Oplev Komodo varaner på din dykkerrejse Glæd dig til at dykke med mantarokker Komodos flotte koralrev Mermaid II - vores liveaboard på grupperejsen til Komodo Ghost pipe fish til den kræsne fotograf Glæd dig til at dykke i kæmpe fiskestimer Dyk på nogle af verdens allerfotteste koralrev Mantaer er utrolige smukke og store dyr Vi sejler igennem smukt landskab Imellem dine dyk kan du slappe af på bådens soldæk Masser af fiskeliv Makro i verdensklasse - her en orangutang krabbe Dyk med mantarokker på rensestationer Glæd dig til Komodos flotte koralrev Nysgerrige blæksprutte Hvad gemmer der sig i sandet?

Tag med på grupperejse til noget af verdens allerbedste tropiske dykning ved Komodo i Indonesien. Udover fantastisk dykning kan du også glæde dig til andre store oplevelser som at du kan se millioner af flagermus flyve ud fra deres huler ved solnedgang og en landtur hvor du kan gå imellem et levn fra fortidens kæmpe øgler – de imponerende og sagnomspunde Komodo varaner.

Med over 260 forskellige typer koraller og over 1000 typer fisk og havpattedyr er området omkring Komodo øen med rette berømt for at have en af verdens største variationer i både koraller og dyreliv. Om du ønsker at gå på opdagelse i korallerne efter makro dyr, eller du mere er til mantarokker og hajer så finder du det her - blandt noget af verdens allerbedste dykning!

Vi har hyret den gode liveaboard Mermaid II til dykkerrejsen så vi kan være sikre på en god båd med erfaren besætning og god mad på vores dykkerrejse til Komodo.

Dagsprogram - Komodo Liveaboard Grupperejse:

Dag 1:
Afrejse med fly fra Danmark.

Dag 2:
Ankomst til Denpasar hvor vi bliver hentet og kørt direkte til vores gode hotel på Balis sydkyst. Her slapper vi af, tager en svømmetur i hotellets pool og om aftenen går vi ud og spiser aftensmad.

Dag 3:
Morgenmad og afslapning. Ved middagstid bliver vi hentet og kørt til liveaboarden hvor vi pakker ud og du kan begynde at nørde med dit dykkergrej. Middagen serveres ca. kl. 19.00 - samme tid som vi sejler ud i solnedgangen med retning mod Komodo.

Dag 4 - Dag 9:
Dykning i- og omkring Komodo National Park også med øerne Moyo, Satonda, Sangeang og Rinca. Vi besøger mange fantastiske dykkersteder der byder på alt fra nogle af verdens flotteste koralrev med masser af makroliv, et kæmpe fiskeliv, hajer, skildpadder og de betagende kæmpe mantarokker. Derudover kan vi glæde os til fantastiske oplevelser som at se millioner af flagermus flyve ud af deres huler ved solnedgang og at gå imellem de berømte komodo varaner. Alt dette imens vi nyder den lækre båd, solen, varmen og god mad på liveaboarden.

Dag 10:
Efter en natsejlads og god morgenmad er det tid til at sige farvel til båden - for denne gang. Vi har en halv dag på Bali med dit valg af afslapning eller sightseeing før vi flyver mod Danmark sent på eftermiddagen. Du kan også vælge at forlænge rejsen og fortsætte din ferie et sted i Indonesien - vi hjælper gerne :)

Dag 11:
Ankomst til Danmark (eller fortsæt din rejse)..

Vi har 6 dykkerdage med ialt 20dyk på liveaboard omkring Komodo planlagt på denne grupperejse.

Dykkerstederne ved Komodo varierer og byder på alt fra lave "muck" dyk, til skrånende koralskrænter, mørkt vulkansk sand med varme kilder, undersøiske bjergtoppe og dybe koralvægge. En dykkerrejse til Komodo byder på noget for enhver dykkers smag og dykningen er verdenskendt som intet mindre end noget af det allerbedste i verden. Det skal opleves.

Komodo byder på utrolig varieret dykning og har nogle af de bedst bevarede koralrev i hele verden. Her finder du noget af verdens flotteste tropiske dykning med et mylder af farver og beboere i form af masser af småt makroliv som tudsefisk, pygmøsøheste og blæksprutter blandet med massive stimer revfisk, trevallys, barracudas, flokke af bumphead parrotfish og skildpadder. Af de større dyr er det normalt at se velvoksne hvidtippede revhajer på næsten alle dyk - de er der bare - og imponerende mantarokker med vingefang helt op til 7m!

Glæd dig til at opleve Komodos maritime rigdom på denne grupperejse til Indonesien som nok kommer til at sætte standarden for dine fremtidige dykkerrejser.

Flere af dykkene ved Komodo byder på hård strøm og derfor er det et krav at have advanced certifikat på denne rejse.

På denne grupperejse til Komodo har vi hyret den gode båd Mermaid II til at give os de allerbedste oplevelser under- såvel som over vandet.

 Inkluderet:
- Fly: Kastrup - Bali t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 1 nat på hotel på Bali 
- 7 nætter/8dage på liveaboard
- Deluxe kahyt på mellemste dæk med eget bad/toilet samt A/C** 
- 6 dages dykning med ialt 20dyk
- Alle måltider på liveaboard 
- Morgenmad på hotel
- The/kaffe/vand/sodavand på liveaboard
- Alle transfers 
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:
- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Evt. forsikringer
- Visum (ca. 35USD - betales ved ankomst)
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20USD - betales ved aftrejse) 
- Komodo park gebyr (ca. 90 Euro)
- Evt. nitrox (ca. 100 Euro)
- Drikkepenge
- Leje af udstyr


**Liveaboarden har enkelte pladser i "budget" kahytter på laveste dæk hvor 2 kahytter deler 1 bad/toilet. Prisnedsættelse for at bo i budget kahyt er kr 1.500,-/person.

Forlæng din rejse..
Du kan sagtens støde til grupperejsen eller blive i Indonesien længere. Vi kan forlænge fly såvel som ophold og hjælper gerne med at skræddersy din videre ferie. Kontakt os for mere info.

Komodo Liveaboard - Grupperejse Sep 2017

DKK 24.999,00 - UDSOLGT!

Komodo byder på noget af verdens allerflotteste tropiske dykning! Her finder du alt fra pygmøsøheste til store mantarokker, og kommer også på land og oplever de sagnomspundne komodovaraner.

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 7. September 2017
Varighed 11 dage
Sæson Bedste sæson for dykning og vejr på Komodo
Bemærkninger Noget af verdens bedste tropiske dykning ved kæmpe øglernes ø...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: