Egypten - Shagra - Grupperejse Aug 2021

Ubegrænset stranddykning og båddykning på husrevet samt god mulighed for hammerhajer
Se video
Stop

Rejseperiode

15. - 22. august 2021

Varighed

8 dage

Sæson

Shagra er godt året rundt, men i august er vandet 28-29 grader varmt og det er højsæson for de større hajer.

Highlights

Ubegrænset dykning og en fantastisk dykkerferie under den egyptiske stjernehimmel.
8.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Egypten - Shagra - Grupperejse Aug 2021

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Grupperejse med masser af fantastisk dykning for alle niveauer

Tag med på grupperejse til vores mest populære dykkerlejr Shagra. Her får du masser af sol, flotte koralrev og endda muligheden for at opleve hammerhajer. Rejsen er for både de erfarne dykkere samt nybegyndere.

Sunde, flotte koraller få meter fra vandkanten og mulighed for bådture

Shagra er én af vores dykkerlejre i det sydlige Egypten. Lejren ligger meget fredfyldt kun ca. 20 km nord for den mindre ferieby Marsa Alam og lige ud til velbevarede koralrev og strand. Du har rig mulighed for at udforske de nærliggende koralrev ved blot at gå i vandet fra stranden, tage på korte bådture såvel som ved guidede ture op/ned langs kysten hvor transporten foregår på ladet af en lastbil.

All-inclusive med lækker buffet og stort kagebord

Selve dykkerlejren består af komplet dykkercenter, restaurant & spiseområde og flere forskellige muligheder for indkvartering. Konceptet i lejren er ”all-inclusive” så du skal ikke tænke på penge mens du er på ferie. Restauranten serverer en overdådig buffet 3 gange om dagen (gå ikke glip af deres store dessertbord), og sodavand, flaskevand, kaffe og te er med i prisen.

Ophold lang fra masseturisme i smukke og fredfyldte omgivelser

Lejren er langt borte fra stressende masseturisme, men det tager kun ca. 3 timer at køre til Shagra fra Hurghada. Under køreturen langs kysten kan du nyde den smukke udsigt til havet og til bjergene langt inde i ørkenen - eller måske tage en lille lur :-)

Masser af dykning på husrevet og mulighed for oplevelser i ørkenen

Udover ubegrænset snorkling & dykning er det også muligt at opleve den omkringliggende ørken ved ture på quadbikes, kameler og heste eller måske på en stjernetur under Egyptiske himmelstrøg. Der gælder det samme for Marsa Shagra som for vores andre dykkerlejre. Stemningen i lejren er fantastisk og personalet samt guiderne er meget venlige, professionelle og hjælpsomme - du vil vende tilbage gang på gang.

Fantastisk dykning og hyggelig stemning i lejren

Ubegrænset dykning på det flotte husrev

Det er lykkedes fuldt ud at bevare de smukke koralrev omkring Shagra og det maritime liv er i en klasse for sig selv. Du vil opleve uforglemmelig dykning med alt fra kolonier af klovnefisk, en hel familie af hvidtippede revhajer, ørnerokker, hajer, napoleonsfisk og kæmpe skildpadder til den fastboende dugong (søko). Dykningen i Shagra er for alle – nybegyndere såvel som meget erfarne dykkere - og husrevet egner sig også perfekt til snorklere.

LÆR AT DYKKE

På denne dykkerrejse kan du også lære at dykke for første gang og komme til at opleve en ny og fantastisk verden under overfladen. Teori tages hjemmefra i enten København eller på Fyn (eller på E-Learning) for så at afslutte dit dykkerkursus med praktiske øvelser samt havdyk i Rødehavet. På denne måde vil du efter afsluttet kursus stadig have tid til at dykke på de flotte koralrev og samtidig blive en mere erfaren dykker. Kontakt os for mere info.

Koralrev fuld af marint liv

Husrevet ligger kun få skridt fra vandkanten og dykningen her er nem og tilladt for alle. Revet skråner fra ca. 1m til ca. 40m dybde og byder på flotte og sunde koraller, groupers, klovnefisk, sort og hvidtippede revhajer, skildpadder, rokker, muræner og masser af andre farvestrålende fisk. Ofte får husrevet endda besøg af en flok nysgerrige delfiner. Du kan dykke fra kl. 06.00 til kl. 21.30 (afhængig af sæson) og du bestemmer selv hvornår og hvordan – du kan vælge at dykke fra stranden eller blive sejlet ud med gummibåd. Det er så nemt at finde rundt på husrevet at du bare behøver en makker for at komme i vandet.

Elphinstone - de store pelagiske dyr

Snyd ikke dig selv for et besøg på Elpinstone Reef - et rev i verdensklasse som især er kendt for vægdykning med de store pelagiske fisk. Revet ligger 15-30min sejlads i gummibåd fra Shagra og det er her du møder de større typer hajer som hammerhajer, oceaniske hvidtippede hajer, silkehajer og grå revhajer. Der er også god chance for delfiner, ørnerokker, napoleonsfisk, stimer af tun og barracuda og endda mantarokker. Revet er særligt rigt på maritimt liv pga. kraftige havstrømme og derfor er Elphinstone forbeholdt dykkere med PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt 50 dyk. Der er bådture til Elphinstone hver morgen. Tilmelding foregår i lejren og koster 28 euro/dyk.

Lastbilsdyk - oplev den store søko

Dykning med lastbil fra Shagra er meget populært, og 2 gange om dagen er der guidede dyk til forskellige steder langs kysten. Besøg f.eks. den lille bugt ”Abu Dabab” hvor der bor en søko. I midten af bugten er der sandbund med søgræs og det er du kan finde den fredelige ca. 3m lange og meget besynderligt udseende søko, og hvor du også kan se kæmpestore skildpadder, ørnerokker, guitarhajer og stimer af squid på dit dyk. Dybden er ca. 10-12 meter og på hver side af bugten er der et utrolig flot og intakt koralrev der er meget velegnet for foto og video entusiaster. Dette er bare ét af de mange dyk du kan opleve fra ladet af en lastbil. Tilmelding foregår i lejren og koster 11 euro/dyk med lastbil.

Abu Ghusson - vragdykning for alle

Der er selvfølgelig også mulighed for at komme på ture lidt længere væk, fx vraget af fragtskibet Hamada, som sank i 1993. Efter ca. 1½ times køretur gennem det egyptiske landskab laver vi 2 dyk på vraget, hvorefter vi spiser frokost i en nærliggende nationalpark. Vraget er meget let tilgængeligt fra kysten og ligger på 5-18m, så her kan alle være med!

Oplev Shagra fra dronen i luften

Kort

Fra simpel indlogering til pæne værelser

Du har 4 forskellige muligheder for overnatning.

Beduintelt

Den mest primitive, men samtidig også den hyggeligste overnatningsmulighed. Teltene står på stranden og er udstyret med 2 senge, belysning, elektricitet, en fane, gulvtæppe og en hylde til tøj. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Vores "fra" priser er med overnatning i beduintelt.

Royal telt

Samme som beduintelt, men det er ca. dobbet så stort og der er derfor mere luft + der er blevet plads til sækkestole og bord, reoler, et mini køleskab og en fan. Derudover kan det også reserveres med dobbeltseng i stedet for 2 enkeltsenge. Tillæg for opgradering fra beduintelt til royal telt er kr. 349,- pr. person/uge.

Hytte

En hytte har 2 senge, belysning, elektricitet, en vifte, sengebord, skabsplads og et lille fælles område uden for døren der virker som en terrasse. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Hytterne ligger lige bagved teltene og er bygget i sammenhængende rækker med tykke vægge ligesom i et chalét.
Tillæg for opgradering fra beduintelt til hytte er kr. 349,- pr. person/uge.

Chalet A/C

Som chalét men med aircondition og køleskab på værelset. Hvis du ønsker at undslippe den Egyptiske sommervarme er dette noget for dig. Tillæg for opgradering fra beduintelt til chalét A/C er kr. 1.320,- pr. person/uge.Rejser du alene er der nedenstående tillæg:
Beduintelt.....kr. 550,- pr. uge
Royal telt......kr. 550,- pr. uge
Hytte..............kr. 699,- pr. uge
Chalét A/C....kr. 999,- pr. uge
Tillægget kommer oveni prisen for en evt. opgradering.

Pris: fra kr. 8.999,- (afhænger af valgt type overnatning)

Inkluderet

- Fly: Kastrup - Hurghada t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 7 nætter i Shagra
- 5½ dages ubegrænset dykning på husrevet
- 2 guidede dyk på første dykkerdag
- Alle måltider i Shagra
- Alle transfers i Egypten
- Sodavand/vand/kaffe/te
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum til Egypten
- Trykkammer gebyr (7 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Miljøgebyr (5 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Båddyk på "de ydre rev" (Mellem 11-35 Euro/dyk)
- Lastbilsdyk (11 Euro/dyk)
- Nitrox 32%, Euro 2/tank
- 15 L tank, Euro 3/tank
- Evt. leje af udstyr (komplet sæt m. computer 999,- pr. uge)
- Forsikringer
- Drikkepenge

Se her hvad du kan opleve

Fantastisk dykning og hyggelig stemning i lejren

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Bonaire - Grupperejse - Nov 2020 - AFLYST
  21. - 29. november 2020
  15.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Socorro - Grupperejse - Mar 2023
  8. marts - 19. marts 2023
  32.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2021
  17. september - 4. oktober 2021
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)