DIN EKSPERT I DYKKERREJSER

Kingfish har mere end 20 års erfaring med dykning og dykkerrejser. Vi er Danmarks førende rejsebureau indenfor dykkerrejser, og sætter en dyd i at formidle vores viden og give vores passion for havet, videre til vores rejsegæster. Vi har gennem de sidste 20 år, uddannet nye dykkere, rejst jorden tyndt og solgt udstyr til nye, såvel som garvede vandentusiaster og vi elsker at gøre det. Har du sprøgsmål eller brug for rådgivning til din næste dykkerrejse, er du mere end velkommen til at skrive til os på mail [email protected] eller ringe til os på telefon 33 13 83 83.

Grupperejser og dykkerrejserGrupperejser og dykkerrejser
skræddersyede dykkerrejser til hele verdenskræddersyede dykkerrejser til hele verden
liveaboard dykkerrejserliveaboard dykkerrejser
lær at dykke i udlandetlær at dykke i udlandet
Familie dykkerrejserFamilie dykkerrejser


Rejsefordele hos Kingfish

Vi er medlem af rejsegarantifonden

Ekspertrådgivning på mail, telefon og i butik

Din personlige tilpasning af alle rejser


Læs vores rejsegæsters anmeldelser her


Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Book en rådgiver

Spring køen over og book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!


Dykkerferie med Kingfish

Drømmer du også om at opleve den store verden under overfladen? Hos Kingfish, har vi mere end 20 års erfaring med dykkerrejser og dykkerferier til hele verden. Med vores store erfaring, er vi dine eksperter indenfor dykkerrejser, hvad end du drømmer om at lære at dykke i Egypten, huledykning i Mexico eller dykke med hajer i Sydafrika.

Vi har selv rejst jorden tynd, udforsket hulerne, solbadet på strandende og sovet på et utal af resorts. Vi har taget hundrede-vis af billeder af koraller, klovnefisk og havskildpadder og hoppet fra den ene liveaboard til den næste. Alt sammen for at udvælge det bedste af det bedste til vores rejsegæster.

Vi sætter en ære i, at hjælpe vores gæster med at indfrie deres dykkerrømme og vejlede på bedste vis. For os er det vigtigt, at vores rejsende får det maksimale ud af deres dykkerferie. Nogle dykkerdestinationer kræver måske erfaring med strøm eller tec-dykning og andre har masser af spændende og varierende dykning for både den nye og erfarne dykker. Uanset niveau, finder vi den bedste dykkerrejse der matcher både drømme og ønsker.

Dykkerferie for begyndere

Som vi kom lidt ind på i det ovenstående, er der nogle dykkerdestinationer, der egner sig særligt godt til dig der lige har fået dit Open Water Dykkercertifikat.

Shagra i Rødehavet i Egypten:

Her får du fuld valuta for pengene og ubegrænset adgang til dykning på det smukkeste husrev i Rødehavet. I Shagra bor du i den fedeste dykkerlejr Marsa Alam, hvor du fra din hytte har direkte adgang til alt hvad dykkerhjertet måtte begære. Her er der rig mulighed for at opleve havskildpadder, klovnefisk, moræner, delfiner, hajer, rokker og smukke koraler. En gang imellem svømmer der også en dugong forbi husrevet.

Bonaire i Caribien:

Bonaire er hele 21 år i træk, blevet kåret til den bedste dykkerdestination for stranddyk i Caribien, af Scuba Diving Magazines årlige Readers’ Choice Award. Og den tilkendegivelse kan vi godt skrive under på. Bonaire er noget helt specielt og summer af en rolig og afslappende atmosfære, der gør at man føler sig langt væk fra hverdagens stress og jag.

Mere end 20% af Bonaire og hele øens kystlinje, er en del af Bonaire’s Nationale Marinepark og har været beskyttet i mere end 35 år. Måske af den grund, finder du et utrolig smukt og varieret marineliv, der selvfølgelig er med til at gøre dykkeroplevelserne på Bonaire ekstra spændende.

De mange muligheder for stranddyk, det varme vand på 26-29 grader, den gode sigt og minimal strøm, gør Bonaire til et oplagt sted for dig der er ny i dykkerverden.

Du kan læse mere om Bonaire og vores dykkerrejser til denne lille perle af en dykkerdestination her.

Dykkerrejser i verdensklasse

Hvad definerer en god dykkerferie? At man kan tjekke alle dyrene fra ønskelisten af? At vejret har spillet maks eller måske er maden det vigtigste element på din dykkerrejse.
Pointen er, at det kan være meget forskelligt fra person til person eller familie til familie, hvad den optimale dykkerferie egentlig er.

Spiller vejret en stor rolle for den samlede oplevelse af dykkerferien, vil vi selvfølgelig sørge for, at I kommer afsted i den rigtige sæson på året. Er det nærmere dyrene under overfladen der er det vigtigste, vil en dykkerferie på det rigtige tidspunkt af året, være afgørende for jeres dykkeroplevelser og de dyr I vil komme til at møde.

Dykkerferie for hele familien

I Shagra i Rødehavet har vi hele året masser af sjove og hyggelige grupperejser, hvor du kan tage hele familien med. Her er der også mulighed for at lære at dykke med dansktalende dykkerinstruktører.

Skulle der være nogle i familien der ikke vil dykke, er husrevet et fantastisk sted at gå på opdagelse med en snorkelmaske og et par finner. På vores familie-grupperejser i børnenes ferieperioder, tilbyder vi også børnepasning, så forældrene kan nyde nogle smukke dyk i fred og ro.

Her vil der være mulighed for masser af leg, hygge og sjove oplevelser med andre børn og unge, der er rejst med deres forældre på dykkerferie. Vores fantastisk søde børnepassere fra Kingfish, står klar med sjov og spas, så du med ro i maven, kan tage ud og dykke.

Se alle vores dykkerrejser der er skræddersyet til børnefamilien.

Dykkerferie med dansktalende rejseleder

Når du tager på en grupperejse med Kingfish, er du garanteret en dansktalende rejseleder fra Kingfish. Alle vores rejseledere er selv dykkere og dykkerinstruktører, der brænder mindst lige så meget for dykning og nye oplevelser, som du selv gør. Vi er bindeleddet mellem de lokale guider og vores gæster og rejser med på vores grupperejser for at sikre, at alle får den bedste dykkerferie.

Hvis du er nysgerrig på at se hvem vores rejseledere er, kan du læse mere om vores søde og dygtige rejseledere her.

5 populære dykkerdestinationer til din dykkerferie

I det følgende kan du læse om 5 af vores populære dykkerdestinationer. Du finder et link til hver destination, hvor du kan læse meget mere.

Maldiverne

Hvem drømmer ikke om en dykkerferie til Maldiverne? Maldiverne står nok på de fleste dykkeres ”bucket-list” og det kan vi godt forstå. Udover Maldivernes picture-perfect trope-øer og azurblåt vand, så byder Maldivernes marineliv også på noget af verdens bedste dykning. I hvert fald hvis du drømmer om store mantarokker og yndefulde hvalhajer. Derudover findes der også koralrev i verdensklasse og makroliv, der kan få selv de mest nørdede til at spærre øjnene op.

Står en dykkerferie på Maldiverne også på din ønskeliste, er der ikke andet at sige end, hvad venter du på?

Rødehavet – Egypten

Rødehavet i Egypten er en af vores mest populære dykkerdestinationer. Det er der et par rigtig gode grunde til. I Rødehavet og dykkerlejren Marsa Alam, får du to fuldstændig fantastiske husrev direkte ud fra stranden. Her er der så meget at opleve, at du selv efter en uges ubegrænset dykning, ikke er i nærheden af at være færdige med at gå på opdagelse under overfladen.

En dykkerferie i Rødehavet er for alle, både nye og erfarne dykkere, hvorfor det er et ideelt sted at tage på dykkerrejse, hvis dem du rejser med, er på forskellige niveauer.

Bali

Den eksotiske vulkan-ø Bali, er kendt for dets frodige natur og regnskov, rige dyreliv, afslappende welness luksus, kunst og kultur og selvfølgelig deres fantastiske dykning, der er et mekka for både nybegynderen og den mere øvede dykker. En dykkerferie på Bali tilbyder dykkerspots der er tilgængelige for alle med kun let strøm, men der findes naturligvis også mere udfordrende dykning for den erfarne dykker, der er komfortabel strøm og dybde.

På Bali er koralrevene i god stand og der er masser af liv i form af fisk, havskildpadder, de smukke manti shrimps, muræner, blæksprutter osv osv. Det er er også muligt at støde ind i de elegante djævle-rokker med et vingefang på op til 5m og den næsten mytiske klumpfisk (Mola Mola)

Bali er den perfekte dykkerferie for dig der vil kombinere kultur, natur og dykning fra højeste skuffe.

Mexico

Mexico er et utrolig spændende land, når det kommer til dykning. En dykkerferie i Mexico kan betyde alt fra verdens måske smukkeste huledykning på Yucatan halvøen, til hvidhajer på øen Isla Guadalupe og pukkelhvaler og hvalhajer på Socorro øen. Mexico har alt.

Isla Guadalupe er en lille isoleret vulkanø i Stillehavet ca. 300 km vest fra Baja i Californien. Den smukke lille vulkanø er hjemsted for søelefanter, pelssæler og søløver, hvilket er grunden til at øen her, er kendt for at være verdens bedste sted at dykke med hvidhajer.

Drømmer du om huledykning, er der kun én ting at sige. Yucatan! Og nej det var ikke et nys. Yucatan er en halvø i Mexico der er kendt for hvide sandstrande, spændende kultur god mad og verdensklasse dykning med koralrev, drypstensgrotter, huledykning og hvalhajer.
Så tag hele familien med dig eller tag på drømme dykkerferien alene og få en oplevelse for livet i fantastiske Mexico.

Spækhuggere i Norge

Vores grupperejse eller ekspedition til Skjervøy i Norge, er simpelthen enestående. Her får du mulighed for at stifte bekendtskab med det vanvittig smukke dyr, spækhuggeren. Ikke bare fra ekspeditionsskibet Strønstad, men fra vandet! I Norge er det muligt for os at svømme med både spækhuggere og pukkelhvaler og komme helt tæt på de majestætiske dyr, der er i Norge for at spise sig fede i bunkevis af sild.
Om aftenen er det ikke længere spækhuggere og pukkelhvaler vi retter synet efter, men derimod mod himmelen for at se nordlys. Skal du med på vores næste spækhugger-ekspedition?

Hvad leder du efter?