Cuba Liveaboard

Oplev fantastiske Cuba og tag på liveaboard til "Gardens of the Queen" som er et af de sundeste økosystemer i Caribien med koraløer, stort fiskeliv, masser af hajer, krokodiller og endda lokale flodsvin.

Rejseperiode

Hver eneste uge, året rundt

Varighed

10 dage (Kan forlænges efter dine ønsker)

Kalender

Kan dykkes året rundt.

Highlights

Velbevarede koralrev med store fiskestimer, mange revhajer og mulighed for at svømme med en krokodille (hvis du tør :))
Fra
34.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Cuba Liveaboard

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Liveaboard på Cuba til "Gardens of the Queen"

Tag med til Caribiens nok mest spændende ø og få noget af Caribiens allerbedste dykning! På denne rejse tager vi til ø paradiset og marineparken Gardens of the Queen, der ligger knap 100 km syd for den cubanske kyst og som med sine mere end 250 koral- og mangroveøer, er et af de sundeste økosystemer i Caribien.

Caribiens nok bedste marinepark med hajer, krokodiller og stort fiskeliv

Cuba har varmt tropisk vand og med normalt 30-40 meters sigtbarhed kan du opleve nogle af Caribiens største fiskepopulationer som f.eks. stimer af snappere og groupers, ørnerokker, skilpadder og ikke mindst jødefisk op til 200 kg. Derudover er der gode chancer for at opleve hele seks forskellige arter af hajer som fx caribiske revhajer, silkehajer, citronhajer, hammerhajer og nursesharks.

Hvis du har lysten, modet og heldet til det kan du endda også få mulighed for at snorkle helt tæt på en krokodille en af eftermiddagene på rejsen. En oplevelse som du aldrig vil glemme, hvis du altså tør, og ellers kan du også bare vælge at holde dig på sikker afstand i båden. Krokodillerne er vilde dyr og sommetider lykkes det ikke at finde dem, så du skal have lidt held med dig for også at få denne oplevelse.

Havana – ægte cubansk stemning med spændende historie.

Start eller slut rejsen i spændende Havana, så du har mulighed for også at opleve Cuba med alt hvad dertil hører: Havana med sine gamle biler, cigarer og salsastemning. Den cubanske hovedstad er spækket med kultur og oplevelser, og bærer præg af en spændende politisk historie så du kommer bestemt ikke til at kede dig. Dertil er Cuba også kendt for sine fantastiske og kridhvide sandstrande, så du har ligeledes god mulighed for at lade op her enten før eller efter grupperejsen. 

Rejseprogram for din dykkerferie til Cuba:

Dag 1: Afrejse fra Danmark. Ankomst til Havana og indkvartering på centralt hotel.

Dag 2: Morgen transfer ca. 4-5 timer østpå til den lille by Jucaro og gå ombord på liveaboarden. Afsejling mod øerne.

Dag 3 - Dag 7: Du har 5 dage med 3-4 dyk/dag i Gardens of the Queen. Mulighed for natdyk og en eller to eftermiddage kan de der har lyst forsøge at snorkle med krokodiller i mangroven med lidt held.

Dag 8: 2 dyk om formiddagen før indsejling mod Port Jucaro og tilbringer natten i havn.

Dag 9: Køretur tilbage til Havana, og fly mod Danmark.

Dag 10: Ankomst Danmark.

Dykkerferie til Cuba

På rejsen er der 5½ dages dykning. Du kan også udforske mangrovens fugleliv på land og på snorkelture og endda forsøge at komme helt tæt på vilde krokodiller.

Gardens of the Queen; et af de sundeste økosystemer i Caribien, spækket med liv og hajer!

Selveste Fidel Castro sørgede i 1996 for at Gardens of the Queen blev gjort til en marinepark og der gives kun tilladelse til at 3.000 dykkere om året kan besøge området.

Dette er årsagen til at koralrevene er meget velbevarede og at fiske- og marinelivet er urørt og utrolig sundt, og Gardens of the Queen regnes som Caribiens nok sundeste økosystem og bedste dykning.

Området er fuld af masser af forskellige koraller og havsvampe der udgør et flot koralrev hvor skildpadder, ørnerokker, groupers og mange hajarter stortrives og desuden finder mange arter af koralfisk god beskyttelse i mangroven og korallernes sprækker og revner.

I vintersæsonen er der normalt fantastisk sigtbarhed med helt op til 30-40 meter så du kan opleve nogle af Caribiens største fiskepopulationer i krystalklart varmt vand. Derudover er der gode chancer for at opleve hele seks forskellige arter af hajer som fx caribiske revhajer, silkehajer, citronhajer, hammerhajer og nursesharks.

Oplevelser på land - kom tæt på små flodsvin

Udover fremragende dykning byder Gardens of the Queen også på masser af natur både over- og under vandet. På koral- og mangrove øerne kan du opleve flere end 68 arter af migrerende fugle, og også få en ret special nærkontakt oplevelse med en cubansk "hutia" som mest at alt minder om en lille lokal art flodsvin. Det foregår ved at guiderne giver dig lidt mad som du kan bruge til at lokke dyret helt tæt på dig med.

Nærkontakt med et af de rovdyr, der har været på Jorden længst – krokodillen!

Har du altid ønsket at se en krokodille i øjnene? Så er chancen her nu! På denne tur kan du nemlig være heldig at få en unik mulighed for at komme helt tæt på disse levende fossiler, der har eksisteret siden dinosaurernes tid. Her i den cubanske mangrove er det en mulighed at helt stille snorkle med krokodillerne, hvis der altså er held med lokke de vilde dyr frem. Det kan være en nervepirrende oplevelse, men med den rette adfærd og ved at følge, hvad guiderne siger, respekteres dyrenes naturlige adfærd. Hvis du er heldig kan det uden tvivl blive en oplevelse du ikke vil glemme, og kan give dig mulighed for at få taget nogle vilde fotos, som du kan vise frem til venner og familie. Da det er vilde dyr kan oplevelsen ikke garanteres og den er naturligvis valgfri såfremt muligheden byder sig. Du kan også vælge at se med fra båden.

Sæson

Dykkes året rundt med flot sigtbarhed på ca. 20-30meter og varmt vand mellem 24-28 grader. Bedste sæson for sigtbarhed er november - april hvor havet bliver ekstra krystalklart i januar-februar med sigt på +30meter, men også er mindst varmt på ca 24-25 grader. Risiko for orkaner er størst fra august - oktober.

Bo på en båd på din dykkerferie til Cuba

Vi samarbejder med alle liveaboards på Cuba og Avalon II er blandt vores foretrukne valg.

Pris på dykkerrejse til Cuba

Inkluderet:

- Fly: Danmark - Havana t/r
- 7 nætter på liveaboard
- 1 nat på hotel i Havana
- 5½ dags dykning med 3-4 dyk/dag inkl. natdyk
- Alle måltider på liveaboard
- Vand/te/kaffe/sodavand på liveaboard
- Lokale mærker øl/vin på liveaboard
- Alle transfers på Cuba
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke Inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum (kan ansøges igennem Kingfish inden afrejse og koster kr 500,-/prs)***
- Inscription & Conservation gebyr (300 USD - obligatorisk og betales samtidig med rejsen)
- Nitrox på liveaboard (100 USD - valgfrit og betales samtidig med rejsen)
- Evt. forsikringer
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Uspecificerede måltider & drikkevarer

**Kan ikke ansøges gennem Kingfish hvis fly går over USA.

Gardens Of The Queen - Cuba

Gardens Of The Queen - Krokodiller

Gardens Of The Queen - Hajer

Oplev mere af Cubas fantastiske natur og kultur

Rejsen start i spændende Havana. Vi anbefaler derfor at forlænge dit ophold et par dage for at få mulighed for også at opleve Cuba på land, og hvad alt dertil hører: Havana med sine gamle biler, kommunismens sidste højborg, cigarer og salsastemning. Du kan selvfølgelig vælge at forlænge rejsen enten før eller liveaboarden, så du kan opleve mere af Havana eller andre dele af Cuba på egen hånd. Den cubanske hovedstad er spækket med kultur og oplevelser, og bærer præg af en spændende politisk historie så du kommer bestemt ikke til at kede dig.

Dertil er Cuba også kendt for sine fantastiske og kridhvide sandstrande, så du har ligeledes god mulighed for at lade op i solen med sød salsamusik i ørerne. 

Kontakt os for mere info.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Maldiverne - Liveaboard
  Hver eneste uge, året rundt
  15.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Raja Ampat - Indonesien - Liveaboard
  Hver eneste uge, året rundt
  37.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Palau - Liveaboard
  Hver eneste uge, året rundt
  33.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Anbefalet dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset