Dykkere på vej på natdyk. Solen går hurtigt ned. Restauranten i Shagra Du kan se kæmpe napoleonfisk Skildpadde og dykker på husrevet Der er masser af blue spotted pilerokke på husrevet Abu Ghusson vraget Er du heldig kan du se dugonger på din dykkerrejse Dykkerlejrenb Shagra set fra vandet Bo i beduintelte ved vandet Dykkerlejren om natten Velbekomme - du kan se skildpadder spise på husrevet Opgradér til et royal telt Du kan ride på hest eller kamel hvis du ikke hellere vil dykkere Du kan også bo i hyggelige chaletter Betagende solnedgange over ørkenen

Tag med på grupperejse og få masser af fantastisk dykning for alle niveauer

Tag med på grupperejse til Shagra og få masser af sol, varme og virkelig flot dykning. Rejsen er for så vel erfarne dykkere som nybegyndere og hvis du endnu ikke er dykker har du på denne rejse mulighed for at tage første del af dit dykkerkursus hjemmefra og afslutte med dyk på flotte koralrev i Rødehavet.

Sunde, flotte koraller få meter fra vandkanten og mulighed for bådture

Shagra er én af vores dykkerlejre i det sydlige Egypten. Lejren ligger meget fredfyldt kun ca. 20 km nord for den mindre ferieby Marsa Alam og lige ud til velbevarede koralrev og strand. Du har rig mulighed for at udforske de nærliggende koralrev ved blot at gå i vandet fra stranden, tage på korte bådture såvel som ved guidede ture op/ned langs kysten hvor transporten foregår på ladet af en lastbil.

All-inclusive med lækker buffet og stort kagebord

Selve dykkerlejren består af komplet dykkercenter, restaurant & spiseområde og flere forskellige muligheder for indkvartering. Konceptet i lejren er "all-inclusive" så du skal ikke tænke på penge mens du er på ferie. Restauranten serverer en overdådig buffet 3 gange om dagen (gå ikke glip af deres store dessertbord), og sodavand, flaskevand, kaffe og te er med i prisen.

Ophold langt fra masseturisme i smukke og fredfyldte omgivelser

Lejren er langt borte fra stressende masseturisme, men det tager kun ca. 3,5 time at køre til Shagra Village fra Hurghada. Under køreturen langs kysten kan du nyde den smukke udsigt til havet og til bjergene langt inde i ørkenen - eller måske tage en lille lur :-)

Masser af dykning på husrevet og mulighed for oplevelser i ørkenen

Udover ubegrænset snorkling & dykning er det også muligt at opleve den omkringliggende ørken ved ture på quadbikes, kameler og heste eller måske på en stjernetur under Egyptiske himmelstrøg. Der gælder det samme for Shagra Village som for vores andre dykkerlejre. Stemningen i lejren er fantastisk og personalet samt guiderne er meget venlige, professionelle og hjælpsomme - du vil vende tilbage gang på gang.

Ubegrænset dykning på husrevet og mulighed for kursus

Der er 5½ dages ubegrænset stranddykning & båddykning på husrevet inkluderet i prisen. Såfremt du vil tage begynderkursus på rejsen vil de to første dage være til kursus og derefter have tre dages ubegrænset dykning.

Smukke koralrev med fantastisk undervandsliv

Det er lykkedes fuldt ud at bevare de smukke koralrev omkring Shagra Village og det maritime liv er i en klasse for sig selv. Du vil opleve uforglemmelig dykning med alt fra kolonier af klovnefisk, en hel familie af hvidtippede revhajer, ørnerokker, hajer, napoleonsfisk og kæmpe skildpadder til den fastboende dugong (søko). Dykningen i Shagra Village er for alle – nybegyndere såvel som meget erfarne dykkere - og husrevet egner sig også perfekt til snorklere.

HUSREVET – for alle

Farvestrålende fisk og chance for at se større dyr

Husrevet ligger kun få skridt fra vandkanten og dykningen her er nem og tilladt for alle. Revet skråner fra ca. 1m til ca. 40m dybde og byder på flotte og sunde koraller, groupers, klovnefisk, sort og hvidtippede revhajer, skildpadder, rokker, muræner og masser af andre farvestrålende fisk. Ofte får husrevet endda besøg af en flok nysgerrige delfiner. Du kan dykke fra kl. 06.00 til kl. 21.30 og du bestemmer selv hvornår og hvordan – du kan vælge at dykke fra stranden eller blive sejlet ud med gummibåd. Det er så nemt at finde rundt på husrevet at du bare behøver en makker for at komme i vandet.

LÆR AT DYKKE

På denne dykkerrejse kan du også lære at dykke for første gang og komme til at opleve en ny og fantastisk verden under overfladen. Teori og pool øvelser tages hjemmefra i enten København eller på Fyn for så at afslutte dit dykkerkursus med havdyk i Rødehavet. På denne måde vil du efter afsluttet kursus stadig have 3½ dage til at dykke på de flotte koralrev og samtidig blive en mere erfaren dykker. Kontakt os for mere info.

ELPHINSTONE – de store pelagiske dyr

Snyd ikke dig selv for et besøg på Elpinstone Reef - et rev i verdensklasse som især er kendt for vægdykning med de store pelagiske fisk. Revet ligger 15-30min sejlads i gummibåd fra Shagra og i den rigtige sæson er det her du møder de større typer hajer som hammerhajer, oceaniske hvidtippede hajer, silkehajer og grå revhajer. Der er også god chance for delfiner, ørnerokker, napoleonsfisk, stimer af tun og barracuda og endda mantarokker. Revet er særligt rigt på maritimt liv pga. kraftige havstrømme og derfor er Elphinstone forbeholdt dykkere med PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende) samt 50 dyk. Der er bådture til Elphinstone hver morgen og selvom marts ikke er højsæson for de store hajer er dette stadig et meget flot dyk som bør opleves. Tilmelding foregår i lejren og koster 28 Euro/dyk

MARSA ABU DABAB - på ladet af en lastbil

Kom tæt på den store søko

Dykning med lastbil fra Shagra Village er meget populært, og 2 gange om dagen er der guidede dyk til forskellige steder langs kysten. Besøg f.eks. den lille bugt "Abu Dabab" hvor der bor en søko. I midten af bugten er der sandbund med søgræs og det er du kan finde den fredelige ca. 3m lange og meget besynderligt udseende søko, og hvor du også kan se kæmpestore skildpadder, ørnerokker, guitarhajer og stimer af squid på dit dyk. Dybden er ca. 10-12 meter og på hver side af bugten er der et utrolig flot og intakt koralrev der er meget velegnet for foto og video entusiaster. Dette er bare ét af de mange dyk du kan opleve fra ladet af en lastbil. Tilmelding foregår i lejren.

ABU GHUSSON - vragdykning for alle 

Der er selvfølgelig også mulighed for at komme på ture lidt længere væk, fx vraget af fragtskibet Hamada, som sank i 1993. Efter ca. 1½ times køretur gennem det egyptiske landskab laver vi 2 dyk på vraget, hvorefter vi spiser frokost i en nærliggende nationalpark. Vraget er meget let tilgængeligt fra kysten og ligger på 5-18m, så her kan alle være med!

Simpel indlogering eller pæne værelser

I Shagra Village har du 5 forskellige muligheder for overnatning.

Beduintelt:

Den mest primitive, men samtidig også den hyggeligste overnatningsmulighed. Teltene står på stranden og er udstyret med 2 senge, belysning, elektricitet, gulvtæppe og en hylde til tøj. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Vores "fra" pris er med overnatning i beduintelt.

Royal telt:

Samme som beduintelt, men det er ca. dobbet så stort og der er derfor mere luft + der er blevet plads til sækkestole og bord, reoler, et mini køleskab og en fan. Derudover kan det også reserveres med dobbeltseng i stedet for 2 enkeltsenge. Tillæg for opgradering fra beduintelt til royal telt er kr. 349,- pr. person/uge.

Hytte:

En hytte har 2 senge, belysning, elektricitet, en vifte, sengebord, skabsplads og et lille fælles område uden for døren der virker som en terrasse. Der er pæne og rene fælles toilet/bade faciliteter. Hytterne ligger lige bagved teltene og er bygget i sammenhængende rækker med tykke vægge ligesom i et chalét.
Tillæg for opgradering fra beduintelt til hytte er kr. 349,- pr. person/uge.

Chalét:

Chaléterne er store og pæne og er med eget bad/toilet samt egen terrasse der deles med naboen. De har samme indretning som hytterne, men også et klædeskab og stole på terassen. Chaléterne ligger lidt tilbagetrukket i dobbelte bungalows og er bygget med tykke vægge og kuppelformet loft.
Tillæg for opgradering fra beduintelt til chalét er kr. 999,- pr. person/uge.

Chalet A/C:

Som chalét men med aircondition og køleskab på værelset. Hvis du ønsker at undslippe den Egyptiske sommervarme er dette noget for dig. Tillæg for opgradering fra beduintelt til Chalét A/C er kr. 1.320,- pr. person/uge.

Rejser du alene er der nedenstående tillæg:

Beduintelt.....kr. 799,- pr. uge
Royal telt.....kr. 799,- pr. uge
Hytte............kr. 999,- pr. uge
Chalét..........kr. 1350,- pr. uge
Tillægget kommer oveni prisen for en evt. opgradering(*/**).

Har du ikke lyst til at alt opleve dette?

Hyggelig stemning i lejren og flot undervandsliv

Video del 1

Kom tæt på den store, rolig søko og søde skildpadder

Video del 2

Oplev nysgerrige og legesyge delfiner

Video del 3

Mylder af liv på husrevet - hajer, stimer af fisk og sjove dyr

Video del 4

God pris på din dykkerferie

Kontakt os for nærmere detaljer om begynderkurus på denne dykkerrejse til Rødehavet.

Inkluderet:

- Fly: Billund/Kastrup - Hurghada t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 8 dage / 7nætter i Shagra
- 5½ dages ubegrænset dykning på husrevet
- 2 guidede dyk på første dykkerdag
- Morgenmad, frokost og aftensmad
- Sodavand, vand, kaffe og te
- Mad ombord på flyet
- Alle transfers i Egypten
- Tank/bly
- Visum
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Miljøgebyr (5 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Trykkammer gebyr (7 euro/prs - obligatorisk, betales lokalt)
- Evt dykning på "ydre" rev samt tillæg for lastbil dyk
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer
- Dykkerkursus

Egypten - Shagra - Grupperejse Mar 2018

Fra DKK 8.499,00 - UDSOLGT!
Grupperejse til vores sydlige dykkerlejr langt fra masseturisme og med ubegrænset stranddykning & båddykning på et flot husrev.
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 13. marts 2018
Varighed 8 dage
Sæson Ca. 24 grader varmt vand med 25 grader lufttemperatur :)
Bemærkninger For erfarne dykkere såvel som nybegyndere. Mulighed for at tage begynderkursus på rejsen
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Johnny, Niels, Mads og Stine sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email