Dykkerferie til Thailand Dyk med skildpadder i Thailand Dyk med gode gode fiskestimer Vores strandresort på Koh Lanta Hvad gemmer der sig i sandet? Koralrev ved Ko Haa Alle dyk foregår fra en stor dykkerbåd Dyk med mantaer på Koh Lanta Find spændende smådyr på korallerne Ko Haa er et af de mest populære dykkersteder Hvis du er heldig møder du hvalhajer Kig ud fra "Cathedral" på Ko Haa Dyk Thailand

Koh Lanta i Thailand - afslappet trope ø med varieret dykning

Koh Lanta er en flot tropisk ø som tiltrækker dem, der vil opleve den afslappede stemning i Thailand. Øen ligger kun et par timer fra Krabi lufthavn og her finder du lange hvide sandstrande, frodige regnskove, masser af sightseeing samt flot og varieret dykning for enhver smag og niveau.

Blåt vand, koralrev, fiskestimer og togvrag

Havet er ca. 28 grader varmt og dejlig blåt i januar. På denne dykkerrejse til Koh Lanta kan du forvente at opleve flotte koralrev med store stimer fisk, makroliv, huler og gennemsvømninger og hvis vi er heldige også chancen for at dykke med mantarokker og hvalhajer på dykkerstedet Hin Daeng & Hin Muang som udfordrer Similan øerne som Thailands bedste dykning. Oveni kan du bl.a. også glæde dig til et unikt dyk på et togvrag hvor rækker af vogne og lokomotiv er opstillet som på en banegård.

Solnedgang hver aften og fødderne i sandet 

Efter dagens dykning kan du slappe af på vores afslappede strandresort på én af de lækre strandrestauranter med udsigt til en fantastisk solnedgang og lækker thailandsk mad, eller opleve øens spændende kultur. 

Program for din dykkerferie til Thailand

Dag 1: Afrejse fra Danmark.
Dag 2: Ankomst Krabi og køretur på ca. 2,5 time til Koh Lanta. Afslapning på strandresort med solnedgang.
Dag 3 - Dag 6: Efter morgenmad sejler vi til forskellige øer og dykker op til 3 dyk/dag. Vi er tilbage på stranden om eftermiddagen og kan nyde poolen og en sundowner, inden vi spiser lækker mad på resortet eller en af de nærliggende strandrestauranter. 
Dag 7 - Dag 8: Dagene er til fri afbenyttelse. Mere dykning, jungleture til vandfald, huler og nationalpark, prøv kickboxing eller slap af.
Dag 9: Efter en rolig morgen kører vi mod Phuket lufthavn ca. 4,5 time inden hjemrejse mod Danmark.
Dag 10: Ankomst til Danmark.

Masser af god dykning ved Koh Lanta

Vi har inkluderet 12 dyk fordelt på 4 dykkerdage med 3 båddyk/dag og planlagt et varieret program så du oplever mest muligt på din dykkerferie til Thailand. Du kan sagtens dykke flere dage hvis du ønsker det. Dykningen foregår fra en større båd med toiletter og gode opholdsområder og hvor vi får velsmagende frokost imellem dykkene.

Koh Lanta Nationalpark har noget for enhver

Koh Lanta ligger i Andamanerhavet og er en del af Koh Lanta Nationalpark. Dykningen er ideel for både erfarne og nybegyndere, da god sigtbarhed og varmt vand gør dykning let og ubesværet på koralrev med flot fiskeliv. Hvis du er heldig er det også muligt at opleve mantarokker, zebrahajer og blacktiphajer såvel som at få et møde med hvalhajen. Nedenfor er beskrivelsen af nogle af de dykkersteder du kan opleve på din dykkerrejse til Thailand og Koh Lanta.

Ko Haa - ø gruppe med flot dykning

Ko Haa betyder de ’fem øer’ på thailandsk. De fem smukke ubeboede klippeøer byder på smuk og alsidig dykning og er et af højdepunkterne i området. Dyk i den smukke blå lagune efter makroliv, udforsk de talrige huler og forbundne kamre eller flyd med strømmen forbi undersøiske klippevægge hvor stimer af fisk og skildpadder venter. Øerne på mange forskellige dykkersteder, med flot og varieret dykning for alle niveauer. En dagstur til Ko Haa egner sig også godt til snorklere.

Hin Daeng og Hin Muang er bedste chance for større dyr

Disse to små øer leverer noget af det flotteste dykning Thailand byder på. Klipperne skråner ned til 50-70 meter og udgør et imponerende farvespil på grund af de smukke røde og lilla anemoner og koraller – som øerne er opkaldt efter; Hin Daeng betyder Red Rock mens Hin Muang betyder Purple Rock. Her er hjemsted for et rigt dyreliv med tusindvis af revfisk såvel som passerende stimer af trevally, tun og barracuda. Har du en drøm om at se de store yndefulde mantarokker og hvalhajer, så er Hin Daeng og Hin Muang blandt de bedste steder i Thailand at opleve dem men du skal have heldet med dig. Dybden samt mulighed for stærk strøm gør at vi anbefaler advanced certicikat til dette dykkersted.

Vraget af et tog

Glæd dig også til et meget specielt vragdyk ved nabo øen Koh Waen. Her dykker du på en sandbund hvor en masse togvogne er sænket og står på skinner i flere rækker, med stopskilte så det næsten ligner en banegård. Du kan let penetrere vognene og svømme igennem dem fra ende til anden hvor du kommer igennem massive fiskestimer der gemmer sig indvendigt. Og husk også at komme forbi lokomotivet. 

Oplev Koh Lanta på land

En dykkerferie til Koh Lanta byder på et væld af spændende oplevelser med natur og kultur udover dykning.

Øens unikke kulturelle atmosfære stammer fra en mosaik af etniske grupper, som lever i harmoni og bevarer deres traditionelle skikke. Blandt dem er søsigøjnerne, og et besøg i deres landsby er et spændende ferieminde. På den sydlige del af øen ligger Lanta Old Town – en traditionel fiskerby med smukke træhuse og hyggelige cafeer.

Regnskov, klipper og mangfoldigt dyreliv

Fantastiske strande er der nok af på Koh Lanta. De fleste ligger på vestkysten – hvor også vores resort er placeret – med hver deres karakteristiske skønhed og smukke solnedgang. Østkysten er bjergrigt med tropisk regnskov. Midt på øens findes Khao Mai Kaew grotten med flotte klipper, huler og drypsten. National parken i syd byder på mangfoldig tropisk fulge- og dyreliv som f.eks. aber, trekking og storslået udsigt fra fyrtårnet.

Du kan også prøve at træne kickboxing eller tage ind og se en lokal kamp.

Smukke naboøer som Phi Phi, Koh Rok og Koh Mok er nemt tilgængelige med båd og tilbyder flere gode oplevelser over og under vandet.

 

Strandresort med fremragende beliggenhed og solnedgange

Vi bor på Amantra Resort som ligger i et roligt hjørne af Koh Lanta og som er en super base for vores dykkerferie med pool, restaurant og cocktailbar. Her får du med garanti sand imellem tæerne og flotte solnedgange lige udenfor døren. Du kan vælge mellem de forskellige værelser.

Film af dykning ved Koh Lanta

Dykning ved de smukke Koh Haa øer

Tog vrag ved Koh Waen

Pris for din dykkerferie til Koh Lanta

Fra prisen er udregnet ved 2 personer i superior værelse med 1 dobbeltseng på Amantra Resort. Se længere nede for mulige opgraderinger, to senge og tillæg såfremt du rejser alene.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup - Krabi // Phuket - Kastrup
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 7 nætter på strandresort i superior værelse
- 4 dages dykning med op til 3 guidede båddyk/dag
- Morgenmad på resort
- Frokost & drikkevarer på dykkerdage
- Lufthavnstransfers i Thailand t/r
- Leje af komplet dykkerudstyr**
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum & forsikringer
- Marinepark gebyr for Koh Haa & Hin Daeng/Muang (ca. kr 125/prs/dag - betales lokalt)
- Dagstur til Hin Daeng/Muang (ca. kr 100/prs - betales lokalt)
- Drikkepenge
- Afrejseskat fra Thailand

**Desværre ingen rabat såfremt eget udstyr haves

Opgradering af værelse

- Deluxe værelse..........kr 650,-/prs
- Beachfront værelse....kr 1.250,-/prs
Prisen gælder når værelset deles af 2 personer

To senge i værelse

- Ekstra seng uanset type værelse: kr. 650,-/prs
Pris gælder når værelset deles af 2 personer

Rejser du alene er der nedenstående obligatoriske tillæg for enkeltværelse

- Superior.......kr. 1.450,-
- Deluxe.........kr 2.750,-
- Beachfront...kr 3.950,-

Kontakt os for mere info og et uforpligtende tilbud.

Thailand - Grupperejse - Jan 2021

Fra DKK 12.999 (inkl. fly)

Grupperejse til den flotte ø Koh Lanta som er væk fra Thailands masseturisme. Glæd dig til et dejligt strandresort og dykning i varmt blåt vand med koralrev, et godt fiskeliv, tog vrag og chance for store dyr.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 13. januar 2021
Varighed 10 dage
Sæson Bedste vejr samt forhold for dykning
Bemærkninger Varieret dagsprogram så du kan opleve alt det bedste dykning
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email