El Galleon dykkerresort Fiskestime ved Puerto Galera Puerto Galera har verdensklasse makrodykning Slap af i poolen mellem dine dyk Filippinerne byder på ufattelig skønhed under vand Glæd dig til rigtig flot makrodykning Vores dykkerresort i Puerto Galera Glæd dig til flotte solnedgang Masser af spændende dykkeroplevelser og fotomuligheder Masser af spændende dykkeroplevelser og fotomuligheder

Dykkerrejse til Puerto Galera

Tag med på denne grupperejse til ét af Filippinernes mest anerkendte områder for dykning - den lille turistby Puerto Galera som ligger på Mindoro-øen ca. 2½ time syd fra Manila. Tidligere var det en lille fiskerby, men området er nu erklæret for marine reservat, for at beskytte og opretholde det mangfoldige marineliv. 

Dykning

Dykningen ved Puerto Galera byder på flotte koralrev med et stort fiskeliv og er samtidig kendt for intet mindre end verdensklasse makrodykning med alle de mindre skabninger som f.eks. blæksprutter, tudsefisk, nøgensnegle og søheste i alle størrelser. Derudover kan du glæde dig til at dykke på vrag kun få min fra vores dykkerresortsåvel som på alt fra lodrette koralvægge til store smukke koralblokke der tilsammen udgør et flot og varieret undervandslandskab for enhver der er ude efter flot tropisk dykning. Dykningen er generelt nem og med mere end 30 divesites indenfor kun 15min så der er venter masser af gode oplevelser i dejlig varmt og blåt vand.

Området

Området omkring Puerto Galera er omgivet af strand og hav, mangotræer, kokos- og bananpalmer og byder på meget mere end al den flotte dykning vi har planlagt grupperejsen. Du kan f.eks. glæde dig til også at kunne trekke i jungle og svømme i vandfald. Se mere under "Andre aktiviteter".


På denne grupperejse har vi inkluderet 6 dage med op til 4 dyk/dag. En af dagene har vi også inkluderet en dagstur til Verde Island som er et "must-dive" på din dykkerrejse til Puerto Galera. Hvis du har lyst kan du selvfølgelig sagtens dykke meget mere når du er på Filippinerne.

Dykning ved Puerto Galera
Over 30 dykkersteder indenfor kun 15min bådtur. Området er kendt for stor artdiversitet med alt fra gode fiskestimer til verdensklasse makrodykning og i marine reservatet er der observeret 1736 forskellige fiskearter. Puertoe Galera byder også på et flot og varieret undervandslandskab hvor du kan dykke på alt fra koralvægge til store smukke koralblokke på både dybt og lavt vand og området egner sig rigtig godt til erfarne såvel som begyndere.

Verde Island & Canyons
Dette er noget af områdets allerbedste dykning og et "must-dive" på din dykkerrejse til Puerto Galera. Disse signatur dyk giver dig mulighed at opleve store fiskestimer af alt fra sweetlips til barracuda og trevally ved "The Canyons" og du kan glæde dig til en dagstur til den nærliggende "Verde Island" som bl.a. byder på store flotte koralvægge og kæmpe fiskestimer. Mellem dykkene slapper vi af med en lækker BBQ på øen. Disse dykkersteder kræver advanced certifikat.

Makro i verdensklasse!
År efter år vender undervandsfotografer fra hele verden tilbage til Mindoro pga. det ekstraordinære makroliv der findes her. Der er pygmæ søheste, almindelige søheste, gigant søheste, et utal af forskellige blæksprutter, nøgensnegle, krebsdyr, pibefisk og masser af forskellige tudse fisk, der alle er så godt kamuflerede, at man næsten skulle tro de havde klædt sig på til karneval. Området byder nok på Filippinernes allerbedste makrodykning.

Vragdyk
Du kan også glæde dig til vragdyk. "Wrecks of Sabang" er et specielt dyk på 18meter der bestemt er et besøg værd på din ferie til Mindoro. Her dykker du på 3 mindre vrag beliggende indenfor et lille område, men med et rigt fiskeliv og god chance for bl.a. at se tudsefisk, flagermusfisk og skorpionfisk. Det nyere vrag af "Alma Jane" blev sænket i 2003 og ligger på 30meter lige udfor El Galleon Beach Resorts dykker-bådebro. Vraget er hurtigt blevet hjemsted til et stort fiskeliv med gode stimer, og er også helt perfekt til kursusdyk som f.eks. dybde- og vragspeciale.

Sigtbarhed & temperatur
I marts kan du forvente ca. 20m sigtbarhed og en vandtemperatur omkring 26 grader.

 

Udover god snorkling og dykning, byder området omkring Puerto Galera på masser af flot sightseeing og aktiviteter for hele familien.

Du kan f.eks. trekke i jungle, svømme i vandfald, leje en kajak eller spille golf på den højeste golf bane i Asien med en fantastisk udsigt over bugten og de omkringliggende øer. Hvis dette ikke er nok kan du også stå på vandski, udforske øen på motorcykel eller besøge de lokale i bjergene.

Du kan selvfølgelig også gå på opdagelse i en af de små byer Puerto Galera og Sabang, få en massage på resortet eller slappe af i poolen.

På denne grupperejse bor vi på El Galleon Beach Resort som ligger helt ned til vandet tæt på den lille by Sabang og kun et par km fra Puerto Galera. El Galleon har en rigtig god dykkerstemning og bl.a. pool og en fed dykker-bådebro med sunset bar ude for enden. Resortet har en rigtig god restaurant med havudsigt og ligger i i gåafstand til et stort udvalg af restauranter og butikker, og inde på resortet er der dejligt fredeligt. Vi bor i gode pool værelser beliggende lige ved poolen.

Her en film fra vores dykkerresort som vi besøger på grupperejsen i marts 2018.
Mere dykning fra Puerto Galera:


Inkluderet:
- Fly: Kastrup - Manila t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 10 nætter i pool værelse med bad/toilet & A/C
- 6 dage med 4 guidede båddyk/dag (op til 24 dyk)
- Dagstur til Verde Island med 3 dyk og BBQ på øen (som en af ovenstående dykkerdage)
- Morgenmad alle dage
- Alle transfers på Filippinerne
- Tanke & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Uspecificerede aktiviteter
- Evt. nitrox (66 USD/uge) og natdyk
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Visum & forsikringer
- Lokale lufthavnsskatter (Ca. 20 USD)


Kontakt os for mere info og et uforpligtende tilbud.

Filippinerne - Grupperejse Marts 2018

DKK 16.999,00
Grupperejse til Filippinerne med flotte koralrev, masser af fiskeliv, vragdykning og verdensklasse makroliv såvel som masser af sightseeing på land.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 28. februar 2018
Varighed 13 dage
Sæson Bedste sæson for vejr og dyk på Filippinerne
Bemærkninger Oplev flot tropisk dykning med koralrev, store fiskestimer, vrag og fantastisk makroliv.
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: