Curacao

Bounty ø i Caribien med flot husrev, stranddykning, båddykning og mange aktiviteter - perfekt til hele familien!

Rejseperiode

Hvér dag året rundt.

Varighed

9 dage (kan skræddersyes til dine ønsker)

Kalender

Godt vejr - året rundt

Highlights

Stranddyk, båddyk og masser af aktiviteter på land - Curacao har det hele
Fra
12.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Curacao

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

En del af det nederlandske Caribien

I den sydlige del af Caribien ligger øen Curacao. På trods af dens forholdsvis lille størrelse, er det den største af de Hollandske Antiller.

Øen har ca. 150.000 indbyggere og repræsenterer mere end 50 nationaliteter. Hovedsproget er papiamento (en kreolsk dialekt), men her tales også hollandsk, engelsk og spansk.

Kom tæt på den gæstfri befolkning

Curacao er en meget autentisk caribisk ø, som siges at være en af Caribiens bedst bevarede hemmeligheder. Bygningerne er smukke og farverige, og indbyggerne er særdeles venlige, imødekommende og sociale.

Godt vejr

Der er ingen sæsoner på Curacao. Solen skinner stort set altid, dog med få graders variation i løbet af året.  


 

Dyk i varmt, klart vand

At dykke i det Caribiske hav, er som at dykke i et akvarium. Vandtemperaturen på det krystalklare hav, ligger som regel på ca. 26-29grader. Almindeligvis ligger sigtbarheden på over 30m.

Kom nemt rundt til 30 dykkersites med Drive & Dive-konceptet

Der er mulighed for både strand – og båddyk i havet omkring Curacao. Mange benytter sig af friheden ved Dive and Drive konceptet, og dykker nogle af de godt 30 sites langs kysten. Her er let adgang fra mange sites, hvor du kan parkere tæt ved, hoppe i udstyret og gå direkte ud fra stranden. Nogle sites ligger lidt mere udfordrende, hvor man først skal ned ad en trappe langs klipperne. Til gengæld får du så ofte hurtigt lidt mere dybde på.

Husrev - skildpadder, fiskestimer og søheste

Resortet samt dykkercentrets husrev skal man dog bestemt ikke snyde sig selv for. Det starter på 2-3 meters dybde og går ned til ca 25 meter. Her finder du bla især skildpadder og søheste samt et væld af fiskestimer, især under den lille bådebro ved All West Apartments, hvor de lokale fiskere kommer ind med dagens fangst. Husrevet er derfor et populært site som trækkere dykkere til fra hele øen, og er ligeledes helt ideelt til snorkling, da både fisk og skildpadder kommer ind på helt lavt vand. Husrev i verdensklasse !

Alle dykkere, uanset certificeringsniveau, skal foretage et ”tjek ud dyk” på husrevet. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager, og giver dig mulighed for at blive afvejet korrekt.

Båddyk - fantastiske koralvægge og vrag

Curacao har også nogle fantastiske sites lidt længere fra land, som kun kan nås via båddyk. Udover nogle utrolig flotte koralrev og -vægge, kan man her også udforske et par skibsvrag, bilvrag samt flyvrag. Er du til lidt mere dybde på dine dyk, er der mange sites med store koralvægge der går ned til mere end 50 meters dybde.


Dykningen på Curacao er stort set uden strøm og et ideelt sted for både nybegyndere og den mere erfarne dykker.

Kort

Lejlighed med havudsigt 

Ferielejligheder med fantastisk havudsigt i den lille og hyggelige ferieby, Westpunt.

All West Apartments

Flotte lejligheder med havudsigt og fantastisk husrev på Curacao

Vis detaljer

All West Apartments

Generelt

Midt I billedskønne omgivelser, I fiskerbyen Westpunkt, finder man All West Apartments. Dette resort ligger helt ned til vandet, med en fantastisk udsigt mod vest. Med eget udstyrsrum og havet som nabo, er dette et fremragende hotel for dykkere. Kun 2 minutters kørsel/10 minutters gang fra resortet, ligger dykkercenteret Go West Diving, hvorfra al båddykning foregår.

Det anbefales at man inkluderer billeje, når man besøger Curacao. På den måde, har man rig mulighed, for at komme rundt og opleve øen. Det giver også en fremragende mulighed, for at køre rundt på kysten, og foretage stranddyk hvor end man lyster. Billeje inkluderer vi derfor som standard i opholdet.

All West Apartments har ingen restaurant, men kun ti minutters gang fra resortet, kan man finde masser af spisesteder, endda nogle af øens bedste. Endvidere har alle værelser et fuldt udstyret køkken, så der er rig mulighed for at lave sine egne måltider. Derudover har resortet grillfaciliteter til, at man selv kan grille tæt ved havet.

I stueetagen er der adgang til et udstyrs- og tankrum, 24 timer i døgnet, hvis man har ubegrænset stranddykning i sin dykkerpakke.

Lejligheder

Alle lejligheder, har en betagende havudsigt, og fra altan/terrasse, kan man opleve smukke solnedgange, samt en fascinerende og klar stjernehimmel om aftenen. Alle har a/c, safety box, telefon samt gratis Wi-Fi, samt fuldt udstyret køkken.

Studio
Alle studio lejligheder har havudsigt og privat soldæk med liggestole. Værelset har to senge, lille spisebord med stole, samt badeværelse med brusekabine.

Junior Apartment
Alle Junior lejligheder har enten altan eller terrasse med havudsigt og liggestole samt bord og stole. Lejligheden er fuldt møbleret, og har stue, et soveværelse med to senge, et badeværelse med brusekabine.

Apartments
Som Junior Apartments, men med King Size seng i soveværelset, samt en Queen Size sovesofa i stuen. Ideel til familier med børn.

Faciliteter

Eget husrev, Dykkercenter, Snorkling, Biludlejning, Udstyrsrum, Kajak- og vandcykel udlejning, 24 timers udstyrsrum og adgang til tanke.

Dykning og snorkling

Dykkercentret Go West Diving, ligger ca. 2 min. kørsel fra resortet. Herfra foregår al båddykning samt udstyrsleje. Båddykkene foregår ved to-tanks dyk om morgenen (kl. 8:30) og en-tanks dyk om eftermiddagen (kl. 14). Der er ligeledes husrev ved dykkercenteret. Har man ubegrænset stranddykning inkluderet i sin pakke, får man en nøgle og fri adgang til resortets udstyrsrum 24/7 ligesom ved All West Apartments. Her kan man opbevare sit udstyr og hente fyldte tanke.

 

 

 

Priseksempel

Vores fra pris er udregnet med 7 nætter på All West Apartments og "Drive & Dive" hvor der er 6 dages ubegrænset stranddykning. Du kan sagtens opgradere til Kura Hulanda og tilvælge båddyk hjemmefra og vi skræddersyer længden af din dykkerejse til Curacao præcis efter dine ønsker.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Curacao t/r
- 7 nætter i lejlighed med bad/toilet & A/C samt køkken
- 7 dages billeje inkl. forsikring
- 6 dages ubegrænset stranddykning
- Morgenmad**
- Lufthavnstransfers
- Tank & bly
- Government taxes
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Uspecificerede drikkevarer & måltider
- Evt. drikkepenge til dykkerguider
- Evt. leje af dykkerudstyr

**Morgenmad er kun inkluderet på Kura Hulanda

Tilvalg og mulige kombinationer:

- Båddyk
- Kombination med dykkerferie til Bonaire
- Overnatning på hotel i hovedstaden Willemstad

Der er masser at foretage sig på Curacao! 

Udover dykning i verdensklasse, er der en masse andre aktiviteter, at tage sig til på Curacao.

Cristoffel Park

Den største nationalpark i Curacao. Parken er fyldt med blomster og planter, samt lokale fugle, som normalt kan være vanskelige at spotte i naturen.

Hato Caves

Oplev huler med formationer som går millioner af år tilbage. Hulerne dækker et areal på ca. 4900m2 og indeholder b.la. vandfald, limstens formationer samt langnæsede frugtflagermus.

Curasub

Dyk ned i dybet med denne miniubåd for turister - helt ned på 320 meters dybde! Her kan man opleve det fascinerende undervandsliv i det Caribiske hav, på uopnåelige dybder for dykkere. I det krystalklare hav, vil man kunne se massevis af farverige fisk og koraler, samt gamle skibsvrag. Turen tager ca. 90 min.

Dagstur til Klein Curacao

Sydøst for Curacao ligger Klein Curacao. Øen er ubeboet, og det eneste der er at finde, er et forladt fyrtårn og nogle badehytter. Til gengæld er strandene fantastiske, og det samme gælder for snorkling og dykning i havet omkring øen. Farverige koraler og fisk samt havskildpadder og delfiner, er et helt almindeligt syn. På øens nordside ligger et skibsvrag fra 1960’erne, og der er talrige undervandshuler at udforsk

Willemstad - Curacaos hovedby er verdensarv

Du kan ligeledes besøge øens hovedby, Willemstad, på en dagstur eller ved at bo der et par nætter. Kura Hulanda resort har et nyt søster resort i Willemstad som udover at være et resort også er et af de verdenskendte UNESCO World Heritage Site og er en restauration af den gamle bydel med bygningerne fra kolonitiden. Det hele er fuldt istandsat med moderne faciliteter men holdt i smuk forening og tråd med den gamle stil. Du bor midt i den gamle bydel som samtidigt fungerer som museum. Dette er en unik og fantastisk måde at opleve den gamle udgave af den nu moderne by, Willemstad, på. Og helt perfekt som et par dages kulturel afslutning på en dykkerferie.

----------

Udover ovenstående aktiviteter er der også rig mulighed for:
Vandreture, klatreture, rappelling, guidede ture, mountain biking, jeep safari, paintball, golf, ridning, shopping, fiskeri, surfing, kajak-roning, vandski, wakeboarding, windsurfing, museer, casinoer, barer og biograf. 

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bali - Indonesien
  Hvér dag året rundt.
  15.499,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Bonaire
  Hvér dag året rundt.
  12.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Maldiverne - Resorts
  Hvér dag året rundt.
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Nødvendig dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset