Stig Pryds Freedive with dugong Swim with dolphins in the Red Sea Stig Pryds meditates The ship Emperor Elite Svøm med skildpadder i Rødehavet Lots of coral reefs Coral reef freediving Curious dolphins Come close to big turtles on your vacation Dugong Dolphins Freedive into the blue

Stig Pryds NR CWT 105 m

Se Stig Pryds slå den skandinaviske dybderekord i juli 2018 

Delfiner, dugonger og yoga i Rødehavet

Stig Pryds er mester i fridykning og har en utrolig historie, der gør ham til et lille mirakel i fridykkerverden. Han er verdensberømt for sin "yogafridykning"-video, der brød Red Bull Streaming-rekorder med imponerende +48 millioner visninger. 

Stig har nu lavet et samarbejde med Kingfish, hvor han tilbyder en unik liveaboardtur til Rødehavet ombord på den luksuøse båd Emperor Elite, hvor det bliver muligt at kombinere yoga og vejrtrækningsøvelser med chancen for at fridykke og snorkle med delfiner og dugonger.  

Skræddersyet rejse til snorklere og fridykkere

Vi har skræddersyet en speciel rute for at give dig den bedste chance for at svømme med vilde delfiner og dugonger. Du kan også se frem til morgenyoga og -vejrtrækningsøvelser på soldækket med en fantastisk havudsigt. 

Denne tur er perfekt til snorklere og fridykkere på alle niveauer, og som altid har drømt om at svømme med delfiner og/eller dugonger og som gerne vil se mere end "bare" smukke koralrev. Næsten hvert dykkersite er beskyttede bugte og rev og hvad enten du snorkler eller fridykker (eller gør begge dele) venter der dig et fuldt program med masser af timer i vandet på denne grupperejse. Du kan også glæde dig til farvestrålende koralrev med godt marineliv og gode sandsynlighed for tætte møder med store skildpadder. 

Om denne enestående oplevelse

Rejsen er for alle, der har interesse i snorkling, fridykning og yoga og er rettet mod alle der leder efter en stor oplevelse. Lær dig selv og din vejrtrækning bedre at kende, and få redskaberne til at opnå en bedre indre ro samt mærk friheden under overfladen på kun en vejrtrækning. Det hele i et uformelt, venligt og ikke-konkurrencepræget miljø.

Stig er klar hver dag under hele turen til at dele ud af sin viden om yoga, vejrtrækning og fridykning. Alle niveauer af snorklere og fridykkere er velkomne - det eneste der kræves er, at du kan svømme 200 meter uden hjælpemidler. 

Hele turen handler om at om at have en god oplevelse og at udvikle sig selv, mens du er på en skøn ferie på vandet. Vores erfaring er at når man er flere mennesker sammen om det samme formål vil det sikre, at du netop opnår disse ting. 

Om Stig Pryds

I 2008 blev Stig diagnositiceret med psoriasisgigt and kort tid efter endte han i kørestol med behov for meget medicin og hjælpemidler for at hjælpe med hans nye handicap. I 2013 udskiftede Stig sin gigtmedicin, kørestol og vestlige livsstil med yoga, vejrtrækningsøvelser og dyb fridykning. Selv om han aldrig vil blive kureret, har han fundet en måde til at forbedre sin livsglæde med egen indsats. Dette har givet resultater som ingen kunne have forventet, og han er nu et sandt mirakel i fridykkerverden. 

Stig er en topatlet i fridykkerdiscipliner og har på nuværende tidspunkt 10 skandinaviske rekorder samt en brozemedalje fra Verdensmesterskabet, en sølv- og to bronzemedaljer fra Vertical Blue-konkurrencen og 1 guldmedalje fra Eurocup. Hans personlige rekord er netop nu 105 meter.

Når Stig ikke er til konkurrencer er han en aktiv foredragsholder om selvheling, gigt og smertelindring gennem vejrtrækningens stærke indvirken samt antistress og holder mellem 40 og 50 oplæg hvert år for patienter, virksomheder og andre interesserede, ligesom at han også coacher om emnet.

Stig er godt selskab, ærlig i sin interesse for at hjælpe folk med at opnå øget balance og livskvalitet. 

Rejseplan for turen

Dag 1: Fly fra Danmark til Hurghada. Transfer til båden i Port Ghalib (ca. 3½ timers kørsel).
Dag 2 - Day 7: Morgenyoga og vejrtrækningsøvelser med Stig Pryds. Resten af dagene bliver brugt på at snorkle og frodykke, også efter mørkets frembrud. Båden flytter sig hver dag, så vi kommer til at se mange nye steder. Alt i alt kommer tre dage til at være med "poolen er åben" - spredt ud over hele ugen. Den sidste dag slutter om eftermiddagen før vi sejler tilbage til havnen.  
Dag 8: Transfer til lufthavnen og fly til Danmark.

Fuldt program for snorklere og fridykkere i Rødehavet

På denne tur er der seks dage til alle de snorkel- og fridykkeraktiviteter, du har lyst til. Vi har planlagt tre guidede snorkel/fridykkersessioner hver dag, men vi vil bruge konceptet "poolen er åben", så hvis du vil hoppe i vandet bare med din buddy, kan du få endnu mere tid i vandet hver dag. Der vil også være mulighed for natsnorkling/fridykning, hvor du får chancen for at opleve marineliv, som du ikke ser i løbet af dagen.  

