Indo Siren Liveaboard Komodo Dancer Liveaboard Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien

Raja Ampat - tropisk dykning i azurblåt vand

Raja Ampat er intet mindre end et vaskeægte dykkerparadis som bare venter på at slå benene væk under dig. Dette afsidesliggende hjørne af Indonesien er et utroligt smukt og frodigt øhav med azurblåt vand og vilde ”mushroom” øer som bør opleves mens det endnu er totalt uopdaget af masseturisme.

Antallet af arter på ét dyk slår alle rekorder

Raja Ampats koralrev har slået verdensrekord i antallet af forskellige arter talt på bare ét dyk og vi vil godt love dig at du på denne dykkerrejse kommer til at opleve jomfruelige koralrev og en overflod af undervandsliv som ikke findes andre steder i verden. Dette er i sandhed "the final frontier" og det kan siges meget simpelt - tropisk dykning findes bare ikke bedre end Raja Ampat.

På din dykkerrejse til Raja Ampat forelsker du dig ikke kun i dykningen og i øhavets ufattelige skønhed, men også i den tidslomme som vil få dig til at sammenligne alle andre dykkerrejser med dengang du var ved Raja Ampat – stadig ét af de mest jomfruelige paradiser på vores jord.Dykning i Raja Ampat er verdens bedste!

Raja Ampats smukke koralrev er helt konkret bevist at have den største artsrigdom i verden og det er meget tydeligt at se på de enorme mængder fisk og marineliv der dominerer dykningen. Her finder du alt fra makro i absolut verdensklasse, enorme fiskestimer på tusindvis af rev- og pelagiske fisk, patruljerende hajer, store mantarokker og de sundeste og flotteste koralrev. Dykningen ved Raja Ampat er i det hele taget et slaraffenland for UV-fotografer eller dykkere der bare ønsker suveræn dykning!

Kæmpe fiskestimer, hajer og pygmæsøheste

I dette område dykker vi bogstavelig talt i en fiskesuppe med kæmpe stimer fisk som bl.a. sweetlips, store bumphead parrotfish, barracuda og trevally, alt imens grå revhajer patruljerer revkanterne i søgen efter deres næste måltid. Der er også mange wobbegong hajer der gemmer sig mellem koralknoldene og så er der makroliv i verdensklasse med alt fra nøgensnegle, frogfish, ghost pipefish og sea moths til nye arter af pygmæsøheste som for nylig er blevet opdaget i Raja Ampat.

Anbefaling for dykning i Raja Ampat: Advanced certifikat og erfaring med strømdyk.

Se her vores udvalg af lækre dykkerbåde

Din pris til Raja Ampats dykkerparadis

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge - Bali t/r
- Indenrigsfly til Sorong t/r
- 11dage/10 nætter på liveaboard
- 2 nætter på hotel i Indonesien
- Kahyt med eget bad/toilet samt A/C
- 8 dages dykning med 30 dyk i alt
- Alle måltider på liveaboard
- The/kaffe/vand/sodavand på liveaboard
- Morgenmad på hotel
- Alle transfers
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Forsikringer
- Visum (ca. 35 USD)
- Drikkepenge
- Udstyr
- Lokale lufthavnsskatter (ca. 20 USD)
- Raja Ampat Marinepark gebyr (ca. 70USD)

Kontakt os for mere info.

Raja Ampat - Indonesien - Liveaboard

Fra DKK 37.999,00
Raja Ampat er anerkendt for verdens største art-diversitet og som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse Flere gange om ugen
Varighed 11 dage
Sæson Maj til oktober
Bemærkninger Storslået og varieret dykning ved kæmpe øglernes ø...
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email

Andre har også købt: