Dykkerrejser

 • Shagra dykkerlejr

  Shagra dykkerlejr

  Rejs til Shagra og få ubegrænset snorkling og dykning på et fantastisk husrev. Her kan du opleve alt fra farverige koralrev, lodrette vægdyk, afslappende stranddyk og et rigt undervandsliv.

  Læs mere Se alle rejser

 • Maldiverne grupperejse - april 2017

  Maldiverne grupperejse, apr. 2017

  Tag med på liveaboard-grupperejse til Maldiverne, hvor vi dykker ruten "Best of Maldives", hvor du får noget af den allerbedste dykning med et kæmpe fiskeliv, store hvalhajer, yndefulde mantarokker og masser af hajer.
  Afrejse: 21. apr. 2017

  Læs mere Se alle grupperejser

 • Skolerejser med dykning

  Rejsende høj- eller efterskole? Vi er vant til at håndtere store grupper af rejsende dykkere og snorklere og vi giver de bedste tilbud på markedet. Lad Kingfish håndtere logistikken - og spar penge! Vi har flere forskellige skole-rejsemål

  Oversigt over skolerejser

 • Kingfish Expeditions

  Spækhugger Ekspeditionen

  Tag med på denne arktiske ekspedition hvor vi igen tager nord for polarcirklen i søgen efter spækhuggere og pukkelhvaler at komme i vandet med. Samtidig får du muligheden for at opleve nordlys.

  Spækhugger Ekspeditionen

Vent venligst ...

Køb for 500,00 DKK mere for at få fri fragt!

Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kig videre i butikken Gå til bestilling
Kingfish.dk anvender cookies. De bruges bl.a. til at håndtere webshoppens indkøbskurv og indsamle statistik til løbende forbedringer af købsoplevelsen. Læs mere om cookies.
Luk