Dykkerrejser

 • Find dit næste dykkereventyr

  Har du svært ved at vælge, hvor næste dykkerferie skal gå hen? Vi har gjort det let for dig og har samlet vores absolut mest populære destinationer til dig. Her finder du alt fra lækre liveaboards til "Drive & Dive" rejser.

  Se vores populære destinationer

 • Grupperejser

  Grupperejser til hele verden

  Nyd ferien fuldt ud på en af vores mange grupperejser. Her vil en dansk rejseleder og dykkerinstruktør stå for logistikken, og hvis du vil uddanne dig, har du mulighed for at tage kursus på rejsen.

  Se alle vores grupperejser


 • Oplev det bedste af det bedste

  Vi har samlet en liste over, hvad vi mener er, Top 5 bedste rejser inden for kategorierne liveaboards, teknisk dykning, hajer, hvaler, mantarokker, koralrev og vrag.

  Se Top 5 listen

 • Liveaboard

  Et eventyr på havet

  En liveaboard er den bedste måde at nå ud til så mange forskellige dykkersteder som muligt, så du kan opleve det skattekammer af fantastiske oplevelser, som havet har at byde på.

  Se vores liveaboard rejser

 • Solskin og dykning året rundt

  Caribien, der også er kendt som Vestindien, er en øgruppe ud for Mellemamerika, der strækker sig over 4.000 kilometer. Caribien byder på sol og sommer hele året, smukke strande og fantastisk dykning.

  Se alle vores rejser til Caribien

 • Masser af paradis for pengene

  Tag til Maldivernes dykkerparadis og bo på en fantastisk bounty ø eller hop om bord på en lækker liveaboard i det fantastisk ørige! Her kan du glæde dig til smuk dykning i absolut verdensklasse.

  Se alle vores rejser til Maldiverne

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk