Dykkercentret på Curacao med flot husrev Koralrev med flot dykning Oplev et flot fiskeliv på dine dyk på Curacao båddyk, stranddyk og husrev - noget for enhver dykker Dyk på husrevet lige ude foran dykkercentret Lizzard fisk Dyk med flotte koraller Koralrev i Caribien Strande på Curacao Dykkercentret med husrev Dyk med muræner på Curacao Flot Caribisk koralrev Gode makrodyk Dyk og snorkel med skildpadder på Curacao Fantastisk sigtbarhed året rundt

En del af det nederlandske Caribien

I den sydlige del af Caribien ligger øen Curacao. På trods af dens forholdsvis lille størrelse, er det den største af de Hollandske Antiller.

Øen har ca. 150.000 indbyggere og repræsenterer mere end 50 nationaliteter. Hovedsproget er papiamento (en kreolsk dialekt), men her tales også hollandsk, engelsk og spansk.

Kom tæt på den gæstfri befolkning

Curacao er en meget autentisk caribisk ø, som siges at være en af Caribiens bedst bevarede hemmeligheder. Bygningerne er smukke og farverige, og indbyggerne er særdeles venlige, imødekommende og sociale.

Godt vejr

Der er ingen sæsoner på Curacao. Solen skinner stort set altid, dog med få graders variation i løbet af året.  


 

Dyk i varmt, klart vand

At dykke i det Caribiske hav, er som at dykke i et akvarium. Vandtemperaturen på det krystalklare hav, ligger som regel på ca. 26-29grader. Almindeligvis ligger sigtbarheden på over 30m.

Kom nemt rundt til 30 dykkersites med Drive & Dive-konceptet

Der er mulighed for både strand – og båddyk i havet omkring Curacao. Mange benytter sig af friheden ved Dive and Drive konceptet, og dykker nogle af de godt 30 sites langs kysten. Her er let adgang fra mange sites, hvor du kan parkere tæt ved, hoppe i udstyret og gå direkte ud fra stranden. Nogle sites ligger lidt mere udfordrende, hvor man først skal ned ad en trappe langs klipperne. Til gengæld får du så ofte hurtigt lidt mere dybde på.

Husrev - skildpadder, fiskestimer og søheste

Resortet samt dykkercentrets husrev skal man dog bestemt ikke snyde sig selv for. Det starter på 2-3 meters dybde og går ned til ca 25 meter. Her finder du bla især skildpadder og søheste samt et væld af fiskestimer, især under den lille bådebro ved All West Apartments, hvor de lokale fiskere kommer ind med dagens fangst. Husrevet er derfor et populært site som trækkere dykkere til fra hele øen, og er ligeledes helt ideelt til snorkling, da både fisk og skildpadder kommer ind på helt lavt vand. Husrev i verdensklasse !

Alle dykkere, uanset certificeringsniveau, skal foretage et ”tjek ud dyk” på husrevet. Dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager, og giver dig mulighed for at blive afvejet korrekt.

Båddyk - fantastiske koralvægge og vrag

Curacao har også nogle fantastiske sites lidt længere fra land, som kun kan nås via båddyk. Udover nogle utrolig flotte koralrev og -vægge, kan man her også udforske et par skibsvrag, bilvrag samt flyvrag. Er du til lidt mere dybde på dine dyk, er der mange sites med store koralvægge der går ned til mere end 50 meters dybde.


Dykningen på Curacao er stort set uden strøm og et ideelt sted for både nybegyndere og den mere erfarne dykker.

Der er masser at foretage sig på Curacao! 

Udover dykning i verdensklasse, er der en masse andre aktiviteter, at tage sig til på Curacao.

Cristoffel Park

Den største nationalpark i Curacao. Parken er fyldt med blomster og planter, samt lokale fugle, som normalt kan være vanskelige at spotte i naturen.

Hato Caves

Oplev huler med formationer som går millioner af år tilbage. Hulerne dækker et areal på ca. 4900m2 og indeholder b.la. vandfald, limstens formationer samt langnæsede frugtflagermus.

Curasub

Dyk ned i dybet med denne miniubåd for turister - helt ned på 320 meters dybde! Her kan man opleve det fascinerende undervandsliv i det Caribiske hav, på uopnåelige dybder for dykkere. I det krystalklare hav, vil man kunne se massevis af farverige fisk og koraler, samt gamle skibsvrag. Turen tager ca. 90 min.

Dagstur til Klein Curacao

Sydøst for Curacao ligger Klein Curacao. Øen er ubeboet, og det eneste der er at finde, er et forladt fyrtårn og nogle badehytter. Til gengæld er strandene fantastiske, og det samme gælder for snorkling og dykning i havet omkring øen. Farverige koraler og fisk samt havskildpadder og delfiner, er et helt almindeligt syn. På øens nordside ligger et skibsvrag fra 1960’erne, og der er talrige undervandshuler at udforsk

Willemstad - Curacaos hovedby er verdensarv

Du kan ligeledes besøge øens hovedby, Willemstad, på en dagstur eller ved at bo der et par nætter. Kura Hulanda resort har et nyt søster resort i Willemstad som udover at være et resort også er et af de verdenskendte UNESCO World Heritage Site og er en restauration af den gamle bydel med bygningerne fra kolonitiden. Det hele er fuldt istandsat med moderne faciliteter men holdt i smuk forening og tråd med den gamle stil. Du bor midt i den gamle bydel som samtidigt fungerer som museum. Dette er en unik og fantastisk måde at opleve den gamle udgave af den nu moderne by, Willemstad, på. Og helt perfekt som et par dages kulturel afslutning på en dykkerferie.

----------

Udover ovenstående aktiviteter er der også rig mulighed for:
Vandreture, klatreture, rappelling, guidede ture, mountain biking, jeep safari, paintball, golf, ridning, shopping, fiskeri, surfing, kajak-roning, vandski, wakeboarding, windsurfing, museer, casinoer, barer og biograf. 

Lejlighed med havudsigt 

Ferielejligheder med fantastisk havudsigt i den lille og hyggelige ferieby, Westpunt.

Priseksempel

Vores fra pris er udregnet med 7 nætter på All West Apartments og "Drive & Dive" hvor der er 6 dages ubegrænset stranddykning. Du kan sagtens opgradere til Kura Hulanda og tilvælge båddyk hjemmefra og vi skræddersyer længden af din dykkerejse til Curacao præcis efter dine ønsker.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Curacao t/r
- 7 nætter i lejlighed med bad/toilet & A/C samt køkken
- 7 dages billeje inkl. forsikring
- 6 dages ubegrænset stranddykning
- Morgenmad**
- Lufthavnstransfers
- Tank & bly
- Government taxes
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Uspecificerede drikkevarer & måltider
- Evt. drikkepenge til dykkerguider
- Evt. leje af dykkerudstyr

**Morgenmad er kun inkluderet på Kura Hulanda

Tilvalg og mulige kombinationer:

- Båddyk
- Kombination med dykkerferie til Bonaire
- Overnatning på hotel i hovedstaden Willemstad

Curacao

Fra DKK 12.999 (inkl. fly)
Bounty ø i Caribien med flot husrev, stranddykning, båddykning og mange aktiviteter - perfekt til hele familien!
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Hvér dag året rundt.
Varighed 9 dage (kan skræddersyes til dine ønsker)
Sæson Godt vejr - året rundt
Bemærkninger Stranddyk, båddyk og masser af aktiviteter på land - Curacao har det hele
Rejseholdet

Kontakt Rejsebureauet

Stine, Mads, Johnny, Michael, Jacob og Rikke sidder klar ved telefonerne mandag-fredag kl. 10-18 og lørdag kl. 10-15 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: