Dyk med mantarokker på Socorro Islands Pukkelhvaler bliver enorme - grupperejsen marts 2013 Stime med silkehajer - grupperejsen marts 2013 Glæd til at dykke med søløver i Sea of Cortez Socorro er en vulkansk øgruppe i Stillehavet Dyk med delfiner ved Socorro Pukkelhval mor og baby - grupperejsen marts 2013 Dykning med søløver og sardiner ved La Paz Roca Partida byder på fantastisk hajdykning Oplev hvidtippede revhajer i bunker Socorros mantarokker er verdenskendt for at være nysgerrige Helt tæt på nysgerrige gråhvaler i Magdalena Bay Gigantiske stimer af fisk ved Socorro Islands

Generelt
På denne grupperejse får du en virkelig fed kombination af dykningen i Sea of Cortez og dykning på Socorro ø-gruppen midt ude i Stillehavet. Her er det store mantarokker, søløver, hajer og hvaler der kommer til at stjæle billedet og størstedelen af de viste fotos er taget af Mads Odgaard på vores grupperejse til Socorro i marts 2013.

Sea of Cortez
Vi starter i La Paz på Baja halvøen, hvor vi har 5 nætter. Højdepunktet på dykningen er en stor koloni af meget legesyge søløver, som er en oplevelse du sent vil glemme, men Sea of Cortez byder også på andet flot dykning. Her får vi også mulighed for en dagstur efter gråhvaler der ofte kommer så tæt på at de kan røres.

Socorro
Anden del af rejsen går til den østlige del af Stillehavet, ca. 400km sydvest for spidsen af den mexicanske Baja halvø, hvor Socorro ø-gruppen ligger. Ø-gruppen består af 4 isolerede vulkanske øer, og det tager ca. 24 timer at sejle dertil på liveaboarden Sea Escape, som vi har hyret til denne dykkerrejse. Socorro byder på adventure dykning på samme niveau som verdensberømte Galapagos og Cocos Island og bliver med rette kaldt for "Mexicos Galapagos", men har endnu ikke har fået det ry, som det faktisk fortjener.

På dykkerrejsen til Socorro har vi mulighed for at dykke med stimer af hajer, store nysgerrige mantarokker og masser af pelagiske fisk, og der er god mulighed for også at dykke med legesyge delfiner. Øerne er også berømte for de ca. 1200 pukkelhvaler, der opholder sig her på deres årlige vandring sammen med deres nyfødte kalve. Vi ankommer midt i højsæsonen for pukkelhvaler og har derfor gode muligheder for at komme i vandet med dem - på snorkel og hvis vi er rigtig heldige også på scuba.

Dagsprogram:

Dag 1:
Afrejse med fly fra Danmark mod Mexico. Ankomst til La Paz og indkvartering på vores hotel.

Dag 2 & Dag 3:
To dage med 3 dyk/dag i Sea of Cortez. Vi fokuserer dykningen omkring den store søløvekoloni ved Los Islotes, og kan også dykke på vrag med masser af fiskeliv.

Dag 4:
Dagen er til fri afbenyttelse. Vi anbefaler at tilvælge en dagstur til Bahia Magdalena, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på gråhvaler og deres unger fra båd.

Dag 5:
Dagen er til fri afbenyttelse. Du kan f.eks. dykke mere i Sea of Cortez, udforske den hyggelige by La Paz, eller tage på vandretur i ørkenbjergene.

Dag 6:
Efter morgenmaden kører vi ca. 2 timer sydpå til liveaboarden i Cabo San Lucas. Afsejling mod Socorro med solnedgang over Stillehavet. Sejltur på ca. 24 timer.

Dag 7 - 12:
Seks dage med 3-4dyk/dag ved Socorro ø-gruppen. Her byder dykningen primært på store som små mantarokker, delfiner, hvaler, store fiskestimer, galapagoshajer og hammerhajer. Sent på dag 12 sejler vi tilbage mod fastlandet.

Dag 13:
Ankomst til Cabo San Lucas sen eftermiddag, hvor vi checker ud fra båden. Overnatning på hotel og aftensmad på en af Cabos mange restauranter.

Dag 14:
Hjemrejse mod Danmark.

Dag 15:
Hjemkomst til Danmark

På denne grupperejse har vi inkluderet to dages dykning med 3 dyk/dag i Sea of Cortez samt seks dages dykning med 3-4 dyk/dag ved Socorro ø-gruppen. Det er muligt at tilvælge endnu mere dykning i Sea of Cortez.

Sea of Cortez
Området omkring La Paz byder generelt på god dykning med masser af fisk og vrag, og den store søløvekoloni ved Los Islotes byder på dykning i verdensklasse med de legesyge dyr. Udover dykning har du mulighed for at tilvælge en dagstur til Bahia Magdalena efter gråhvaler som det er højsæson for, hvilket er en kanon kombination i sammenhæng med dykkerrejsen til Socorro hvor det er højsæson for pukkelhvaler.

Socorro
Vi besøger normalt 3 ud af 4 øer på dykkerrejsen til Socorro ø-gruppen.

Første stop på vores rejse er øen San Benedicto, som er en stor udslukt vulkan med rå og voldsomme lavakløfter ned langs siderne. Her har vi to hoveddykkersteder. Det ene er "Canyons" som er et område med flere dybe kløfter, hvor der er rigtig gode møder med hammerhajer og mantaer, og som også er vores bedste chance for at dykke med delfiner. Det andet af vores hoveddykkersteder er "The Boiler", der er en stor fritstående cylinderformet søjle, der byder på helt fantastiske møder med store mantarokker, som normalt kommer rigtig tæt på for at lege med os.

Efter 1-2 dage på San Benedicto går turen normalt til Socorro Island (ca. 3 timers sejlads om natten), hvor der ligger en mexicansk militærbase, som er den eneste beboelse på hele ø-gruppen. I midten af øen Socorro ligger vulkanen "Mount Evermann", som rejser sig 1130m over havets overflade, og som sidst var i udbrud i 1993. Her dykker vi bl.a. "Aquarium", som byder på pigrokker, skildpadder og hvidtippede revhajer og på "Cabo Pearce" som er rigtig godt til hammerhajer, silkehajer og silvertiphajer, og som også byder på rigtig gode møder med mantarokker.

Tredje stop på turen er normalt Roca Partida (ca. 6 timers sejlads om natten), som er toppen af et undersøisk bjerg, der stikker ca. 30m op over havet og er ca. 80m langt. Denne kæmpe sten ligger øde hen midt ude i Stillehavet. Her dykker vi på lodrette klippevægge med ca. 1000m til havbunden, hvor alt kan ske! Det er normalt på Roca Partida at de allerbedste møder med hajer sker, og du kan forvente flokke af hammerhajer, galapagos hajer og silkehajer, såvel som masser af hvidtippede revhajer der ligger ovenpå hinanden i bunker på klippevæggenes hylder. På grupperejsen til Socorro i marts 2013 havde vi flere dyk med pukkelhvaler på Roca Partida.

Dette er afsidesliggende adventure dykning, når det er bedst. Turens program afhænger af vind og vejr og kan derfor ikke garanteres.

Hajer, mantarokker & masser af andet liv
Dykkerrejsen til Socorro byder på gode hajdyk og mulighed for at se flere forskellige typer hajer, som bl.a. er stimer af hammerhajer, galapagos hajer, silkehajer, silvertiphajer og hvidtippede revhajer. Kæmpe stillehavs mantaer er næsten garanteret på din dykkerferie til Socorro, og vi vil vove at påstå, at dette er verdens bedste sted at møde disse enormt smukke dyr. Ikke blot er mantarokkerne mange og kæmpestore (de når virkelig op til 6-7m i vingefang) - på Socorro er de også utroligt nysgerrige og legesyge og følger ofte efter dykkere og kommer så tæt på, at du sagtens ville kunne røre dem. Udover havets kæmper er der skildpadder, enorme stimer pelagiske fisk og god chance for at dykke med legende delfiner.

Pukkelhvaler
Fra midt januar til midt april er der rigtig mange pukkelhvaler i havet omkring Socorro øerne - mere præcist en population på ca. 1200 individer. Hvalerne føder deres kalve her og venter på, at kalvene bliver store nok til at tage rejsen nordpå igen. På vores visit i marts 2011 blev vi mødt af pukkelhvaler endda inden, vi var ankommet til den første ø San Benedicto. Derudover var vi i marts 2013 heldige at dykke med hvaler på flere af vores dyk. Vi kommer helt sikkert til at se dem fra liveaboarden og høre dem på vores dyk, og vi vil gøre vores ypperste for at komme i vandet med disse enorme og yndefulde pattedyr. Vores bedste mulighed bliver på snorkelture, og hvis vi er heldige, kan vi også møde dem på vores dyk. Pukkelhvaler bliver ca. 15m lange og vejer op til 40tons, så dette er helt sikkert et møde, du aldrig vil glemme.

Udover dykning har vi også mulighed for at tage en tur til Bahia Magdalena på Baja halvøen. Lagunen er kendt, fordi gråhvaler kommer hertil for at føde deres unger fra januar - marts. Gråhvalernes unger er så nysgerrige, at vi praktisk taget har mulighed for at røre dem, når de kommer tæt på båden.

Turen er en dagstur, som vi tager på under opholdet i La Paz og kan tilvælges tæt på afrejse.

På første del af dykkerrejsen bor vi på Club Cantamar i La Paz, som ligger så tæt på dykkerstederne som muligt.

Anden del bor vi ombord på liveaboarden Sea Escape, som vi har hyret til vores grupperejse til Socorro Islands.

Læs mere nedenfor.

Her er filmen fra vores sidste grupperejse til Socorro Islands i marts 2013.

Inkluderet: 
- Fly: Kastrup – La Paz // San Jose del Cabo – Kastrup
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 15 dages rundrejse:
- 5 nætter på hotel nær La Paz
- 7 nætter på liveaboard
- 1 nat på hotel i Cabo San Lucas
- 2 dage med 3dyk/dag ved La Paz
- 6 dage med 3-4dyk/dag ved Socorro
- Morgenmad på hoteller
- Alle måltider & snacks på liveaboard
- Vand/te/kaffe/sodavand på liveaboard
- Lokale mærker øl & vin på liveaboard
- Alle transfers i Mexico
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Fly fra andre steder end Kastrup (vi hjælper gerne med fly fra hele verden)
- Evt. forsikringer
- Leje af dykkerudstyr
- Drikkepenge
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Marinepark gebyr La Paz (10 USD)
- Marinepark/havnegebyr Socorro (78 USD)
- Nitrox på liveaboard (125 USD)

 
Mulige tilvalg:
- Evt. dagstur efter gråhvaler i Bahia Magdalena Bay
- Evt. ekstra dykkerdag nær La Paz

Socorro - Grupperejse - Feb 2017

DKK 37.999,00 - UDSOLGT!

Tag med på fantastisk rundrejse til Sea of Cortez & Socorro Islands - Mexicos "Galapagos" - og få alt hvad hjertet begærer med alt fra legesyge søløver, store pukkel- og gråhvaler, yndefulde mantaer, store stimer af fisk og masser af hajer.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 23. februar 2017
Varighed 16 dage
Sæson Bedste sæson for gråhvaler og pukkelhvaler
Bemærkninger Fed kombination af Mexicos vestkyst og Stillehavet med rigtig store dyr
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: