PADI Open Water Diver Kursus (1. trin)

Bliv certificeret dykker!
(Vores vinterkurser er i tørdragt)
Vælg en startdato i boksen herunder og tjek Kalenderen, for at se de præcis dage og tidspunkter for resten af dit kursus.
Se alle Open Water Diver kurser på Fyn/Jylland her.

3.999,00 DKK

Tag et PADI Open Water Diver kursus og oplev en helt ny verden under overfladen 

Når du har bestået dit PADI Open Water Diver kursus, har du din grunduddannelse som dykker og kan herefter leje udstyr og deltage på dykkerture til en max dybde på 18m over hele verden. Du har også mulighed for at videreuddanne dig til at blive en mere erfaren og sikker dykker. Sommerkurserne foregår i en våddragt som de fleste andre steder i verden, mens vinterkurserne foregår i en tørdragt.

Tag på eventyr under overfladen og opdag nye sider af dig selv

For nogen kan det være grænseoverskridende at trække vejret under vandet, og der er da heller ingen tvivl om, at et PADI Open Water Diver kursus, kan rykke ved nogle grænser. Men det er det hele værd og følelsen bagefter er fantastisk. Nu kan du nemlig selv finde ud af at gøre en tank klar til dyk og du ved præcis hvad du skal gøre i en nødsituation. Verden under overfladen ligger for dine fødder, og det er nu du skal ud og udleve dykkerdrømmene. 

Hvad vil det sige at blive uddannet PADI Open Water Diver?

PADI Open Water Diver kurset består af flere ting. For det første er der en teoretisk del, hvor du bliver sat grundigt ind i, hvad det vil sige at dykke og hvordan det påvirker menneskets krop, at komme under pres. Derudover består kurset selvfølgelig af en praktisk del, hvor du får en tank på ryggen og en regulator i munden. Det er nu det for alvor bliver sjovt. De første 3 dage vi er i vandet, skal vi igennem en række øvelser, der har til formål at træne dine dykker færdigheder og gør dig i stand til at klare alle tænkelige situationer under overfladen.  

Få en fornemmelse af hvordan det er at være på kursus hos os her i videoen. Ester og Oliver for en oplevelse for livet

Et PADI Open Water Diver dykkerkursus består af

 • 5 Teori-moduler fordelt på 2 aftener
 • 5 Confined Water dyk fordelt på 2-3 eftermiddage/aftener (strand om sommeren - pool om vinteren)
 • 4 Havdyk fordelt på 2 weekenddage
 • Og alt udstyr er inkluderet

Se de nøjagtige kursusdatoer og mødetider for netop dit kursus i vores Kursus-kalender.

Pris for et dykkerkursus

 • Dykkerkursus. Sommerkursus i våddragt DKK 3.999,- / Vinterkursus i tørdragt DKK 4.199,-
 • Obligatoriske undervisningsmaterialer DKK 599,- (lægges i kurven ude til højre)

Inkluderet: alt undervisning, alt udstyr, kørsel og certificering.
Ikke inkluderet: undervisningsmaterialer, sygdomsforsikring og evt. mad og drikke.

FÅ RABAT! - gå til fanen Få rabat

Hvis du køber udstyr inden du starter på dit kursus hos Kingfish, er der gode rabatter at hente - Se under fanen "Få rabat" lige ovenfor.

Krav for at starte på dit Open Water Diver Kursus

 • Du skal være fyldt 12 år. (Se Junior Open Water Diver). (OBS: PADI's standard er minimum 10 år, men da det er mere krævende at tage sit certifikat i DK end på en tropisk sandstrand, er minimumsalderen i Kingfish 12 år. )
 • Du skal kunne træde vande i 10 min.
 • Du skal kunne svømme 200m (ikke på tid).
 • Du har en ubrugt PADI Open Water Crewpack (tilvælges ude i højre side) - Hver elev skal have sit eget eksemplar, som skal være læst og kundskabstests udfyldt inden kursusstart
 • Du er glad for vand og har ikke vandskræk

Du behøver ikke medbringe bevis for ovenstående, da øvelserne er lagt ind som en del af kurset.

Sikkerheden er i højsædet på dykkerkurser hos Kingfish

For at højne sikkerheden og give dig den bedst mulige uddannelse, kører vi i Kingfish altid små hold på vores dykkerkurser. På Open Water Kurset er der max. 5 elever pr. instruktør (max. 4 elever pr. instruktør på vinterkurser i tørdragt)! Da vi i Norden har nogle noget andre forhold at dykke under end de har længere mod syd, fx "lidt" koldere og knapt så klart vand, er du med et dykkercertifikat fra Kingfish sikker på, at du kan dykke i hele verden.

Vær opmærksom på, at i månederne november til februar er vandtemperaturen i havet særlig koldt, det sætter større krav til dig som kommende dykker!
Sagt på en anden måde; du køber et dykkerkursus - certifikatet får du først når du har bestået prøverne.

Sygdomsforsikring

Der kan tegnes en forsikring der koster 10% af dykkerkursets pris.
Forsikringen gælder hvis du er forhindret i fremmøde før eller under dit kursus (grundet sygdom, øreproblemer, arbejde eller lign.).
Forsikringen giver mulighed for at flytte kursus én gang (dog senest 12 mdr. frem), hvor der er plads.
Forsikringen er kun gyldig såfremt den er tegnet samtidig med at du tilmelder dig dykkerkurset.

Har du spørgsmål til PADI Open Water Diver?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores dykkerbutik i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: dyk@kingfish.dk

Se i øvrigt mere info under handelsbetingelser.

Læs mere om rabatten nedenfor

Kursusrabat

Specifikationer
Kursustype Begynderkursus
Organisation PADI
SKU PADI-OPEN-WATER
Product upsell image no_selection
Product card image /p/a/padi-open-water-diver-kursus_1.jpg

Helbred og dykning:

Du skal have et almindeligt godt helbred og være i fornuftig form for at dykke og du skal derfor udfylde en PADI helbredserklæring før kursusstart. Kan du svare "JA" til et eller flere af spørgsmålene på side 1 af denne helbredserklæring, skal din læge godkende dig til dykning (side 2 af helbredserklæringen), før vi kan tage dig med i vandet. Du kan downloade PADI helbredserklæringen herunder:

PADI helbredserklæring (dansk)
PADI helbredserklæring (engelsk)

Ved tilmelding og bestilling af kursusmaterialer får du udleveret følgende:

 • Open Water Diver-manual
 • DVD
 • Regler for sikker dykning
 • PADI Helbredserklæring
 • Erklæring om risiko
 • Logbog

Inden kursusstart, er det virkelig vigtigt at du:

 • Har læst hele Open Water Diver-manualen
 • Har udfyldt Kundskabstest 1-5 i Open Water Diver-manualen
 • Set DVDen
 • Har læst og underskrevet Regler for sikker dykning og Erklæringen om risiko, der afleveres til instruktøren, første dag på kurset.
 • Har læst, udfyldt og underskrevet PADI Helbredserklæring, der afleveres til instruktøren første dag på kurset. Bemærk at hvis du til et eller flere af punkterne på Helbredserklæringen svarer "JA", skal du konsultere din læge, og lægen skal skriftlig godkende dig til dykning. Du kan downloade hele PADI Helbredserklæring, der inkluderer papirer til din læge, ovenfor 

Tag dine teorilektioner hvor og hvornår du vil
Hvis du har travlt og ikke kan finde tiden til de to teori aftener på Open Water Diver kurset. Vil du i gang NU, eller kan du bare bedre lide, at sidde hjemme i ro og fred og studere. Så har du med PADI´s e-Learning program mulighed for at klare det hele online.

Hurtigt og enkelt
Du logger ind på PADI´s hjemmeside, tilmelder dig, betaler og vælger Kingfish Dive & Travel som dit dykkercenter. Herefter får du med det samme adgang til Open Water Diver kursusbogen online, og kan begynde at læse. Efter hvert kapitel er der en lille quiz, som du løser online. Undervejs i forløbet kan du kommunikere via email med Kingfish. Når du er nået igennem hele pensum og har løst quizerne, tager du den endelige eksamen online.

Dyk ned i det blå
Undervejs i forløbet, bør du kontakte Kingfish Dive & Travel, for at tilmelde dig bassin/confined - og havdyk. Du kan se i kursus kalenderen, hvilket kursus der passer dig bedst.
Når du skal i gang med de praktiske øvelser, medbringer du et e-Learning bevis på at du har bestået teorien. I løbet af kurset, inden du bliver certificeret, skal du lave en mini-test af de færdigheder du har lært online.

Du har adgang til e-Learning kurset i et år fra du er tilmeldt.
OBS e-Learning kursus materialet er ikke lavet på dansk. Du kan vælge mellem engelsk, tysk, spansk, japansk, fransk, hollandsk og italiensk.

Kursuspris:
e-Learning til Open Water Diver inkl. online adgang til kursus materialer koster EUR 177,50 (inkl. VAT) der betales direkte til PADI. Den praktiske del af kurset koster DKK 3.199,- i sommerhalvåret og 3.399 i vinterhalvåret. Den praktiske del af open water kurset betales til Kingfish Dive & Travel.

 

Tilmeld dig E-learning her (Åbner i nyt vindue)

Køb et kursus og få efterfølgende 10 % rabat på udstyr og kurser

Rabatten gælder først EFTER, du har købt et kursus og en måned efter kursusstart. Informer om kursus og startdato ved køb i webshop eller butik og få efterfølgende rabat. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller kursusmaterialer til første kursus. Rabatten er personlig og kan ikke gives til andre.

Kingklub

Hvis du melder dig ind i Kingklub kan du spare mange penge - Du får fx 50 % rabat på leje af udstyr!

Spar 15% ved køb af et komplet dykkersæt

Vi har sammensat komplette dykkersæt i flere prisklasser og til enhver smag. Vores komplette dykkersæt indeholder bl.a. en våddragt eller tørdragt, dykkerur, BCD og regulator. 

Kom godt i gang med dykningen med et snorkelsæt

En personlig maske og snorkel, der passer lige til dig og dit ansigt, giver bare markant bedre dyk, da det minimerer risikoen for at trække vand i.  

Vil du have den ultimative dykkeroplevelse?

Vi har samlet 4 hardware dykkersæt (BCD, regulator og manometer), for at gøre det nemt for dig, så du hurtigere kan komme under overfladen.

Vil du tage din dykning til et nyt niveau?

Et PADI Advanced Open Water Diver kursus er næste skridt. Læs mere om kurset her.

Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores instruktører er PADI certificeredeAlle vores instruktører er PADI certificerede
 • Vi er kompromisløse i forhold kvalitetVi er kompromisløse i forhold til kvalitet
 • Altid dansktalende instruktørerAltid dansktalende instruktører
Lagerstatus:
På lager

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!