Dykning med blåhajer på Azorerne (c) Jørgen Jørgensen Dykning på Azorerne (c) Rasmus Raahauge Azorerne byder på fortryllende landskaber - også over vand (c) Rasmus Raahauge Dykning på Azorerne (c) Rasmus Raahauge Dykning på Azorerne (c) Rasmus Raahauge Dykning på Azorerne (c) Rasmus Raahauge Azorerne byder på fortryllende landskaber - også over vand (c) Rasmus Raahauge (c) Rasmus Raahauge

På grupperejsen til Azorerne får du god adventuredykning og flot natur

Indlogering på vulkanøen Pico og dykning på dybe klippevægge eller i tunneller fuld af liv

Tag med på grupperejse til Azorerne og oplev hvad vi mener er Atlanterhavets og Europas bedste adventuredykning. Vi har base på et godt hotel på den lille vulkanø Pico og herfra dykker vi alt fra dybe klippevægge og lavatunneller fyldt med masser af liv, til undersøiske bjergkamme der giver os rigtig god mulighed for at dykke med blåhajer og store mobula mantarokker.

Dykning i klart, blåt vand med gode chancer for nærkontakt med mobularokker og blåhajer

Pico byder på Azorernes bedste dykning med storvildtsoplevelser. Øen er let genkendelig pga. vulkanen Mount Pico der rejser sig 2351 m.o.h. og som er Portugals højeste bjerg. På din dykkerrejse til Azorerne kommer du til at opleve en kombination af flotte lokale dykkersteder rundt om Pico til verdensklasse adventure dykning i varmt blåt vand med flokke af mobula mantarokker og nærkontakt med nysgerrige blåhajer.

Kom tæt på store hvaler eller svøm med vilde delfiner

Azorerne er også et sandt mekka for hvaler og delfiner og Pico giver dig øgruppens bedste mulighed for at svømme med vilde delfiner og opleve mange af de store typer hvaler som f.eks. kaskelotter.

Kombiner din dykkerrejse med smukke vandreture eller lavagrotter

Udover dykning byder Pico på masser af oplevelser på selve øen som vi kan udforske om efter dagens dykning. Vi kan f.eks. besøge den lokale lavagrotte "Grutta das Torres" der er ca. 5km dyb med flere afgreninger, bade i naturlige swimmingpools, tage på vandretur på Mount Pico, gå en tur i øens vinmarker eller besøge det flotte hvalmuseum i den lille by Lajes do Pico.

Et dagsprogram der giver dig flest mulige oplevelser

På denne dykkerrejse til Azorerne har vi sammensat et program der giver os en masse dykning og de bedste forudsætninger for at vi kan opleve mest muligt på turen. Vi har selvfølgelig mulighed for at tilvælge flere dyk og dagsture samt delfin- og hvalture. 

Dyk i huler og gennemsvømninger og se blæksprutter, rokker og barracuda

De lokale dyk rundt om Pico foregår fra kysten såvel som fra båd og er præget af dybe vægge, huler, lavatunneller og masser af flotte gennemsvømninger. Her er der stimer af normale revfisk, groupers og muræner såvel som nøgensnegle, blæksprutter og bundrokker. Kigger du ud i det blå har du mulighed for at se stimer af  pelagiske fisk som barracuda, makrel eller tun, og der er også fundet to vrag hvoraf det ene kan dykkes på ca. 24meter, mens det andet kræver mere dybdeerfaring.

Få nærkontakt med de nysgerrige blåhajer

Kun siden 2010 er Azorerne blevet opdaget som et af de bedste steder i verden at dykke med de meget flotte og yndefulde blåhajer. Hajerne tiltrækkes med duftspor af fiskerester og man dykker med dem langt fra kysten i blåt varmt vand, via to nedsænkede liner der hjælper med at holde dykkergruppen samlet og gør dykket sikrere såvel som lettere at nyde. Hajdykket er en dagstur med 1 dyk på lav dybde og derfor et dejligt langt dyk som typisk varer over en time.

Princess Alice Bank giver dig Atlanterhavets bedste dykning med mobularokker

Ca. 45 sømil fra Pico ligger den undersøiske bjergtop Princess Alice Bank. Toppen rejser sig fra ca. 2500m til ca. 30m under overfladen og er kendt som Atlanterhavets måske allerbedste dykkersted. I sommermånederne er det nemlig normalt at dykke med mobula mantarokker i grupper af mellem 5 og 30 dyr, og de store nysgerrige rokker kommer meget tæt på os dykkere hvilket er en fantastisk oplevelse. Udover mobulaer kan du også opleve tun, barracuda og hajer såvel som sværdfisk hvis du er rigtig heldig. Sejlturen herud tager ca. 3 timer og dette er en dagstur 2 dyk og frokost, og undervejs har vi god chance for at se hvaler og delfiner.

Azorerne er et af de bedste steder at opleve kæmpe hvaler kælve eller opleve vilde delfiner

Når det kommer til hvaler og delfiner er Azorerne et sandt mekka! Øgruppen udgør et naturligt fristed midt i Atlanterhavet og dyrene kommer her for at hvile, kælve og spise. Vi rejser midt i den bedste sæson for hvaler og har god mulighed for at se kaskelothvaler og grindehvaler fra båden på en hvaltur. Havet bugner også af delfiner hvoraf man må svømme med 5 forskellige arter.

Fantastisk sigtbarhed og klart, blåt vand

Vi rejser midt på sommeren hvor sigtbarheden på Azorerne typisk er 30-40m i klart blåt vand og vandtemperaturen er normalt ca. 21-23 grader varmt.

Indlogering på dejligt hotel med pool og lige ved siden af dykkercentret

På denne dykkerrejse til Azorerne bor vi på Hotel Caravelas som nok er Madalenas bedste hotel med swimmingpool og værelser med bad/toilet og aircondition. Hotellet ligger lige ved siden af dykkercentret og er i gåafstand til byens bedste restauranter og dermed den perfekte base til vores dykkerrejse til Azorerne.

Prisen på din rejse

Inkluderet:

- Fly: Kastrup - Horta t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 8 nætter på hotel på Pico Island
- 12 dyk ialt fordelt som nedenfor:
- 9 dyk ved Pico Island fordelt på 4 dage, heraf 1 natdyk
- 2 dyk på dagstur til Princess Alice Bank efter mobula mantaer
- 1 fodringsdyk på dagstur efter blåhajer
- Lufthavnstransfer t/r
- Færgebillet Horta-Pico t/r
- Morgenmad
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. tillæg for fly fra andre steder end Kastrup
- Evt. visum & forsikringer
- Uspecificerede drikkevarer og måltider
- Leje af dykkerudstyr
- Ekstra dyk / aktiviteter


Azorerne Grupperejse - Juli 2017

DKK 13.999,00 - UDSOLGT
Grupperejse til Atlanterhavets nok bedste adventuredykning med bl.a. lavatunneller, hvaler, hajer og mantaer.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 22. juli 2017
Varighed 9 dage
Sæson Allerbedste sæson for vejr såvel som for dykning og de store dyr
Bemærkninger Europas bedste adventure dykning med god sigt, varmt vand, mantarokker og hajer
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email