Familierejse med de små Dyk trygt mens børnene bliver passet af danske børnepassere Dykkere på vej på natdyk - solen går hurtigt ned i Egypten Hyggelige telte lyser op som små lamper om natten Bo i et hyggeligt chalet Dykker og skildpadde Abu Ghusson vraget Bo i telte lige ved vandet Skildpadde som græsset lige på husrevet Dykkerferie med flotte solnedgange Der er mange pilerokker på husrevet. Er du heldig kan du se en dugong! Du kan vælge at bo i et royal telt Flot restaurant med havudsigt Større børn kan også dykke med Dykkerlejr i Egypten Børnene bliver passet af danske barnepiger mens du dykker Napoleonfisk på husrevet

Så er der igen håb for dykkere der har stiftet familie, men savner at komme på en rigtig dykkerferie. Siden 2007 har vi med stor succes kørt denne familie-gruppe-dykker-rejse. Det er meget simpelt - du holder ferie med din familie og når du vil ud og dykke kan du få passet dine børn af dansktalende børnepassere som vi har med hjemmefra. Når du ikke dykker, kan du igen hygge med din familie.

Hvis din viv eller gemal ikke har et dykkercertifikat - så er der evt mulighed for at tage dykkercertifikat enten hjemmefra eller på stedet (med teori + pool hjemmefra). Har du lyst til at videreuddanne dig som Advanced Open Water Diver eller måske tage et kursus i dybdedykning eller lign. arrangerer vi også det.

Denne tur går til det sydlige Egypten nærmere betegnet dykkercampen Eco Lodge Shagra som vi har testet af til formålet. I Shagra kan man bo i de lækre Chaléter med eget bad og toilet (koster lidt ekstra), og i restauranten er udbuddet af mad stort og dejligt (inkluderet i prisen). Alt dette sammen med en lækker sandstrand med lavt vand samt en legeplads, gør campen meget velegnet til familie-dykker-ferie.

Vi har valgt at rejse i start december da det ikke er for varmt for børnene, vandet stadig er dejlig varmt og det samtidig er et dejligt afbræk for familien i den ellers så travle juletid.

Der er 6 dages ubegrænset stranddykning og båddykning på husrevet inkluderet i prisen.

Det er lykkedes fuldt ud at bevare de smukke koralrev omkring Shagra, og det maritime liv er i en klasse for sig selv. Du vil opleve uforglemmelig dykning med alt fra kolonier af klovnefisk, en hel familie af hvidtippede revhajer, ørnerokker, hajer, napoleonsfisk og kæmpe skildpadder til den fastboende dugong (søko). Dykningen i Shagra er for alle – nybegyndere såvel som meget erfarne dykkere - og husrevet egner sig også perfekt til snorklere.

HUSREVET – for alle
Husrevet ligger kun få skridt fra vandkanten og dykningen her er nem og tilladt for alle. Revet skråner fra ca. 1m til ca. 40m dybde og byder på flotte og sunde koraller, groupers, klovnefisk, sort og hvidtippede revhajer, skildpadder, rokker, muræner og masser af andre farvestrålende fisk. Ofte får husrevet endda besøg af en flok nysgerrige delfiner. Du kan dykke fra kl. 06.00 til kl. 21.30 og du bestemmer selv hvornår og hvordan – du kan vælge at dykke fra stranden eller blive sejlet ud med gummibåd. Det er så nemt at finde rundt på husrevet, at du bare behøver en makker for at komme i vandet.

ELPHINSTONE – de store pelagiske
Snyd ikke dig selv for et besøg på Elpinstone Reef - et rev i verdensklasse som især er kendt for vægdykning med de store pelagiske fisk. Revet ligger 15-30min sejlads i gummibåd fra Shagra, og det er her du møder de større typer hajer som hammerhajer, oceaniske hvidtippede hajer, silkehajer og grå revhajer. Der er også god chance for delfiner, ørnerokker, napoleonsfisk, stimer af tun og barracuda og endda mantarokker. Revet er særligt rigt på maritimt liv pga. kraftige havstrømme og derfor er Elphinstone forbeholdt dykkere med PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt 50 dyk. Der er bådture til Elphinstone hver morgen. Tilmelding foregår i lejren og koster 28 euro/dyk.

På ladet af en lastbil - MARSA ABU DABAB
Dykning med lastbil fra Shagra er meget populært, og 2 gange om dagen er der mulighed for at tage på guidede dyk til forskellige steder langs kysten. Besøg f.eks. den lille bugt ”Abu Dabab” hvor der bor en søko. I midten af bugten er der sandbund med søgræs og det er du kan finde den fredelige ca. 3m lange og meget besynderligt udseende søko, og hvor du også kan se kæmpestore skildpadder, ørnerokker, guitarhajer og stimer af squid på dit dyk. Dybden er ca. 10-12 meter og på hver side af bugten er der et utrolig flot og intakt koralrev der er meget velegnet for foto og video entusiaster. Dette er bare ét af de mange dyk du kan opleve fra ladet af en lastbil.

Vragdykning - ABU GHUSSON
Der er selvfølgelig også mulighed for at komme på ture lidt længere væk, fx vraget af fragtskibet Hamada, som sank i 1993. Efter ca. 1½ times køretur gennem det egyptiske landskab laver vi 2 dyk på vraget, hvorefter vi spiser frokost i en nærliggende nationalpark. Vraget er meget let tilgængeligt fra kysten og ligger på 5-18m, så her kan alle være med!

I Shagra har du 5 forskellige muligheder for overnatning.

Beduintelt:
Den mest primitive, men samtidig også den hyggeligste overnatningsmulighed. Teltene står på stranden og er udstyret med 2 senge, belysning, elektricitet, gulvtæppe og en hylde til tøj. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Vores "fra" priser er med overnatning i beduintelt.

Royal telt:
Samme som beduintelt, men det er ca. dobbet så stort og der er derfor mere luft + der er blevet plads til sækkestole og bord, reoler, et mini køleskab og en fan. Derudover kan det også reserveres med dobbeltseng i stedet for 2 enkeltsenge. Tillæg for opgradering fra beduintelt til royal telt er kr. 349,- pr. person/uge.

Hytte:

En hytte har 2 senge, belysning, elektricitet, en vifte, sengebord, skabsplads og et lille fælles område uden for døren der virker som en terrasse. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Hytterne ligger lige bagved teltene og er bygget i sammenhængende rækker med tykke vægge ligesom i et chalét.
Tillæg for opgradering fra beduintelt til hytte er kr. 349,- pr. person/uge. 

Chalét:
Chaléterne er store og pæne og er med eget bad/toilet samt egen terrasse der deles med naboen. De har samme indretning som hytterne, men også et klædeskab og stole på terassen. Chaléterne ligger lidt tilbagetrukket i dobbelte bungalows og er bygget med tykke vægge og kuppelformet loft.
Tillæg for opgradering fra beduintelt til chalét er kr. 999,- pr. person/uge.

Chalet A/C
Som chalét men med aircondition og køleskab på værelset. Hvis du ønsker at undslippe den Egyptiske sommervarme er dette noget for dig. Tillæg for opgradering fra beduintelt til chalét A/C er kr. 1.320,- pr. person/uge.

Rejser du alene er der nedenstående tillæg:
Beduintelt.....kr. 550,- pr. uge
Royal telt.....kr. 550,- pr. uge
Hytte............kr. 699,- pr. uge
Chalét..........kr. 999,- pr. uge
Tillægget kommer oveni prisen for en evt. opgradering.

Rejsen koster kr 8.499,-/voksen inkl. dykning.
"Fra" prisen afhænger af din valgte type overnatning.

Inkluderet:

- Fly: Kastrup/Billund - Hurghada t/r
- 8 dage/7 nætter i Shagra
- Dansk rejseleder / instruktør
- 5½ dages ubegrænset dykning på husrevet
- 2 guidede dyk på første dykkerdag
- Morgenmad, frokost & aftensmad
- Mad ombord på flyet
- Sodavand, vand, kaffe og te
- Alle transfers i Egypten
- Visum til Egypten
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)


Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Trykkammer gebyr (7 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Miljøgebyr (5 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Dykning på "ydre rev"
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer
- Børnepasning (kr. 1.500,- pr. barn)*

*Børnepasning
Vi har danske børnepassere med og du/I kan derfor trygt tage ud og dykke. For børnehavebørn og ældre børn er der mulighed for pasning to gange dagligt og for vuggestuebørn vil der være mulighed for pasning én gang dagligt, af hensyn til barnet og de øvrige børn. Børnepasningen vil blive tilrettelagt fra dag til dag, så det kommer til at passe bedst muligt med de tidspunkter du har booket dykning til – oftest ca. kl. 09:00 om formiddagen og kl. 13:00 om eftermiddagen. Hvis du ønsker at dykke mere end to gange om dagen er der mulighed for at man som forældre snakker sammen og kigger efter hinandens børn – til fx natdyk. Pasningsordningen er planlagt for alle de dykkerdage der er med i rejsen. Børnene bør være rimelig vant til at blive passet af andre end deres forældre.


 

Når du har købt din dykkerrejse hos Kingfish Dive & Travel tilbyder Friluftsland (samt North Face stores) dig 10% rabat på de fleste varer. Læs mere om tilbuddet her

Egypten - Shagra - Familierejsen Dec 2017

Fra DKK 8.499,00 - FÅ PLADSER!

Årets hyggeligste dykkerrejse med danske børnepassere. Fantastisk dykkerferie for hele familien, hvor mor og far også har mulighed for at dykke sammen på flotte koralrev. Kom væk fra stress og jag i december.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 5. december 2017
Varighed 8 dage, 7 nætter
Sæson I december er det ikke for varmt på land og stadig varmt i vandet - det er rart for både store og små
Bemærkninger Nyd at dykke mens dine børn passes af danske barnepassere
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: