Malta byder på masser af god vragdykning Malta er rig på historie både over og under vandet. Charmerende havnemiljø Dykningen omkring Malta byder på unik undervands-topografi I havnen kan du se lokale fiskere lande fangsten som det er gjort i generationer Fortryllende natur på malta Busserne på Malta har en vis charme må man sige... Fortryllende natur og landskaber på Malta Malta er hovedstaden for vragdykning i Middelhavet.

Dejlig dykkerferie kun 3 timers flyvning væk!

Malta ligger i Middelhavet, stik syd for Sicilien, og består af de 3 mindre øer Malta, Gozo og Comino. På kun ca. 3 timer kan du flyve til dette lile ørige hvor en venlig engelsktalende befolkning sikrer at du hurtigt føler dig velkommen og kan få en god dykkerferie.

Fantastisk vragdykning og flotte huler og klipper i klart vand

Dykningen på Malta er kendt for god sigtbarhed, varmt blåt vand, flotte naturdyk med klippevægge, huler og gennemsvømninger og især for masser af rigtig spændende vragdykning! Her er flot dykning for alle niveauer - både for rekreationelle dykkere såvel som for tec-dykkere - hvilket med rette har gjort Malta til det mest populære dykkerrejsemål i Middelhavet.

Spændende oplevelser på land - udkigspunkter, historie og smuk natur

Udover at byde på rigtig god dykning er Malta også værd at udforske på land. Her er flot natur med dramatiske udsigtspunkter og raviner, masser af spændende historisk sightseeing og så byder klippeøerne endda på 3 gode sandstrande og altid lækkert klart vand til en dukkert. Kort sagt noget for enhver smag og Malta er derfor også et godt valg for en dykkerferie med familien.

 

Måske Middelhavets bedste dykning - fuld af vrag, huler og gode tec-muligheder

Dykningen på Malta betragtes af mange som den bedste i Middelhavet. Sigten kommer ofte op omkring 25m og du kan dykke på store skibsvrag, bombefly, ubåde og i flotte åbne hulesystemer. Vandtemperaturen ligger på ca. 15-16 grader om vinteren og sniger sig helt op på ca. 27 grader om sommeren.

VRAG - resterne fra Maltas mange krige

Der er blevet udkæmpet mange krige i farvandet omkring Malta, og dette har efteraldt rigtig mange vrag til glæde for os dykkere. Som om det ikke var nok er flere vrag blevet sænket med dykning som formål. De mest kendte vrag inkluderer HMS Maori, Um el Faroud, Tugboat Rozi, P29, Bristol Beaufighter, Le Polynesien, Imperial Eagle og Cominoland, men listen stopper ikke her og med jævne mellemrum synkes endnu et vrag for at stadfæste Malta som et mekka for vragdykkere.

HULER OG GROTTER - oplev nøgensnegle, barracuda og masser af fisk

Udover de mange vrag byder Malta også på flotte undervandslandskaber i form af de mange åbne huler, grotter og gennemsvømninger der findes på øerne. Maltas sunde undervandsliv bør også nydes med f.eks. nøgensnegle, barracudaer, massevis af småfisk og muligheden for søheste. De mest kendte områder for naturdyk er nok Blue Hole på Gozo og Santa Maria Caves på Comino som let kan opleves på din dykkerferie til Malta. 

TEKNISK DYKNING - dyk til 120 m, brug rebreather eller tag kursus

Malta er vel kendt blandt tekniske dykkere og med dybder og vrag helt ned til 120m er der nok at prøve kræfter med for enhver teknisk dykker. Hvis du allerede har din tekniske uddannelse kan vores dykkercentre supportere dig med alle gasser til teknisk dykning og rebreathere såvel som båddyk og tekniske dykkerguider hvis du ønsker det. Hvis du kunne tænke dig at tage dit tekniske dykkerkursus eller kursus på rebreather kan vi selvfølgelig også hjælpe med at arrangere dette.

Indlogering i naturskøn ro eller pulserende byliv

Vælg mellem to forskellige områder på din dykkerejse til Malta. Begge områder giver dig en rigtig god base for at udforske Malta - under overfladen såvel som på land.

Mellieha

Mellieha er en lille rolig ferieby på den nordligste del af Malta. Byen er bygget på en skråning mod en flot bugt og byder på afslappet stemning med den store kirke og hovedgaden med gode restauranter. Mellieha ligger nær flot natur og har et par gode udsigtspunkter såvel som én af Maltas få gode sandstrande. Og så befinder du dig også tæt på Gozo & Comino og i midten af landets bedste dykkersteder. Byen ligger ca 1,5km fra stranden og du kan vælge mellem at bo tæt på stranden eller i den lille by - vores dykkercenter henter/bringer fra alle hoteller.

St. Juliens

Bydelen St. Julians er en forlængelse af hovedstaden Valetta og har egen hyggelig havnefront med mange butikker, hyggelige restauranter og en stor bargade. Hvis du er til natteliv er St. Julians det rigtige valg på din dykkerferie til Malta. Vores dykkercenter ligger i gå afstand fra de forskellige hoteller du kan vælge imellem.

 

Malta - en super destination for tec- og rebreatherkurser

Malta er vel kendt blandt tekniske dykkere og med dybder og vrag helt ned til 120m er der nok at prøve kræfter med for enhver teknisk dykker. Hvis du allerede har din tekniske uddannelse kan vores dykkercentre supportere dig med alle gasser til teknisk dykning og rebreathere såvel som båddyk og tekniske dykkerguider hvis du ønsker det.

Hvis du kunne tænke at dygtiggøre dig på din dykkerferie til Malta hjælper vi gerne med at arrangere dit tec-, trimix eller rebreather kursus. Kontakt Mads eller Stine for en mere detaljeret snak om dette.

Prisen på din rejse

Vores frapris er baseret på rejse udenfor skoleferierne og for to personer med indlogering på Solana Hotel i Mellieha.

Inkluderet:

 - Fly: Kastrup/Billund/Aalborg - Malta t/r
 - 7 nætter på hotel med eget bad/toilet
 - 10 guidede stranddyk* inkl. transport
 - Morgenmad alle dage**
 - Lufthavnstransfers på Malta
 - Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
 - Forsikringer
 - Bådture (ekstra 10-20 Euro/prs)
 - Dagsture til Gozo/Comino (ekstra 15/20 Euro/prs)
-  Eco tax (0,5 Euro/prs/nat - betales lokalt)
 - Leje af dykkerudstyr
 - Uspecificerede måltider & drikkevarer
 - Drikkepenge

*Vi gør opmærksom på at der er en ekstra omkostning ved båddyk. Dykkersites bliver valgt ud fra vind og vejr forhold og der derfor ikke kan garanteres bestemte båd eller stranddyk. Ekstra omkostninger betales lokalt.

**Morgenmad er inkluderet på vores hoteller og kan tilvælges på Mellieha Holiday Centre.

Malta

Fra DKK 5.999 (inkl. fly)
Malta byder på flot naturdykning og rigtig mange vrag at udforske. Måske Middelhavets bedste dykning.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Flere gange om ugen
Varighed 4 dage - 14 dage.
Sæson -
Bemærkninger Nok Middelhavets bedste dykning - vragmekka & huler
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: