudstyr

Vi giver noget igen, fordi du udvikler dig selv som dykker

Hos Kingfish handler det om kærligheden til vand, og alt det vi deler med hinanden når vi dykker. Det er den kærlighed, vi hver dag prøver at give videre til enten nye eller erfarne dykkere, undervandsjægere, snorklere og fridykkere. Når du udvikler dig selv som dykker, giver vi 10% rabat på dit næste kursus eller udstyr, så du kan nå endnu længere i din dykkerkarriere.

Gælder ALLE køb og kan bruges lige efter, du har købt dit kursus og 1 hel måned efter kursusstart. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller kursusmaterialer til første kursus. 

Spring ud i det og lad dig imponere af havets mange oplevelser med et nyt dykkerkursus

Vi har et stort udvalg af kurser, der både lader nye få oplevelsen af at trække vejret under vand og erfarne dykkere udvide deres dykkerkompetencer. Eller tag på undervandsjagt kursus og fang din første fisk med en harpun eller lær at holde vejret længere.

Kalenderen for alle vores dykkerkurser i 2020 er nu klar!

Skal 2020 være året, hvor du lærer at dykke? Du kan danne dig et overblik over alle vores kurser i kalenderen nedenfor og planlægge dine dykkerkurser for året 2020 allerede nu. Vi har kurser for alle niveauer, så hvad enten du aldrig har prøvet at trække vejret under vand, eller vil finpudse dine dykkerfærdigheder med et speciale, har vi kurset til dig. 

(Fyn og Jylland kalender her!)

23 vare(r)
pr. side
23 vare(r)
pr. side