Bonaire - Grupperejse - Nov 2020

Caribiens dykkerø nr. 1 med fantastisk "Drive & Dive" koncept, fede stranddyk og båddyk.

Se video
Stop

Rejseperiode

21. - 29. november 2020

Varighed

9 dage

Kalender

I november ligger temperaturen på ca. 28°

Highlights

Fed kombination af båddyk og masser af stranddyk
15.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Bonaire - Grupperejse - Nov 2020

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Tag med på grupperejse til Caribiens bedste dykkerø

Den lille ø Bonaire (288 km2) ligger i Caribien og betyder god luft. Indtil 2010 var Bonaire en del af de Hollandske Antiller, men er i dag en særlig Nederlandsk kommune, og en direkte del af Nederlandene.

Bonaire - udnævnt til bedste dykning i Caribien

21 i år i træk er Bonaire udnævnt til Scuba Diving Magazine's årlige Readers's Choice Award, som den bedste destination for stranddyk i Caribien. Derfor glæder vi os endnu mere til at få masser af fede dyk på de mange gode divesites! Rejselederen planlægger ugens dykning, så I får et fuldt program med de fedeste stranddyk, samt 6 top fede båddyk fra Klein Bonaire. Der er selvfølgelig også fri afbenyttelse af resortets flotte husrev. 

Den rolige og afslappede atmosfære på øen gør, at man føler sig langt væk fra dagligdagens stress og jag

Den rolige og afslappede atmosfære på øen gør, at man føler sig langt væk fra dagligdagens stress og jag. På trods af at der både er mulighed for at leje biler, scootere og cykler, er her er ingen trafiklys. Befolkningen består af mere end 80 forskellige nationaliteter, og der tales både papiamento, engelsk og spansk, men det officielle sprog er nederlandsk.

Oplev smukke koralvægge og fantastisk undervandsliv fra båddyk ved Klein Bonaire

Omkring den lille ø Klein Bonaire, finder vi 25 dive sites, som kan nås via båddyk. Her har vi hele 6 dyk, hvor vi hurtigt for dybde på og mulighed for at opleve større marine liv som havskildpadder, groupers, blæksprutter og måske endda de skønne delfiner. 

Husrevet er perfekt til snorkling og fantastiske natdyk

Resortets husrev er til fri afbenyttelse og er særlig ideelt til snorkling. Dog skal du ikke snyde did selv for også at få logget et par dyk på husrevet. Er du til seje blæksprutter, vil et nattyk på husrevet være lige noget for dig. her kan du nemlig møde de tiarmede blæksprutter. 

Bonaire’s Nationale Marinepark med sol 12 timer om dagen

Mere end 20% af øen (hele kystlinjen), samt hele det omkringliggende hav, er en del af Bonaire’s Nationale Marinepark, og har været beskyttet i mere end 35 år. Formålet er at beskytte øens naturlige, historiske og kulturelle ressourcer, samt at minimere dykkeres påvirkning af skader på revet. Eksempelvis er undervandsjagt ikke tilladt.

Det regner meget sjældent, og solen skinner generelt 12 timer om dagen, året rundt.

Læs Politikens artikel om vores rejse til Bonaire (Buddy Dive Resort).

Læs artikel om Bonaire fra Sportsdykkeren, juni 2018.

Video fra Buddy Dive Bonaire

Har du spørgsmål til Bonaire grupperejsen?

Husk at vi hos Kingfish altid står klar til at hjælpe dig. Du er mere end velkommen til at besøge vores rejseafdeling i København eller kontakte os på telefon: +45 33 13 83 83. Du kan også atlid sende os en mail til: rejser@kingfish.dk

Kom helt tæt på koraller, skildpadder, søheste og blæksprutter

På dykkene kan man forvente at se farverige, tropiske fisk og bløde og hårde koraler. Her kan man bl.a. opleve: havskildpadder, tarpons, parrot fish, groupers, frog fish, søheste, blæksprutter og med lidt held måske også delfiner.

Drive & Dive - kom nemt og bekvemt rundt til mere end 60 dykkersites

Dykningen på øen kan foretages både ved båddyk og stranddyk, og på denne rejse, har vi lidt af det hele. Det mest populære er dog Bonaires unikke Drive & Dive koncept som fungerer helt fantastisk. Her kører vi rundt på øen, langs kysten, og dykker fra strand. Buddy’s resort har en drive-through station, hvor vi lynhurtigt kan hente nye tanke og aflevere de tomme. Dermed kommer vi hurtigt og ubesværet videre til næste dive site inden for kort tid. På revet langs kysten er der over 60 officielle dive sites, både helt lave (10-15 meter) samt større dybder. Alle sites er desuden tydeligt markeret langs vejen med gule sten, hvorpå sites navn er skrevet. Rejselederen planlægger dykkene, så vi får dykket på forskellige dive sites, med både lavtliggende koralhaver, større koralvægge med dybde og større fisk, makrodykning med massevis af søheste eller smukke topografier under gamle broer.

Båddyk - flotte koralvægge og fantastisk undervandsliv

Omkring den lille nabo ø Klein Bonaire, som ligger ca. 10-15 min. sejlads væk, er der yderligere 25 dive sites som kan nås via båddyk. Her har vi 6 båddyk, og du får hurtigt noget mere dybde på store koralvægge, og disse sites er ofte besøgt af de lidt større fisk og marineliv, som fx skildpadder, groupers, blæksprutter og, hvis du er heldig, også delfiner.

Husrev - perfekt til snorklere og natdyk

Resortets husrev er til fri afbenyttelse, og er ideelt til snorkling, men snyd ikke dig selv for også at få logget et par dyk her. Husrevet er også helt ideelt til natdyk, hvor du både kan opleve tiarmede blæksprutter, jagende muræner samt ikke mindst de store tarpons (ofte 1,5 meter), som gerne kommer helt tæt på.

Varmt vand, ingen strøm og god sigt

På Bonaire er der ingen sæsoner, og det regner meget sjældent. Det betyder, at vandet næsten altid er varmt (ca. 26-29 grader) og næsten ingen strøm, og sigtbarheden er som regel rigtig god.

Video fra Kingfish grupperejse til Bonaire

Skøn indlogering på Bonaire

Vi bor på vores favoritresort Buddy Dive Resort, som har den helt perfekte beliggenhed - kun få skridt fra det krystalklare hav. Vi bor i 3-værelseslejligheder med eget bad og toilet.

Buddy Dive Resort

Vores favorit dykkerresort på Bonaire, med flot husrev, flere pools og Drive-Thru på resortet.

Læs også Politikens artikel om vores rejse til Bonaire (Buddy Dive Resort).

Vis detaljer

Buddy Dive Resort

Generelt

Buddy Dive Resort har en helt fantastisk beliggenhed, kun få skridt fra det krystalklare hav. Resortet består af 72 lejligheder, og har eget dykkercenter, to restauranter, to pools, aktivitetscenter, samt mulighed for biludlejning. Desuden er resortet kendt for deres drive-thru station, hvor man lynhurtigt kan aflevere sine tomme tanke, og afhente fyldte tanke før et dyk. Et ideelt resort til dykkere og aktive gæster generelt.

Værelser

Alle værelser har fuldt udstyret køkken (inkl. mikroovn, ovn og køleskab), kabel-tv, telefon, safety box, a/c, stor privat balkon eller terrasse med enten havudsigt eller udsigt til haven eller pool.

Studio
Soveværelse med a/c, badeværelse, lille køkken og terrasse. Max. to personer. Her får værelsets gæster udsigt til haven.

1-værelses lejlighed
Soveværelse med a/c, badeværelse, stue, fuldt udstyret køkken (inkl. køleskab, ovn, mikroovn og køkkenredskaber) samt balkon. Udsigten varierer mellem delvis havudsigt, udsigt til pool, eller udsigt til haven.

2-værelses lejlighed
To soveværelser med a/c, to badeværelse, stue, fuldt udstyret køkken (inkl. køleskab, ovn, mikroovn og køkkenredskaber), samt balkon. Udsigten varierer mellem delvis havudsigt, udsigt til pool, eller udsigt til haven.

3-værelses lejlighed
Tre soveværelser med a/c, tre badeværelser, stue, fuldt udstyret køkken (inkl. køleskab, ovn, mikroovn og køkkenredskaber), samt tre balkoner. Lejligheden har to etager: Stueetage: 1 soveværelse, badeværelse, køkken og stue med balkon. Første etage: 2 soveværelser med egne badeværelser og balkoner.

Faciliteter

Pools, restauranter, dykkercenter, aktivitetscenter, snorkling, fiskeri, kajak, mountain biking, windsurfing, kitesurfing, udforskning i huler, sejltur ved solnedgang.     

Dykning og snorkling

Buddy’s er et resort med eget 5 stjernet dykkercenter. Bonaires krystalklare vand har hele 80 dive sites, og der tilbydes både strand- og båd dyk.  Buddy har ligeledes et kæmpe stort husrev som starter på 5 meter og går helt ned til ca 50 meter. Her kan du feks opleve de kæmpe store tarpons (også på natdyk) som kommer helt tæt på. Det er på Buddy at Drive-Thru stationen for at skifte dykkertanke er.

 

Din tur til Caribien

Inkluderet

- Fly: Kastrup/Billund – Bonaire t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 7 nætter i delt værelse med eget bad/toilet & A/C
- 6 båddyk til Klein Bonaire
- 6 dages ubegrænset stranddykning inkl. transport
- Morgenmad
- Nitrox
- Lufthavnstransfers
- Tank & bly
- Government taxes
- Bilforsikring
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Evt. merpris for fly fra Billund
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt. drikkepenge
- Evt. leje af dykkerudstyr
- Marinepark gebyr (45 USD/person)
- Ekstra båddykning/aktiviteter på land

 

Video fra grupperejsen til Bonaire 2017

Video fra Buddy Dive Bonaire

Er du aktiv, kommer du ikke til at kede dig!

Rig mulighed for masser af vandsportsaktiviteter

Er man en aktiv person, skal man ikke være bange for, at komme til at kede sig på Bonaire. Udover dykning og snorkling, er der et hav af andre aktiviteter at tage sig til, på og omkring øen. Af vandaktiviteter er det bl.a. værd at nævne kitesurfing, windsurfing, fiskeri, kajak-roning, sejlads og arrangerede bådture – blandt andet til den lille nabo ø Klein Bonaire.

Tag på vandretur eller det diverse dyreliv og de mange huler

Skulle man have mere lyst til at tilbringe dagen på land, er der også her et stort udvalg af aktiviteter. For eksempel kan man leje en cykel og udforske øens små stier, som ikke er tilgængelige i bil. Øens smukke natur kan også opleves på hesteryg eller vandreture. Er man naturelsker kan man bl.a. opleve mere end 200 fuglearter samt leguaner, firben og flagermus. Alternativt kan man bruge tiden på at udforske øens mange huler. Her har man mulighed for at se nærmere på de ældgamle formationer, som er skabt over tusindvis af år.

Kast dig ud i action

Søger man lidt mere action, kan man også kaste sig ud i klatring, rappelling og mountain biking.

 

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Maldiverne Liveaboard - Grupperejse Apr 2020 - AFLYST!
  21. - 29. november 2020
  21.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Borneo - Derawan Øhavet - Grupperejse Aug 2020
  21. - 29. november 2020
  26.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2020
  21. - 29. november 2020
  56.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Nødvendig dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset