Dyk på flotte husrev og kombiner med båddyk på Bonaire Husk kameraet på din dykkerrejse til Bonaire Dyk flotte koralrev på Bonaire Bare én af mange typer tøndesvampe Dyk ved Salt Pier på Bonaire Genialt "Drive-Thru" hvor du let bytter tanke til næste dyk Flot makro liv på Bonaires koralrev Oplev flotte koralrev på din dykkerejse til Bonaire Natdyk med muræner Koralrev Kom helt ned i gear på din ferie Dyk på Bonaires flotte vrag Vi bor helt tæt på det krystalklare hav  Nyd havudsigten på din dykkerrejse Slap af ved poolen på din dykkerferie til Bonaire

Tag med på grupperejse til Caribiens bedste dykkerø

Den lille ø Bonaire (288 km2) ligger i Caribien og betyder god luft. Indtil 2010 var Bonaire en del af de Hollandske Antiller, men er i dag en særlig Nederlandsk kommune, og en direkte del af Nederlandene.

Den rolige og afslappede atmosfære på øen gør, at man føler sig langt væk fra dagligdagens stress og jag

Den rolige og afslappede atmosfære på øen gør, at man føler sig langt væk fra dagligdagens stress og jag. På trods af at der både er mulighed for at leje biler, scootere og cykler, er her er ingen trafiklys. Befolkningen består af mere end 80 forskellige nationaliteter, og der tales både papiamento, engelsk og spansk, men det officielle sprog er nederlandsk.

Bonaire’s Nationale Marinepark med sol 12 timer om dagen

Mere end 20% af øen (hele kystlinjen), samt hele det omkringliggende hav, er en del af Bonaire’s Nationale Marinepark, og har været beskyttet i mere end 35 år. Formålet er at beskytte øens naturlige, historiske og kulturelle ressourcer, samt at minimere dykkeres påvirkning af skader på revet. Eksempelvis er undervandsjagt ikke tilladt.

Det regner meget sjældent, og solen skinner generelt 12 timer om dagen, året rundt.

Læs Politikens artikel om vores rejse til Bonaire (Buddy Dive Resort).

Læs artikel om Bonaire fra Sportsdykkeren, juni 2018.

Bonaire - udnævnt til bedste dykning i Caribien

21 år i træk er Bonaire blevet udnævnt i Scuba Diving magazine's årlige Readers' Choice Awards, som den bedste destination for stranddyk i Caribien. Derfor glæder vi os endnu mere til at få masser af fede dyk på de mange gode divesites! Rejselederen planlægger ugens dykning, så der kommer til at være et fuldt program med de fedeste stranddyk samt 6 båddyk til Klein Bonaire. Derudover er der selvfølgelig fri afbenyttelse af resortets flotte husrev. 

Se bl.a. koraller, skildpadder, søheste og blæksprutter

På dykkene kan man forvente at se farverige, tropiske fisk og bløde og hårde koraler. Her kan man bl.a. opleve: havskildpadder, tarpons, parrot fish, groupers, frog fish, søheste, blæksprutter og med lidt held måske også delfiner.

Drive & Dive - kom nemt og bekvemt rundt til mere end 60 dykkersites

Dykningen på øen kan foretages både ved båddyk og stranddyk, og på denne rejse, har vi lidt af det hele. Det mest populære er dog Bonaires unikke Drive & Dive koncept som fungerer helt fantastisk. Her kører vi rundt på øen, langs kysten, og dykker fra strand. Buddy’s resort har en drive-through station, hvor vi lynhurtigt kan hente nye tanke og aflevere de tomme. Dermed kommer vi hurtigt og ubesværet videre til næste dive site inden for kort tid. På revet langs kysten er der over 60 officielle dive sites, både helt lave (10-15 meter) samt større dybder. Alle sites er desuden tydeligt markeret langs vejen med gule sten, hvorpå sites navn er skrevet. Rejselederen planlægger dykkene, så vi får dykket på forskellige dive sites, med både lavtliggende koralhaver, større koralvægge med dybde og større fisk, makrodykning med massevis af søheste eller smukke topografier under gamle broer.

Båddyk - flotte koralvægge og fantastisk undervandsliv

Omkring den lille nabo ø Klein Bonaire, som ligger ca. 10-15 min. sejlads væk, er der yderligere 25 dive sites som kan nås via båddyk. Her har vi 6 båddyk, og du får hurtigt noget mere dybde på store koralvægge, og disse sites er ofte besøgt af de lidt større fisk og marineliv, som fx skildpadder, groupers, blæksprutter og, hvis du er heldig, også delfiner.

Husrev - perfekt til snorklere og natdyk

Resortets husrev er til fri afbenyttelse, og er ideelt til snorkling, men snyd ikke dig selv for også at få logget et par dyk her. Husrevet er også helt ideelt til natdyk, hvor du både kan opleve tiarmede blæksprutter, jagende muræner samt ikke mindst de store tarpons (ofte 1,5 meter), som gerne kommer helt tæt på.

Varmt vand, ingen strøm og god sigt

På Bonaire er der ingen sæsoner, og det regner meget sjældent. Det betyder, at vandet næsten altid er varmt (ca. 26-29 grader) og næsten ingen strøm, og sigtbarheden er som regel rigtig god.

Er du aktiv, kommer du ikke til at kede dig!

Rig mulighed for masser af vandsportsaktiviteter

Er man en aktiv person, skal man ikke være bange for, at komme til at kede sig på Bonaire. Udover dykning og snorkling, er der et hav af andre aktiviteter at tage sig til, på og omkring øen. Af vandaktiviteter er det bl.a. værd at nævne kitesurfing, windsurfing, fiskeri, kajak-roning, sejlads og arrangerede bådture – blandt andet til den lille nabo ø Klein Bonaire.

Tag på vandretur eller det diverse dyreliv og de mange huler

Skulle man have mere lyst til at tilbringe dagen på land, er der også her et stort udvalg af aktiviteter. For eksempel kan man leje en cykel og udforske øens små stier, som ikke er tilgængelige i bil. Øens smukke natur kan også opleves på hesteryg eller vandreture. Er man naturelsker kan man bl.a. opleve mere end 200 fuglearter samt leguaner, firben og flagermus. Alternativt kan man bruge tiden på at udforske øens mange huler. Her har man mulighed for at se nærmere på de ældgamle formationer, som er skabt over tusindvis af år.

Kast dig ud i action

Søger man lidt mere action, kan man også kaste sig ud i klatring, rappelling og mountain biking.

 

Skøn indlogering på Bonaire

Vi bor på vores favoritresort Buddy Dive Resort, som har den helt perfekte beliggenhed - kun få skridt fra det krystalklare hav. Vi bor i 3-værelseslejligheder med eget bad og toilet.

Video fra grupperejsen til Bonaire 2017

Video fra Buddy Dive Bonaire

Din tur til Caribien

Inkluderet

- Fly: Kastrup/Billund – Bonaire t/r
- Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
- 7 nætter i delt værelse med eget bad/toilet & A/C
- 6 båddyk til Klein Bonaire
- 6 dages ubegrænset stranddykning inkl. transport
- Morgenmad
- Nitrox
- Lufthavnstransfers
- Tank & bly
- Government taxes
- Bilforsikring
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Evt. merpris for fly fra Billund
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt. drikkepenge
- Evt. leje af dykkerudstyr
- Marinepark gebyr (45 USD/person)
- Ekstra båddykning/aktiviteter på land

 

Bonaire - Grupperejse - Nov 2019 - UDSOLGT

DKK 14.999 (inkl. fly) - UDSOLGT
Caribiens dykker ø nr. 1 med fantastisk "Drive & Dive" koncept, fede stranddyk og båddyk
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 16. november 2019
Varighed 9 dage
Sæson I november ligger temperaturen på ca. 28°
Bemærkninger Fed kombination af båddyk og masser af stranddyk
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-16 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email