Thailand - Grupperejse - Januar 2023

Grupperejse til den flotte ø Koh Lanta som er væk fra Thailands masseturisme. Glæd dig til et dejligt strandresort og dykning i varmt blåt vand med koralrev, et godt fiskeliv, tog vrag og chance for store dyr.

Rejseperiode

13. - 22. januar 2023

Varighed

10 dage

Sæson

Bedste vejr samt forhold for dykning

Highlights

Varieret dagsprogram så du kan opleve alt det bedste dykning
15.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Thailand - Grupperejse - Januar 2023

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Koh Lanta i Thailand - afslappet trope ø med varieret dykning

Koh Lanta er en flot tropisk ø som tiltrækker dem, der vil opleve den afslappede stemning i Thailand. Øen ligger kun et par timer fra Krabi lufthavn og her finder du lange hvide sandstrande, frodige regnskove, masser af sightseeing samt flot og varieret dykning for enhver smag og niveau.

Blåt vand, koralrev, fiskestimer og togvrag

Havet er ca. 28 grader varmt og dejlig blåt i januar. På denne dykkerrejse til Koh Lanta kan du forvente at opleve flotte koralrev med store stimer fisk, makroliv, huler og gennemsvømninger og hvis vi er heldige også chancen for at dykke med mantarokker og hvalhajer på dykkerstedet Hin Daeng & Hin Muang som udfordrer Similan øerne som Thailands bedste dykning. Oveni kan du bl.a. også glæde dig til et unikt dyk på et togvrag hvor rækker af vogne og lokomotiv er opstillet som på en banegård.

Solnedgang hver aften og fødderne i sandet 

Efter dagens dykning kan du slappe af på vores afslappede strandresort på én af de lækre strandrestauranter med udsigt til en fantastisk solnedgang og lækker thailandsk mad, eller opleve øens spændende kultur. 

Program for din dykkerferie til Thailand

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Dag 2: Ankomst Phuket og køretur på ca. 4 timer til Koh Lanta. Afslapning på strandresort med solnedgang.
Dag 3 - Dag 6: Efter morgenmad sejler vi til forskellige øer og dykker op til 3 dyk/dag. Vi er tilbage på stranden om eftermiddagen og kan nyde poolen og en sundowner, inden vi spiser lækker mad på resortet eller en af de nærliggende strandrestauranter. 
Dag 7 - Dag 8: Dagene er til fri afbenyttelse. Mere dykning, jungleture til vandfald, huler og nationalpark, prøv kickboxing eller slap af.
Dag 9: Efter en rolig morgen kører vi mod Phuket lufthavn ca. 4 timer inden hjemrejse mod Danmark.
Dag 10: Ankomst til Danmark.

 

Masser af god dykning ved Koh Lanta

Vi har inkluderet 12 dyk fordelt på 4 dykkerdage med 3 båddyk/dag og planlagt et varieret program så du oplever mest muligt på din dykkerferie til Thailand. Du kan sagtens dykke flere dage hvis du ønsker det. Dykningen foregår fra en større båd med toiletter og gode opholdsområder og hvor vi får velsmagende frokost imellem dykkene.

Koh Lanta Nationalpark har noget for enhver

Koh Lanta ligger i Andamanerhavet og er en del af Koh Lanta Nationalpark. Dykningen er ideel for både erfarne og nybegyndere, da god sigtbarhed og varmt vand gør dykning let og ubesværet på koralrev med flot fiskeliv. Hvis du er heldig er det også muligt at opleve mantarokker, zebrahajer og blacktiphajer såvel som at få et møde med hvalhajen. Nedenfor er beskrivelsen af nogle af de dykkersteder du kan opleve på din dykkerrejse til Thailand og Koh Lanta.

Ko Haa - ø gruppe med flot dykning

Ko Haa betyder de ’fem øer’ på thailandsk. De fem smukke ubeboede klippeøer byder på smuk og alsidig dykning og er et af højdepunkterne i området. Dyk i den smukke blå lagune efter makroliv, udforsk de talrige huler og forbundne kamre eller flyd med strømmen forbi undersøiske klippevægge hvor stimer af fisk og skildpadder venter. Øerne på mange forskellige dykkersteder, med flot og varieret dykning for alle niveauer. En dagstur til Ko Haa egner sig også godt til snorklere.

Hin Daeng og Hin Muang er bedste chance for større dyr

Disse to små øer leverer noget af det flotteste dykning Thailand byder på. Klipperne skråner ned til 50-70 meter og udgør et imponerende farvespil på grund af de smukke røde og lilla anemoner og koraller – som øerne er opkaldt efter; Hin Daeng betyder Red Rock mens Hin Muang betyder Purple Rock. Her er hjemsted for et rigt dyreliv med tusindvis af revfisk såvel som passerende stimer af trevally, tun og barracuda. Har du en drøm om at se de store yndefulde mantarokker og hvalhajer, så er Hin Daeng og Hin Muang blandt de bedste steder i Thailand at opleve dem men du skal have heldet med dig. Dybden samt mulighed for stærk strøm gør at vi anbefaler advanced certicikat til dette dykkersted.

Vraget af et tog

Glæd dig også til et meget specielt vragdyk ved nabo øen Koh Waen. Her dykker du på en sandbund hvor en masse togvogne er sænket og står på skinner i flere rækker, med stopskilte så det næsten ligner en banegård. Du kan let penetrere vognene og svømme igennem dem fra ende til anden hvor du kommer igennem massive fiskestimer der gemmer sig indvendigt. Og husk også at komme forbi lokomotivet. 

Kort

Strandresort med fremragende beliggenhed og solnedgange

Vi bor på Amantra Resort som ligger i et roligt hjørne af Koh Lanta og som er en super base for vores dykkerferie med pool, restaurant og cocktailbar. Her får du med garanti sand imellem tæerne og flotte solnedgange lige udenfor døren. Du kan vælge mellem de forskellige værelser.

Amantra Resort & Spa - Thailand

Afslappet strandresort på Koh Lanta med dykkercenter på stedet og fantastiske solnedgange.

Vis detaljer

Amantra Resort & Spa - Thailand

Amantra Resort - Koh Lanta

Sand mellem tæerne, bølgernes brusen og den smukkeste solnedgang lige udenfor døren til din private strandhytte. Sådan er livet på Amantra Resort og Spa, hvor du bor på din dykkerrejse til Koh Lanta i Thailand.

Resortet er smukt beliggende direkte på stranden i den sydligste ende af den rolige Khlong Nin Beach og med en dejlig pool og et massage område ud til stranden. Amantra har egen restaurant og bar, der indbyder til afslapning, hygge og sundowners i fantastiske solnedgange efter dagens dykning - og samtidig er du i gå afstand til andre hyggelige strand restauranter. Alt i alt et dejligt og afslappet sted at få tæerne i sandet og nyde tiden oven vande på din dykkerferie til Koh Lanta.

Værelserne

Alle værelser på resortet er med egen balkon/terrasse med bord og stole, aircondition, TV, køleskab og bad/toilet.

Et populært valg er Beach Front værelserne placeret direkte på stranden og med god terrasse, hvorfra solnedgangen kan nydes. Beach Front er større end Deluxe og Superior værelserne, og har plads til en dobbeltseng samt en enkeltseng. Nogle værelser har dør imellem så man kan åbne imellem som familie/venner.

Deluxe værelserne ligger 15m tilbagetrukket fra stranden, og er i grundplan med terrasse og direkte udgang til haven. Alle værelser har dør imellem så man kan åbne imellem som familie/venner.

Superior værelserne ligger 30m tilbagetrukket fra stranden i en bygning med tre-fire plan. Værelserne er gode og har alle fornødenheder. Superior fås kun med én stor seng, medmindre det er et garden view superior værelse hvor der kan være en ekstra seng. 

Faciliteter

Pool, restaurant, bar, dykkercenter, massage, reception, scooter udlejning.

 

Pris for din dykkerferie til Koh Lanta

Fra prisen er udregnet ved 2 personer i superior værelse med 1 dobbeltseng på Amantra Resort. Se længere nede for mulige opgraderinger, to senge og tillæg såfremt du rejser alene.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup - Phuket t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 7 nætter på strandresort i superior værelse
- 4 dages dykning med op til 3 guidede båddyk/dag
- Morgenmad på resort
- Frokost & drikkevarer på dykkerdage
- Lufthavnstransfers i Thailand t/r
- Leje af komplet dykkerudstyr**
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum & forsikringer
- Marinepark gebyr for Koh Haa & Hin Daeng/Muang (ca. kr 125/prs/dag - betales lokalt)
- Dagstur til Hin Daeng/Muang (ca. kr 100/prs - betales lokalt)
- Drikkepenge
- Afrejseskat fra Thailand

**Desværre ingen rabat såfremt eget udstyr haves

 

 

Opgradering af værelse

- Deluxe værelse..........kr 650,-/prs
- Beachfront værelse....kr 1.250,-/prs
Prisen gælder når værelset deles af 2 personer

To senge i værelse

- Ekstra seng uanset type værelse: kr. 650,-/prs
Pris gælder når værelset deles af 2 personer

Rejser du alene er der nedenstående obligatoriske tillæg for enkeltværelse

- Superior.......kr. 1.450,-
- Deluxe.........kr 2.750,-
- Beachfront...kr 3.950,-

 

Kontakt os for mere info og et uforpligtende tilbud.

Film af dykning ved Koh Lanta

Dykning ved de smukke Koh Haa øer

Tog vrag ved Koh Waen

Oplev Koh Lanta på land

En dykkerferie til Koh Lanta byder på et væld af spændende oplevelser med natur og kultur udover dykning.

Øens unikke kulturelle atmosfære stammer fra en mosaik af etniske grupper, som lever i harmoni og bevarer deres traditionelle skikke. Blandt dem er søsigøjnerne, og et besøg i deres landsby er et spændende ferieminde. På den sydlige del af øen ligger Lanta Old Town – en traditionel fiskerby med smukke træhuse og hyggelige cafeer.

Regnskov, klipper og mangfoldigt dyreliv

Fantastiske strande er der nok af på Koh Lanta. De fleste ligger på vestkysten – hvor også vores resort er placeret – med hver deres karakteristiske skønhed og smukke solnedgang. Østkysten er bjergrigt med tropisk regnskov. Midt på øens findes Khao Mai Kaew grotten med flotte klipper, huler og drypsten. National parken i syd byder på mangfoldig tropisk fulge- og dyreliv som f.eks. aber, trekking og storslået udsigt fra fyrtårnet.

Du kan også prøve at træne kickboxing eller tage ind og se en lokal kamp.

Smukke naboøer som Phi Phi, Koh Rok og Koh Mok er nemt tilgængelige med båd og tilbyder flere gode oplevelser over og under vandet.

 

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Galapagos Liveaboard Grupperejse aug 2023
  05. - 15. august 2023
  59.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Socorro - Grupperejse - Mar 2023
  8. marts - 19. marts 2023
  32.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Bahamas - Tiger Beach & Bimini - Grupperejse Nov 2023
  29. november - 8. december 2023
  28.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Hvad leder du efter?