Speciel rute for at se de smukkeste koralrev og bugte samt møde delfiner, dugonger og skildpadder

For at få de bedste chancer for at komme helt tæt på delfiner og dugonger, har vi særligt udvalgt de bedste dykkersites for at møde dyrene. På de samme sites vil vi sandsynligvis også have de bedste chancer for at se Rødehavets store, dovne skildpadder, hvilket kun være en ekstra bonus på turen. Nogle af de steder, vi besøger, har du hørt om før, nogle vil være nye for dig. Denne specielle rute giver dig en unik kombination af de bedste steder, som vi vover at påstå, at de ikke vil opleve andre steder. Bådturen starter og slutter i Port Ghalib og undervejs vil vi komme forbi mange bugte og imponerende koralrev med masser af marineliv.

Dolphins on Sataya Reef & Dolphin House

Glæd dig til disse to rev i den sydlige del af Rødehavet. Begge er hjemsted for mange spinnerdelfiner og er sandsynligvis kendt som det bedste sted i Rødehavet for at møde disse smukke dyr. Vi har planlagt turen således, at vi har god tid og dermed den bedste chance for at komme i vandet med delfinerne, der normalt er nysgerrige på forskellige tidspunkter af dagen. På disse sites er der udover delfiner imponerende koralrev og en virkelig flot hule med gennemsvømning at opleve. 

Hvad er en dugong?

En dugong er et stort marinepattedyr, der tilhører ordenen søkøer, og som er meget fredelig og afslappet. Dyrene er planteædere, kan blive op til 3 meter lange og veje 500 kg. De er fjerne slægtninge til elefanter. Dugongerne lever af søgræs, som de æder på lavt i bugte, som vi kommer forbi ned langs kysten af det sydlige Egypten. De samme bugte besøges af skildpadder, som også spiser søgræs. Dugonger kan holde vejret i 6 minutter, men skal jævnligt op til overfladen, hvilket gør dem nemmere at spotte, hvis du ved, hvor skal lede - og det gør vi :-)

"Poolen er åben" - du kan snorkle og fridykke så meget du vil!

I løbet af ugen benytter vi konceptet "poolen er åben" flere gange. Dette betyder, at båden bliver det samme sted i en længere periode, og at vi kan snorkle og fridykke lige så længe og lige så meget, som vi vil. Du behøver kun at komme tilbage til båden for at genoplade dit kamera, hvile eller for at spise :-)

Den specifikke rute kan ikke garanteres og afhænger af vind og vejr. Dyrene er vilde og at møde dem kan ligeledes heller ikke garanteres.Men vi vil gøre vores allerbedste for at det sker. 

Vores hjem på vandet - liveaboarden

På denne tur til Rødehavet har vi hyret den store og luksuøse båd "Emperor Elite". Vi har samarbejdet med Emperor Divers, som ejer båden, siden 2007 og derfor er sikre på at få en veldreven båd, prefoessionelle guider og lækker mad.  

Se Stig Pryds dyrke yoga

Tidligere i år - en video med Stig Pryds der bryder Red Bull streaming-rekorden med utrolige +48 millioner visninger, og vi ser frem til at se, hvad han har ellers har planlagt til os at blive imponerede over. Se videoen nedenfor.

Chance for at snorkle og fridykke med delfiner og dugonger

Pris for Yoga, delfin & dugong-tur med Stig Pryds

Kr. 12.999,-

Inkluderet:

- Fly: Kastrup - Hurghada t/r
- Fridykker Stig Pryds som rejseleder og fridykkerguide

- 6 nætter på liveaboard
- 1 nat på hotel i Hurghada
- Delt kahyt/værelse med badeværelse og a/c
- Morgenyoga og vejrtrækningsøvelser
- 5½ dage med fuldt program for snorklere og fridykkere
- Alle måltider på liveaboarden
- Sodavand/vand/kaffe/te på liveaboarden 
- Alle transfers i Egypten
- Turist visum
- Miljø/havne/marinepark/fuel surcharge-gebyrer (80 Euro)
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. fly fra andre steder end Kastrup (vi hjælper gerne med fly fra hele verden)
- Evt. forsikringer
- Uspecificerede drikkevarer og måltider
- Drikkepenge
- Udstyrsleje
- Evt. tillæg for opgradering til øvredækskahyt (kr. 500,-/prs), junior suite (kr. 1.000,-/prs) and executive suite (kr.2.000/prs)

Fridykning, yoga og delfiner med Stig Pryds i Egypten

DKK 12.999,00

Unik liveaboard for snorklere og fridykkere med yoga- og vejrtrækningsøvelser med den skandinaviske fridykningsmester Stig Pryds. Vi besøger de bedste koralrev i Rødehavet for også at svømme med delfiner og dugonger. 

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 06. april 2019
Varighed 8 dage
Sæson Forår i Rødehavet med flot sigtbarhed og 24-25 grader vand
Bemærkninger Fridyk, Yoga & Åndedrætsøvelser med Stig Pryds, samt bedste mulighed for vilde delfiner og dugong
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Johnny, Niels, Mads og Stine sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email