Gran Canaria

Dyk med masser af fisk, angel sharks, blæksprutter, pigrokker og vrag hele året rundt på Gran Canaria.

Rejseperiode

Afrejse hver dag

Varighed

4-21 dage

Kalender

Masser af solskin hele året

Highlights

Flot sigtbarhed og masser af fiskeliv hele året. God mulighed for havengle om vinteren.
Fra
6.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Gran Canaria

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Sandstrande, vulkanformationer og dejlige temperaturer hele året

Gran Canaria er den 3. største, og nok den mest kendte af De Kanariske Øer der ligger i Atlanterhavet ud for Afrika. Øgruppen tilhører Spanien og byder på flotte sandstrande og vulkanlandskaber og er et populært rejsemål da her er dejligt varmt året rundt.

Indlogering i den hyggelige og rolige fiskerby Puerto de Mogán

Vores dykkerbase ligger i den sydvestlige del af Gran Canaria, i den lille hyggelige fiskerby Puerto de Mogan som endnu er afslappet og langt væk fra størstedelen af masseturisme.

Dykning for alle - flotte fisk, blæksprutter og rokker i varmt, klart vand

Dykningen på Gran Canaria er til erfarne dykkere såvel som nybegyndere. Her får du varmt blåt vand med god sigtbarhed, et rigtig flot fiskeliv med store stimer af revfisk og barracuda såvel som blæksprutter, pigrokker, havengle, huler og vragdykning så der er noget for enhver smag.

Kort flyvetid, masser af sol og skønt vejr

Med kun ca. 5 timers flyvetid, en temperatur på 25-30 grader og masser af solskinstimer året rundt er det oplagt at tage på dykkerrejse til Gran Canaria om sommeren såvel som om vinteren.

Dyk på klipper, vrag og i huler - og se masser af undervandsliv

Gran Canaria byder på blåt vand med flot sigtbarhed og behagelige vandtemperaturer året rundt og varieret og spændende dykning for erfarne dykkere såvel som nybegyndere. Her får du en flot kombination af alt fra vrag, klippedyk, rolige sandbunde, dybe drop-offs og huler og kommer til at opleve masser af fiskeliv og en overraskende biodiversitet på dine dyk.

PUERTO MOGÁN - vrag og naturdyk

Dejlige dyk med barracuda, havengle og garden eels

De fleste lokale dyk omkring Puerto Mogán foregår med båd og sejltiden er kun ca. 5-30min. Der er mange dykkersteder at vælge mellem som alle byder på et rigtig flot fiskeliv i form af store stimer barracuda, groupers, mange forskellige revfisk, store pigrokker, ørnerokker og havengle såvel som rejer, blæksprutter, squid og sandbunde fyldt med garden eels.

Oplev resterne af to fiskerbåde - lige ved marinaen

Her er også adskillige skibsvrag du kan glæde dig til at dykke. Kun 5 min fra marinaen ligger f.eks. de to vrag af fiskerbådene Cermona II og Alerganza som dykkes på ét dyk på 18m dybde. Er du en erfaren dykker, er Blue Bird Wreck måske noget for dig. Vraget ligger på ca. 45 meters dybde, og det anbefales at du har minimum 100 loggede dyk.

HUSREVET - diverst fiskeliv mellem sten og klipper, og godt natdyk  

Kun 20m fra vores dykkercenter i Puerto Mogan ligger husrevet hvor man dykker ved klipper, store sten og en gammel sunket stenmole. Husrevet byder på et godt marineliv og især natdyk på husrevet kan være rigtig godt med havengle, pigrokker og blæksprutter.

HAVENGLE (angel sharks) - flade og godt skjulte

Havenglen er en fladtrykt og bred haj som camouflerer sig på havbunden i jagten på dens bytte. På engelsk hedder hajen "Angel Shark" og Kanarie Øerne er blandt de eneste steder i Europa man kan opleve disse dyr med rigtig god sandsynlighed. Bedste årstid at dykke med havengle på Gran Canaria er i vintermånederne.

EL CABRÓN (Arinaga Marinereservat) - huler og gennemsvømninger med sardiner, groupers og parrotfish

El Cabrón er ét af Gran Canarias tre marinereservater, og er bla. blevet udnævnt til øens bedste dykkersted, af Dive Magazine i 2004. Området byder på hele 8 forskellige dykkersteder med alt fra huler til store og små gennemsvømninger i det naturlige vulkanske rev. Fiskeri er ikke tilladt og derfor er undervandslivet i El Cabron ekstra rigt med bl.a. store stimer af sardiner, store groupers og barracudaer, damselfish og parrotfish. El Cabron dykkes som 2 stranddyk på dagstur fra Puerto Mogan og det er et krav at være advanced dykker samt have ca. 30 loggede dyk.

DAGSTURE TIL NORD - dyk store vrag og svøm gennem enestående huler

I den nordlige del af Gran Canaria er der også flot dykning, men her kan vind og vejr være en udfordring og dagsturene tilbydes derfor ikke alle uger. Højdepunkterne er de to store vrag Arona og Kalais som begge er over 100m lange fragtskibe med gode muligheder for vragpenetrering og La Catedral der er et fritstående vulkansk landskab fyldt med et imponerende hulelandskab som kan dykkes i næsten ét sammenhængende huledyk.

God sigtbarhed og dejligt vand

Vandtemperaturen på Gran Canaria er ca. 19 grader om vinteren, og ca. 23 grader om sommeren. Sigtbarhed er normalt mellem 20-30m.

Kort

Indlogering væk fra masseturismen 

Vores dykkerbase ligger i den sydvestlige del af Gran Canaria, i den lille hyggelige fiskerby Puerto de Mogan. Her er du langt væk fra størstedelen af masseturismen på øen og finder den bedste dykning og generelt også det bedste vejr.

Vores fra pris er udregnet med overnatning i en af de lokale lejligheder for to personer. Jo flere man deler lejlighederne des lavere bliver prisen.

Lokale lejligheder - Puerto Mogan

Gode lokale lejligheder beliggende ved stranden i Puerto Mogan og lige ovenpå dykkercentret.

Vis detaljer

Lokale lejligheder - Puerto Mogan

Generelt

Disse gode lokale lejligheder ligger lige ved stranden og lige ovenpå dykkercentret centralt i Puerto Mogan. Her er du kun få skridt fra en strandpromenade med adskillige restauranter og butikker og et spændende lokalt marked hver fredag. Startpakke med opvaskesager leveres.

Lejligheder

Vælg mellem lejligheder med 1- og 2-soveværelser, Alle lejlighederne har vifte, satellit TV, køkken med spiseplads, opholdsstue og badeværelse med brus og vaskemaskine. Nogle har en lille balkon, mens andre har en kæmpe terrasse med solsenge og havudsigt - det varierer fra lejlighed til lejlighed. Alle er velfungerende og med en super beliggenhed lige ovenpå dykkercentret og tæt på strand og restauranter.

Faciliteter

Gratis Wi-Fi. Der leveres madvarer til simpel morgenmad som kan tilberedes på egen hånd i lejligheden.

Dykning og snorkling

Dykkercentret ligger i samme bygning så det er meget praktisk. Playa de Mogán ligger i den sydvestlige del af øen, som er bedst beskyttet mod vind og vejr, hvilket betyder at dykkercentret kan tilbyde dykning året rundt. Hvad end du ønsker at dykke/snorkle på husrevet, lave stranddyk eller at tage med på båddyk, kan vi arrangere det for dig.

Hotel Cordial Mogan Playa

Flot 4-stjernet hotel Puerto Mogan med masser af grønne områder, gode værelser og lækre restauranter.

Vis detaljer

Hotel Cordial Mogan Playa

Generelt

Dette 4-stjernede hotel ligger i byen Puerto Mogán på Gran Canaria, ca. 45 minutters kørsel fra lufthavnen. Hotellet har et gennemført og charmerende Canarisk tema, med bl.a. broer og vandfald i lobbyen, samt en stor botanisk have. Med flere restauranter, swimmingpools og aktiviteter for alle aldre byder det på noget for enhver. Byen og stranden ligger i gåafstand, og marinaen byder på adskillige restauranter, butikker, barer og caféer.

Værelser

Alle typer værelser har badekar & bruser, a/c, møbleret balkon/terrasse, satellit TV & DVD afspiller.

Standard værelse
God størrelse værelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning. Balkon/terrasse med bord og stole.

Junior suite
Udover et godt soveværelse byder junior suiten også på en stue med sofaer og arbejdsplads, et badeværelse og direkte adgang til en stor balkon/terrasse der udover borde og stole også har solsenge. 

Familie værelse
Denne type værelse består af et singleværelse og et dobbeltværelse slået sammen.
Her kan max bo 3 voksne og 2 børn. 

Faciliteter

Cocktail bar, iPad udlejning, 2 pools, tennisbaner, squashbaner, underholdning, yoga og vandaerobics, træningscenter, børneklub, souvenir shop, cykeludlejning og guidede ture, gratis Wi-Fi.

Dykning og snorkling

Dykkercentret ligger i gå afstand og henter/bringer også såfremt du ønsker dette. Playa de Mogán ligger i den sydvestlige del af øen, som er bedst beskyttet mod vind og vejr, hvilket betyder at dykkercentret kan tilbyde dykning året rundt. Hvad end du ønsker at dykke/snorkle på husrevet, lave stranddyk eller at tage med på båddyk, kan vi arrangere det for dig.


Apartments Cordial Mogan Valle

Godt lejlighedshotel i Puerto Mogan hvor hver lejlighed har stor terrasse.

Vis detaljer

Apartments Cordial Mogan Valle

Generelt

Dette flotte lejlighedshotel ligger i gå afstand til dykkercentret og til stranden i Puerto Mogan, som byder på en strandpromenade med adskillige restauranter, barer, butikker og et spændende lokalt marked hver fredag. Lejlighederne er meget velfungerende og rengøres 5 gange ugentligt og håndklæder samt startpakke med opvaskesager leveres.

Lejligheder

Vælg mellem lejligheder med 1- og 2-soveværelser. Alle lejlighederne har loftsvifter, satellit TV, køkken med spiseplads, opholdsstue hvor sofaen kan foldes ud til to ekstra senge, balkon/terrasse med bord, stole, liggestole, udendørs bruser & udsigt over byen og klipperne. Mulighed for a/c mod gebyr.

1-værelses lejlighed
Lejlighed med ét soveværelse med to enkeltsenge der evt. kan sættes sammen samt et godt badeværelse med brus og badekar. Max 3 voksne eller 2 børn og 2 voksne. 

2-værelses lejlighed
Lejlighed med to separate soveværelser - et med to enkeltsenge der evt. kan sættes sammen og et med en dobbeltseng. To gode badeværelser med brus og badekar. Max 5 voksne eller 2 voksne og 4 børn.

Faciliteter

2 gode poolområder og børnepools, poolbar, 2 restauranter, Splash Park med vandlegeplads, 2 jacuzzis, lounge område, tennisbane (deles med Cordial Mogan Playa), legeområder, fitnesscenter, spa- og wellnesscenter, børneklub og -underholdning, gratis Wi-Fi.

Dykning og snorkling

Dykkercentret ligger i gå afstand og henter/bringer også såfremt du ønsker dette. Playa de Mogán ligger i den sydvestlige del af øen, som er bedst beskyttet mod vind og vejr, hvilket betyder at dykkercentret kan tilbyde dykning året rundt. Hvad end du ønsker at dykke/snorkle på husrevet, lave stranddyk eller at tage med på båddyk, kan vi arrangere det for dig.

Prisen på din rejse

Nedenstående er et eksempel på en uges dykkerrejse til Gran Canaria. Vi skræddersyer gerne længde af rejsen samt indhold af rejsen efter dine ønsker.

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge – Las Palmas t/r
- 7 nætter på Gran Canaria
- 10 dyk
- Morgenmad
- Lufthavnstransfer t/r
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. visum & forsikringer
- Uspecificerede drikkevarer og måltider
- Evt leje af dykkerudstyr
- Evt. tillæg for dagsture til El Cabron og de nordlige dykkersteder (ca. 10-30 Euro/dag)


Få meget mere end dykning på din ferie!

Udover solbadning og dykning er her et par eksempler på hvad Gran Canaria ellers byder på:

Roque Nublo - helligt monument og vandretur i smukke omgivelser

Den ca. 80 meter høje vulkanske klippe er et must-see på Gran Canaria. Roque Nublo ’s toppunkt er ca. 1813 meter over havoverfladen, hvilket gør klippen til Gran Canaria’s næsthøjeste punkt (det højeste punkt er bjerget Pico de las Nieves). Klippen er et beskyttet naturmonument, som blev skabt af et vulkansk udbrud for 4,5 millioner år siden. De indfødte betragtede det som et helligt monument, hvor de foretog ofringer til solguden. Roque Nublo finder man i landsbyen Tejeda, som ligger midt på øen. Det er en vandretur på ca. 5 km i utroligt smukke omgivelser.

Vegueta – Den gamle bydel

Historie og kultur i UNESCO Verdenskulturarv eller besøg i Columbus' hus

Vegueta, er det perfekte sted at opleve kultur og historie. De brostensbelagte gader byder på museer, markeder, butikker og klassisk kanarisk arkitektur, som tager dig helt tilbage til middelalderen. I Vegueta kan du blandt andet opleve Casa de Colon – Colombus’ hus, som nu er et museum. Bydelen er det ældste område i Las Palmas, og er et fantastisk sted til en spadseretur. Desuden er kvarteret erklæret UNESCO verdenskulturarv.

Calle Triana - shopping og moderne arkitektur 

Calle Triana er det næstældste sted i Las Palmas, og er i dag øens mest populære shopping-gade. Hele gaden er erklæret et historisk monument, og hvor Vegueta’s arkitektur tager dig tilbage til middelalderen, stammer Calle Triana kvarteret’s arkitektoniske stilarter, fra både det 18., 19., og 20. århundrede. Det var primært lokale, engelsk maltesiske, danske og andalusiske købmænd, der bosatte sig i dette område.

Mulighed for andre vandsportsaktiviteter

Derudover kan du også opleve alt fra jetski, sejlture, windsurfing og dybhavsfiskeri til en tur med en miniubåd.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning der passer dig og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig, vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Azorerne
  Afrejse hver dag
  11.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Maldiverne - Resorts
  Afrejse hver dag
  19.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Anbefalet dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset