Malta - Tec - Grupperejse Jun 2017

Malta ligger midt ude i Middelhavet, stik syd for Sicilien, og består af de 3 mindre øer Malta, Gozo og Comino. God sigtbarhed og historiske vrag kombineret med et dejlig varmt klima og en venlig engelsktalende befolkning gør Malta til ét af de mest populære dykkerrejsemål i Middelhavet - især for tec-dykkere.

Dykningen på Malta betragtes af mange som den bedste i Middelhavet. Sigten kommer ofte op omkring 25 m, og du kan dykke på store skibsvrag, bombefly, ubåde og i flotte åbne hulesystemer. Udover dykning kan vi anbefale at udforske Malta på land. Her er flot natur, vilde udsigtspunkter, raviner, historisk sightseeing og klippeøerne byder endda på 3 gode sandstrande.

Denne grupperejse er for tec- & rebreather-dykkere og handler om stål, stål og atter stål. Men hvis du er til koraller og fisk er der også mulighed for at dykke bl.a. Inland Sea & Blue Hole på naboøen Gozo med imponerende swim throughs, hulesystemer, koralhaver og -vægge.

Hvis du endnu ikke er certificeret teknisk dykker, er der også mulighed for at tage dit tekniske certifikat på denne rejse eller dygtiggøre dig yderligere.

Dagsprogram:
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Dag 2-7: 6 dages vragdyk omkring Malta & Gozo
Dag 8: Ankomst Danmark

På denne dykkerrejse til Malta har vi 6 hele dages dykning med 10 tekniske vragdyk omkring Malta.

Planen er at dykke nogle af signaturvragene som feks Um El Faroud, Stubborn, Southwold, P29, Imperial Eagle, Karwela og forhåbentlig Polynesia. Er der nogle ønsker til specifikke vrag forsøger vi så vidt muligt også at imødekomme dem. Det hele afhænger dog af vejret, og vi kan derfor ikke garantere bestemte vrag. Dykkerstederne planlægges fra dag til dag.

Vi dykker med vores mangeårige samarbejdspartner Techwise/Divewise, som uden sammenligning er det bedste dykkercenter på øen inden for teknisk dykning.

Vrag
Der er blevet udkæmpet mange krige i farvandet omkring Malta, og dette har efteraldt rigtig mange vrag til glæde for os dykkere. De mest kendte vrag inkluderer HMS Maori, Um el Faroud, Tugboat Rozi, Bristol Beaufighter, Le Polynesien og P29, men listen stopper ikke her, og med jævne mellemrum synkes endnu et vrag for at stadfeste Malta som et mekka for vragdykkere.

Huler & undervandsliv
Udover de mange vrag byder Malta også på flotte undervandslandskaber i form af de mange åbne huler, grotter og gennemsvømninger der findes på øerne. Især området omkring Blue Hole på Gozo bør besøges og kan nemt opleves på en dagstur fra Malta. Maltas sunde undervandsliv bør også nydes med f.eks. nøgensnegle, barracudaer og mulighed for søheste.

Katamaran med elevator
Forhåbentlig får vi mulighed for at dykke nogle af vore dyk fra den superlækre store Katamaran "Leymor". Dykker-katamaranen er den eneste af sin slags på Malta og giver maksimal komfort til tekniske dykkere. Ikke nok med at der er oceaner af plads ombord, men her er ligeledes elevator så dykkerne let og ubesværet kan komme op fra deres dyk med tungt udstyr. Vi må være i alt 10 dykkere ombord, men båden har plads til mindst det dobbelte, og her er både soldæk og stor indendørs kabine -så læn dig blot tilbage og nyd din overfladetid !

Teknisk dykning
Dybden på Malta er fra 14m - 120m og Malta er velkendt blandt tekniske dykkere. Hvis du allerede har din tekniske uddannelse er vores vores dykkercenter yderst erfarne i at supportere os i al form for teknisk dykning. Hvis du endnu ikke er certificeret er der også mulighed for at tage dit tekniske dykkerkursus på denne rejse.

St. Juliens
Bydelen St. Julians er en forlængelse af hovedstaden Valetta og har egen hyggelig havnefront med mange butikker, hyggelige restauranter og en stor bargade. Vores dykkercenter ligger i gåafstand fra hotellet.

Hvis du endnu ikke er certificeret teknisk dykker, er der mulighed for at tage dit tekniske certifikat på denne rejse eller dygtiggøre dig yderligere.

PADI TecRec & IANTD

Hvilken organisation er den rigtige for mig? Svaret er som oftest personlige præferencer, hvad enten det er helt fra begynderstadiet eller mere avanceret.

Skulle din tidligere tekniske træning være med f.eks. PADI, betyder det ikke nødvendigvis, at du er nødt til at fortsætte inden for denne organisation. Der kan være fordele i at mixe træning mellem de forskellige organisationer alt efter, hvad dine ønsker og behov er. Det giver som regel kun en styrke i sidste ende.

Ring og få en snak med os om, hvad der passer lige netop dig bedst.

Af kurser vi kan tilbyde på denne rejse er følgende nogle af de mest populære:

 • PADI Tec 40/45/50 Diver
 • PADI Tec Trimix Diver
 • IANTD Advanced Nitrox Diver
 • IANTD NormoxicTrimix Diver
 • IANTD Hypoxic Trimix Diver

Rebreather kurser

Techwise/Divewise tilbyder en rækker rebreather træningsprogrammer, der giver dig mulighed for at udvikle dine evner og viden om rebreatherdykning på en sikker og kontrolleret måde under direkte opsyn af din instruktør.
Du vil hurtigt se fordelene ved rebreatherdykning og udvikle dine dykkefærdigheder samt at klargøre samt vedligeholde en rebreather og til sikkert at planlægge og gennemføre dine dyk. Techwise/Divewise tilbyder rebreather uddannelser på alle niveauer helt fra novice til professionel med de bedste instruktører på verdensplan.
Techwise/Divewise er et banebrydende dykkercenter og tilbyder mulighed for at lære og dykke på enheder som bla. JJ, Inspiration, Poseidon, Hollisog Pelagian.

Det er ligeledes muligt at købe et prøvedyk på en af ovenstående enheder, hvis du går med drømmen om at gå rebreather vejen.

Inkluderet:

 • Fly: Kastrup – Malta t/r
 • Dansk rejseleder/dykkerinstruktør
 • 8 dage/7 nætters på Hotel Rokna
 • 10 guidede tekniske vragdyk fra strand på Malta
 • Morgenmad alle dage
 • Lufthavnstransfers på Malta
 • Leje af dobbeltsæt/sidemount tanke/CCR tanke & bly
 • 2 x 20kg bagage samt håndbagage
 • Nitrox op til 32%
 • Gebyr til Rejsegarantifonden
 • Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

 • Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
 • Forsikringer
 • Bådture (ekstra 15-30 Euro/prs)
 • Evt dagsture til Gozo/Comino (ekstra 20-25 Euro/prs)
 • Leje af dykkerudstyr samt stages
 • Uspecificerede måltider & drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Gasser og sofnolime
 • Evt tekniske kurser
 • Evt tillæg på flyrejse fra/til Billund

OBS: På denne rejse er det obligatorisk at have en rejseforsikring der dækker teknisk dykning.

Malta - Tec - Grupperejse Jun 2017

DKK 9.999,00
Tec & Rebreather grupperejse til Middelhavets bedste dykning med flot sigtbarhed og masser af vrag!
Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Tek-dykning
Rejsegarantifonden

Download vores rejsebetingelser

Afrejse 2. juni 2017
Varighed 8 dage
Sæson Perfekt til teknisk dykning inden sommervarmen sætter ind
Bemærkninger Hvis du endnu ikke er certificeret teknisk dykker, er der også mulighed for at tage dit tekniske certifikat på denne rejse eller dygtiggøre dig yderligere
Rejseholdet

Kontakt rejseafdelingen

Anne-Sophie, Johnny, Mads og Stine N. sidder klar ved telefonen mandag-fredag kl. 10-18 og kan hjælpe dig med alle spørgsmål om sæsoner, destinationer og hvad du kan opleve på din dykkerrejse.

Ring 33 13 83 83 Send os en email