Liveaboard

Galapagos Liveaboard Grupperejse okt 2021

Galapagos har nok verdens bedste dykning med store dyr - rejs med i den allerbedste sæson for at dykke med kæmpe hvalhajer og store stimer af hammerhajer!

Se video
Stop

Rejseperiode

16. - 26. oktober 2021

Varighed

11 dage (15 dage med forlængelse)

Sæson

Allerbedste sæson for dykning på Galapagos

Highlights

Verdens bedste dykning med store dyr - hammerhajer, hvalhajer, mola mola, søløver og meget mere...
57.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Galapagos Liveaboard Grupperejse okt 2021

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

En kronjuvel i Stillehavet

I den østlige del af Stillehavet, ca. 1000 km vest for Ecuador, finder man den verdensberømte nationalpark Galapagos. Dette rå og smukke ørige er kronjuvelen i Ecuadors mange nationalparker og ét af de allerbedste steder i verden at dykke med store pelagiske dyr som enorme hvalhajer og kæmpe stimer af hammerhajer.

På denne grupperejse til Galapagos rejser vi i den allerbedste sæson for dykning og har hyret en lækker liveaboard der giver os de perfekte rammer til at nyde hvad vi mener bliver én af dit livs absolut bedste dykkerrejser.

Dykningen på Galapagos er præget af klippeformede undervandsbjerge der fungerer som fyrtårn for store dyr og dermed masser af action. Hvor ellers kan du lege med søløver, snorkle med pingviner, dykke med stimer af hammerhajer, delfiner, rokker, hvaler, hvalhajer og havleguaner - vel at mærke på én gang!? Det skal opleves før det virkelig kan beskrives.

Tjek lige videoen fra en tidligere Kingfish grupperejse til Galapagos!

Rejseprogram
 • Dag 1:
  • Afrejse fra Danmark. Ankomst til Ecuador og indkvartering på hotel i bjergbyen Quito.
 • Dag 2:
  • Fri dag til sightseeing - oplev f.eks. Quitos gamle bydel eller tag på dagstur til Cotopaxi som er verdens højest beliggende vulkan.
 • Dag 3:
  • Fly til Galapagos og start på dykning.
   Efter morgenmad er der afgang til lufthavnen. Flyvetiden er ca. 3 timer til Galapagos hvorefter vi bliver kørt direkte til vores dykker liveaboard. Kort efter letter båden anker og forude venter 7 nætter med fantastiske oplevelser med dykning i verdensklasse! Om eftermiddagen er der "check-out" dyk hvor du kan få styr på dit udstyr og samtidig møde noget af det lokale liv som f.eks. legesyge søløver.
 • Dag 4: 
  • Punta Carrion
   Dagen starter med 2 dyk hvor der er store stimer fisk, revhajer og rokker. Eftermiddagen er til landudflugt på North Seymour Island hvor vi kan se blåfodede suler, fregat fugle, søløver og havleguaner. Sent om eftermiddagen sejler vi nordpå mod Wolf og Darwin.
 • Dag 5 til dag 7: 
  • Wolf og Darwin
   Vi har 3 dage med 3-4 dyk/dag ved de ubeboede øer Wolf og Darwin der byder på noget af verdens allerbedste dykning med store dyr. Det er her vi har den bedste mulighed for at dykke med store stimer hammerhajer, silkehajer, galapagos hajer, ørnerokker og fuldvoksne hvalhajer - og endda at have god chance for alle dyrene på samme dyk! Efter vores sidste dyk på Darwin (dag 7) sejler vi sydpå mod øen Isabela.
 • Dag 8:
  • Punta Vicente Roca & Cape Douglas
   Dette berømte område ligger på øen Isabelas vestkyst og er bedst kendt for de unikke mola mola (klumpfisk) som vi har rigtig god chance for at dykke med såvel som en koloni af havleguaner som vi også forsøger at komme i vandet med. Derudover kan vi opleve Port Jackson hajer og så er området også rigtig godt til makro i form af tudsefisk, søheste, blæksprutter og nøgensnegle.
 • Dag 9: 
  • Cousin's Rock
   Dagen starter med 2 dyk ved Cousin's Rock og Los Gemelos med rigtig god mulighed for søløver, skildpadder og stimer af ørnerokker samt de mindre dyr som f.eks. søheste. Eftermiddagen er til landudflugt i Santa Cruz' højland hvor vi bl.a. oplever kæmpe skildpadderne i deres naturlige omgivelser. Derefter til den lille by Puerto Ayora hvor vi spiser aftensmad på en hyggelig restaurant inden vi kører tilbage til liveboarden. 
 • Dag 10: 
  • San Cristobal - fly hjem eller forlængelse.
   Vi checker ud fra liveaboarden kl. 9 og kører til lufthavnen. Fly mod Guayaguil og videre med fly mod Danmark.
 • Dag 11:
  • Hjemkomst
   Ankomst til Danmark.
  • (Ovenstående er et typisk dagsprogram for liveaboarden og dykningen, men vi gør opmærksom på at rute/dykning kan ændres af Galapagos National Park uden varsel. Da vi eller vores samarbejdspartnere på Galapagos ikke har kontrol over faktorer som tidevand, vind og vejr kan programmet ændre sig og kaptajnen er til enhver tid enebestemmende over dette.)
 • FORLÆNGELSE
  • Du har mulighed for at tilvælge en forlængelse af rejsen - programmet vil derved udvides som nedenfor fra Dag 9.
 • Dag 9 (24.10.21):
  • Efter aftensmad overnatter vi på et godt og centralt hotel i Puerto Ayora (istedet for at køre tilbage til liveaboarden).
 • Dag 10: Puerto Ayora & Isabela
  • Fri morgen til at udforske området omkring Puerto Ayora. Her kan du f.eks. besøge Charles Darwin Research Station, Tortuga Bay Beach med havleguaner eller tage til den store slugt Las Grietas og springe fra klipper ned i vandet. Kl. 14 sejler vi ca. to timer til den smukke og afsidesliggende nabo ø Isabela hvor vi har base på et hyggeligt resort de næste tre nætter.
 • Dag 11: Vulkan Sierra Negra
  • Udflugt til den aktive vulkan Sierra Negra. Efter morgenmad vandrer vi op ad vulkanens sider hvor vi kan se aktivitet såvel som de store lava marker fra det sidste store udbrud i 2005. Turens højdepunkt er når vi kommer helt op til kanten af verdens andet største vulkan krater, hvor der er en fantastisk udsigt over Isabela og de omkringliggende øer. Eftermiddagen er fri til at slappe af på resortet eller udforske områdets mangroveområder og laguner med bl.a. flamingoer.
 • Dag 12: Los Tuneles
  • Udflugt til smukke Los Tuneles. Vi sejler i speedbåd til Los Tuneles hvor vi kan udforske det meget specielle landskab af lava broer, laguner og tuneller og samtidig se skildpadder, blåfodede suler og Galapagos pingviner. Vi kan også snorkle i lagunerne og Los Tuneles anses af mange som Isabelas bedste dagstur.
 • Dag 13: Kajaktur til Tintoreras
  • Kajakudflugt i Isabela bugten og den lille ø Tintoreras. Vi bruger formiddagen til at opleve Isabela fra havkajak og komme helt tæt på Galapagos pingviner og havleguaner. Tintoreras byder normalt også på god mulighed for at snorkle med mange hvidtippede revhajer, søløver, skildpadder og rokker. Kl 15 sejler vi til Puerto Ayora hvor vi overnatter på hotel på vores sidste nat på Galapagos.
 • Dag 14: Hjemrejse
  • Efter morgenmad kører vi til lufthavnen og flyver mod Guayaguil og derfra videre med fly mod Danmark.
 • Dag 15 (30.10.21):
  • Hjemkomst til Danmark.

Bedste dykning med de helt store dyr

På denne grupperejse til Galapagos har vi 7 nætter på liveaboard med ialt ca. 21 dyk. Vores dykkerprogram inkluderer 3 hele dages dykning på Darwin & Wolf der regnes for at have verdens allerbedste dykning med store dyr, og som kun kan nåes fra liveaboard.

De verdensberømte vande omkring Galapagos bugner bogstaveligt talt med liv: pingviner, søløver, delfiner, marmorerede rokker, kæmpe muræner, revhajer, ørnerokker, skildpadder, blæksprutter, kæmpe fiskestimer, store tun, wahoo og masser af makro. Det er dog de hyppige møder med de helt store dyr som virkelig har sat Galapagos på enhver dykkers ønskeliste og dykning på Galapagos byder bl.a. på masser af hajer, hvalhajer og hvis vi er rigtig heldige kan vi også se sejlfisk, marlin og endda spækhuggere.

Darwin og Wolf

De to rå og ubeboede vulkan øer Darwin & Wolf ligger ca. 125 sømil nord for resten af Galapagos ø-gruppen. Her er dykningen i sandhed storslået og Darwin & Wolf betragtes af mange som det ultimative sted når det gælder dykning med store dyr som stimer på flere hundrede hammerhajer, galapagos hajer, silvertip hajer, stimer af silkehajer, galapagoshajer, tusindvis af pelagiske fisk og enorme fuldvoksne hvalhajer. Alt sammen muligt at opleve på samme dyk! - dette er et sted hvor ALT pelagisk liv kan komme forbi! Vi har planlagt hele 3 dykkerdage på Darwin & Wolf som udelukkende er tilgængelige med liveaboard og vi kommer derfor ikke til at dele de unikke oplevelser med horder af andre turister og dykkere. 

Punta Vicente Roca & Cabo Douglas

Dette berømte område ligger på vestkysten af den store ø Isabela, og vender ud mod resten af Stillehavet. Kolde havstrømme tiltrækker et stort antal mola mola (klumpfisk) som vi har rigtig god chance for at dykke med på denne tur. Dertil kommer en koloni af havleguaner som man normalt også kan opleve under vand når de er ude og finde mad. Udover de unikke og meget specielle klumpfisk og hav leguaner er der også masser af andet liv som f.eks. de mindre bundlevende Port Jackson hajer samt tonsvis af makro med søheste, tudsefisk, blæksprutter og meget mere.

Galapagos på land

Udover dykning kommer vi også til at opleve opleve Galapagos på to landudflugter på vores liveaboard rejse. Her ser vi dyreliv der ikke er bange for mennesker og det er ikke unormalt at skulle skræve henover søløver på stierne eller blåfodede suler der ligger på rede. Andre dyr som du kan glæde dig til at opleve er f.eks. pingviner, de store fregatfugle, havleguaner, landleguaner og verdens ældste og største landskildpadder.

Nødvendig erfaring

PADI Advanced certifikat (eller tilsvarende). Ca. 50 loggede dyk samt erfaring med strømdyk er nødvendigt på denne tur. Dertil skal du have dykket indenfor 6mdr før afrejsedato.

Video fra Galapagos Master og verdensklasse dykning

Kort

Liveaboard på Galapagos

Vi har hyret luksus liveaboarden Galapagos Master til vores dykkerrejse til Galapagos. Galapagos Master har et professionelt mandskab og erfarne dykkerguider og serverer rigtig lækker mad så den er en perfekt base i 7 nætter/8 dage mens vi oplever det bedste af dykningen på Galapagos. I mellem dykkene kan vi slappe af på bådens soldæk, og om aftenen nyde solnedgangen over Stillehavet mens dagens fantastiske oplevelser bliver genoplevet over en drink.

Hotel i Quito

Inden vi tager til Galapagos har vi to nætter i Ecuadors bjergrige hovedstad Quito. Her bor vi på et lækkert og centralt beliggende hotel som giver os et dejligt sted at slappe af og starte ferien. Derudover er hotellet et rigtig godt udgangspunkt til at udforske Quito såvel som naturen omkring byen hvor vi bl.a. kan tage på dagstur til til verdens højest beliggende vulkan Cotopaxi.

Forlængelse på Galapagos

Du kan også vælge at forlænge rejsen med flere oplevelser på Galapagos. Beskrivelse er under udarbejdelse.

Inkluderet:

- Dansk rejseleder og dykkerinstruktør
- Fly: Kastrup – Quito // Guayaguil - Kastrup t/r
- Fly: Quito - Galapagos - Guayaguil
- Alle transfers på rejsen
- 2 nætter på hotel i Quito
- 8 dage/7nætter på luksus liveaboard
- 6 dages dykning med ialt ca. 21 dyk
- 2 landudflugter på Galapagos (fra liveaboard)
- Alle måltider og snacks på liveaboard
- Morgenmad på hotel i Quito
- Kaffe/the/vand/sodavand på liveaboard
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr 125,- pr. faktura)
- Evt. visum og forsikringer
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Aftensmad sidste aften på liveaboard
- Galapagos National Park gebyr og TCT Card (Totalt 120 US$ - betales lokalt)
- Dekokammer tillæg (Totalt 35 US$  - betales lokalt)
- Lokal lufthavnsskat ved afrejse fra Ecuador (40 US$ - betales lokalt)
- Evt. nitrox (150 US$ - betales lokalt)
- Drikkepenge
- Udflugter/sigthseeing i Quito
- Evt. Leje af dykkerudstyr
- Evt. Opgradering til kahyt på mellemste/øvre dæk (kr 750,-/person)
- Evt. Forlængelse af rejsen (som nedenfor)

Forlængelse

Som beskrevet i rejseprogrammet under fanebladet "Beskrivelse".
Pris: Kr 12.999,-/prs
Kontakt os for mere info.

 

Når du har købt din dykkerrejse hos Kingfish tilbyder Friluftsland (samt North Face stores) dig 10% rabat på de fleste varer. Læs mere om tilbuddet her

Så hvordan er det at være med på denne grupperejse?

Gitte Danielsen og Jeppe Schoubye deltog på turen i 2015. Her fortæller Gitte om deres oplevelser:

”Efter de første par lovende dyk ved hovedøerne, sejlede vi ca. 16 timer nordpå mod de ubeboede øer Wolf og Darwin, hvor undervandslivet med god grund er kendt for at være fænomenalt. Vi havde hele 4 fantastiske dage her – og et tæt pakket program med 4 dyk inden solnedgang. Når der også skulle tages udstyr på/af, sejles i gummibåd til/fra dive sitet, dykkes 45-55 min. og indimellem indtages tiltrængte måltider, er det ikke mærkeligt, at vi var godt trætte om aftenen.

 

Det er næsten umuligt, at alle dykkere ser nøjagtig det samme, men Jeppe og jeg fik set følgende:

Hammerhajer på næsten hvert eneste dyk, kæmpe hvalhaj, mola mola, store skildpadder, Galapagos hajer, silkehajer, hvidtippede revhajer, delfiner, søløver, en manta ray, eagle rays i stimer, stingrays og barracudaer. Og når fokus i korte øjeblikke flyttede sig fra det store til det små: massevis af muræner, store søstjerner, skorpionfisk, et par nøgensnegle og meget mere.

Undervejs på liveaboard-turen fik vi også mulighed for at komme på land, hvor vi så leguaner, adskillige fuglearter og dasende søløver, og vi sluttede ugen af med et besøg hos de store gamle landskildpadder.

Mens vi var afsted, slog det mig, at vi som dykkere lægger meget tid og virkelig mange penge i ønsket om at opleve naturen under vand. Vi rejser om på den anden side af jorden for at opleve sekunder og minutter i selskab med fantastiske dyr. For mit vedkommende er det dyrebare øjeblikke af ren lykke, og jeg føler mig virkelig i live, til stede og taknemmelig i en meget stor og smuk verden.

Jeg bliver ofte spurgt om, hvor det bedste sted i verden er at dykke… Og mit svar er aldrig helt endegyldigt, da jeg synes hvert sted har sit at byde på. Men hvis jeg skal svare på nøjagtig samme spørgsmål i dag, må mit svar altså blive Galápagos... Og selvom min drøm om at opleve dette sted nu faktisk er blevet opfyldt – ja, så lever drømmen på forunderlig vis stadig i videre…”

Video fra Galapagos hvor du oplever lidt af det fascinerende dyreliv på land

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2022
  31. januar - 11. februar 2022
  35.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2021
  17. september - 4. oktober 2021
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Bahamas - Tiger Beach - Grupperejse Juli 2021
  16. - 25. juli 2021
  23.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Dykkerrejser til Galapagos

Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauri condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Donec sed odio dui.

Læs mere