Lær at dykke

PADI Open Water Diver Kursus - Lær at dykke

Bliv certificeret dykker!

Al teori foregår online - Du vil modtage adgang via mail, når din ordre er blevet behandlet

 

 

3.999,00DKK

PADI Open Water Diver kursus - Lær at dykke

Det er her du starter, hvis du ønsker at blive certificeret som dykker.

Når du har gennemført og bestået kurset, bliver du certificeret som PADI Open Water Diver. Du har nu en grunduddannelse som dykker og kan herefter dykke til en dybde på max 18m. Gå på opdagelse under overfladen og oplev den forunderlige verden og se de skabninger som du kun finder i havet. Dit PADI certifikat kan bruges i hele verden.

Du skal gennemføre 4 trin for at blive certificeret PADI dykker. Trin 1 gennemføres før Trin 2,3 & 4.

Trin 2,3 & 4 gennemføres på én uge. Du vælger startdatoen, når du køber dit kursus. 

OBS: Skal du på et OWD i kursus i marts, april og start maj 2022, er kursusforløbet over 3 uger. Se de præcise kursusdage i kalenderen her. 

Open Water Kursus i København

Al teori foregår hos Kingfish på Scandiagade 15.

Om sommeren tages alt det praktiske i Amagerstrandpark og eventuelt i Helsingør.

Om vinteren foregår alt det praktiske i en svømmehal. 

Open Water Kursus på Fyn/Jylland

Al pool/teori foregår i Svømmehallen i Tommerup på midtfyn og havdyk i Lillebælt.

Om sommeren tages alt det praktiske i Lillebælt.

Om vinteren foregår alt det praktiske i en svømmehal. 

Læs om vores sygdomsforsikring her

• Der kan tegnes en forsikring der koster 399,-

• Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, corona, øreproblemer, arbejde eller lign.).

• Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads.Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

• Forsikringen dækker ikke manglende forberedelse, eller hvis der ikke er indhentet lægeerklæring - i det tilfælde at dette skulle være nødvendigt. (Se helbredserklæringen under adgangskrav)

Sikkerheden er i højsædet på dykkerkurser hos Kingfish

Kurset er et komprimeret kursus, men Kingfish er kendt for at bruge ekstra kræfter på at sikre at du præsterer over standarderne. Da vi i Norden har mere udfordrende forhold end længere sydpå, bl.a. koldere og knapt så klart vand. For at højne sikkerheden og give dig den bedst mulige uddannelse, har vi max. 5 elever i vandet pr. instruktør på vores Open Water Diver kurser! Med et dykkercertifikat fra Kingfish, er du sikker på, at du kan dykke i hele verden.

Sagt på en anden måde; du køber et dykkerkursus – men det er op til dig at bevise, at du kan bestå prøverne for at få udstedt dit PADI certifikat.Vær opmærksom på: Kurset svarer til en 37 timers arbejdsuge, så sæt tiden af til det og planlæg uden om fødselsdagsfester, travle perioder på dit job / studie etc.
Vi mener IKKE at du kan tage et PADI Open Water Kursus under nordiske forhold på 2-3 dage. Er det den rådighed du har til rådighed, vil vi i stedet anbefale at du tager det på en rejse i varmt og klart vand i stedet.

Har du spørgsmål til PADI Open Water Diver?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: info@kingfish.dk
Se i øvrigt mere info under handelsbetingelser.

Specifikationer
Kursustype Begynderkursus
Organisation PADI
SKU PADI-OPEN-WATER
Product upsell image /p/a/padi-open-water-hero-1.jpg
Product travel image /p/a/padi-open-water-hero-1.jpg
Product card image /p/a/padi-open-water-hero-1.jpg
Product Hide Countdown Nej

Krav for at starte på dit Open Water Diver Kursus:

  • Du er glad for vand og har ikke vandskræk
  • Du skal være fyldt 12 år. (OBS: PADIs standard er minimum 10 år, men da det er mere krævende at tage sit      certifikat i DK end på en tropisk sandstrand, er minimumsalderen i Kingfish 12 år)
  • Du har skal have logget på din personlige Digitale Dykkerteori Pakke til PADI Open Water Diver. Her SKAL du have gennemført og bestået eksamen inden kursusstart
  • Du skal kunne træde vande i 10 min. og du skal kunne svømme 200m (ikke på tid) (Der er lagt en svømme og træde i vande test ind som en del af kurset.)

OBS: Det er krævende at tage sit certifikat i Norden: koldere vand, tungere udstyr, varierende sigtbarhed og et komprimeret program. Derfor anbefaler vi børn i alderen 10-12 år at tage kurset på en rejse. Det kan ligeledes være en god ide for dig der er lidt usikker i vandet eller ønsker optimale forhold i varmt klart vand. Her gennemgår du den online del 1 hjemmefra og tager de praktiske øvelser enten på en Kingfish rejse eller med et valgfrit PADI dykkercenter.

Helbred og dykning:

Du skal have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form for at dykke og du skal derfor udfylde en PADI helbredserklæring før kursusstart. Hvis du kan svare JA til spørgsmål 3, 5 eller 10 på side 1 ELLER til ethvert spørgsmål på side 2, så SKAL du konsultere din egen læge, som skriftligt SKAL godkende dig til dykning, ellers kan du ikke deltage i kurset.

PADI helbredserklæring (dansk)
PADI helbredserklæring (engelsk)

Inden kursusstart, er det vigtigt at du:

• Har købt og gennemført de digitale undervisningsmaterialer, som du modtager adgangskode til, når din ordre er blevet behandlet. (Din instruktør kan følge med online om du har gennemgået materialet og bestået eksamen)
• Har læst og underskrevet Regler for sikker dykning, Erklæringen om risiko og PADI Helbredserklæring enten digitalt eller alternativt skal det printes ud og afleveres til instruktøren på første dag på kurset.

Få en fornemmelse af hvordan det er at være på kursus hos os her i videoen. Ester og Oliver får en oplevelse for livet

Hvorfor vælge Kingfish
  • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
  • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
  • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Hvad leder du efter?