Zavora Beach - Mozambique

Zavora er det nyeste skud på stammen af dykkersteder i Mozambique. Mantarokker og den øde beliggenhed kendetegner Zavora - her får du hele stranden for dig selv, da der er meget få bebyggelser og kun få lodges og restauranter.

Rejseperiode

Hver dag - året rundt

Varighed

10 dage (vi skræddersyer til dine ønsker)

Sæson

Hele året. Varmest fra november - april.

Highlights

Afrikansk adventure diving - mantaer og pukkelhvaler.
Fra
16.499,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Zavora Beach - Mozambique

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Fantastisk dykning med store dyr

Zavora er endnu et skud på stammen af fantastiske dykkersteder i Mozambique og rigtig afrikansk adventuredykning.

Dykningen ud for Zavoras lange hvide sandstrand tilbyder uudforskede rev og har allerede skabt sig et navn som ét af de få steder i verden du kan møde mantarokker hele året rundt, såvel som hajer og den årlige migration af pukkelhvaler fra starten af juni til slutningen af oktober. "Dive the wild side"...

Vi kender dykningen i Mozambique godt!

Med erfaring fra Mozambique siden 1999 kender vi Mozambique (næsten) så godt som vores egen bukselomme. Ring eller skriv f.eks. til Mads der har arbejdet 1½ år med dykning i Mozambique.

Kom hjem med mange loggede dyk

Der er 10 dyk inkluderet i rejsens fra pris. Dykkene udføres på Zavoras indre og ydre rev hvor der er rensestationer og dermed mantarokker - rigtig mange mantarokker!

Uudforskede og jomfruelige rev

Zavora er Mozambiques rå diamant når det kommer til dykning. Alle rev er nyopdagede (2009) og dermed stadig uudforskede og jomfruelige. Mængden af undervandsliv er enorm og meget varieret, og du kan være med til at opdage nye dykkersteder og endda få muligheden for at navngive dem.

Mantarokker

Et møde med mantarokker glemmer man aldrig - det er næsten uvirkeligt at få lov til at komme så tæt på disse blide og nysgerrige kæmper der kan have et vingefang på op til 7 meter. Ligesom Tofo Beach har Zavora flere rev der består af adskillige rensestationer som mantaerne kredser om. Der er endda fundet hele 6 rensestationer på lav dybde (6-14 meters vand) hvilket betyder længere dykkertid og fantastisk naturligt lys til fotografering og videooptagelser.

Hajer

I løbet af meget kort tid har Zavora skaffet sig et ry for at være et godt sted at dykke med hajer. De ydre rev tiltrækker især tyrehajer, hammerhajer og spinnerhajer (slant nose blackfin sharks), og de indre rev især hvidtippede revhajer.

Snorkling og dykning med pukkelhvaler

Intet sted i Mozambique er bedre at møde pukkelhvaler end i Zavora!Fra starten af juni til slutningen af oktober migrerer pukkelhvalerne fra Antarktis til Mozambique for at føde deres kalve og de bruger Zavora som hvilested. Udover at se hvalerne i overfladen og at høre deres smukke sang på dine dyk, giver dine erfarne guider dig mulighed for at komme i vandet med disse fantastiske dyr på snorkel og endda på scuba hvis du er rigtig heldig.

Rigt, varieret fiske- og makroliv

Dykkene byder også på masser af andet liv som f.eks. kæmpe skildpadder, blæksprutter, store groupers, muræner, tudsefisk og nøgensnegle samt store stimer af rev- og pelagiske fisk.

Teknisk dykning

Zavora har ét af de eneste dykkercentre der tilbyder teknisk dykning i Mozambique. Såfremt du har PADI Advanced kursus (eller tilsvarende) samt nitrox kursus og 100 loggede dyk kan du tage "Advanced Nitrox" kursus i Zavora med tilhørende dyk på vraget af Klipfontein.

Vraget af "Klipfontein"

6 km fra kysten ligger dette 160m lange vrag som stadig må siges at være et fuldstændig uudforsket dykkersted siden det sank den 8. januar 1953. Det vides dog med sikkerhed at vraget huser mindst fem kæmpe groupers (Brindle Bass) på 2,5m og rensestationer for mantarokker. Vraget ligger på 36-55m og kan derfor kun besøges af dykkere med træning i dekompressionsdykning til under 40m. Det er muligt at tage dette kursus i Zavora med tilhørende dyk på Klipfontein.

 

Kort

Lodge lige til ned til vandet

På denne dykkerrejse til Mozambique bor du det bedste sted på Zavora Beach. Vores lodge med restaurant og dykkercenter ligger samme sted og lige ned til stranden.

Zavora Lodge

Smuk udsigt til en lang sandstrand og overnatning i alt fra strandhytter til suiter.

Vis detaljer

Zavora Lodge

Generelt

Zavora Lodge ligger på en af de bedste kyststrækninger i Inhambane provinsen. Lodgen består af strandhytter, suiter små lejligheder og mange forskellige overnatningsmuligheder der lige passer dine ønsker. Her er der mulighed for at blive så afslappet som overhovedet muligt. Fra juni til november kan du sidde i baren og spotte pukkelhvaler og sippe longdrinks. Du kan også gå en lang tur på stranden der strækker sig så langt øjet rækker eller lej en hest og gøre det på hesteryg.

Værelser

Mange af værelserne er helt nybyggede med eget bad/toilet, myggenet, vifte og terrasse. De ligger højt oppe på en sandklit og har en flot havudsigt.

Faciliteter

Restauranten har fuldstændig uhindret havudsigt, en bar og poolbord, udendørs koldtvands pool, strandbar, fisketure efter store fisk med konceptet tag-and-release.

Din pris

Inkluderet:

- Fly: Danmark/Sverige/Norge - Inhambane t/r
- 1 overnatning i Johannesborg
- 8 dage/7 nætter ved Zavora
- Overnatning med eget bad/toilet & havudsigt
- 10 dyk på Zavoras rev
- Tanke og bly
- Morgenmad
- Alle transfers på destinationen
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum til Mozambique (skal købes hjemmefra)
- Drikkepenge
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer
- Lufthavnsskat i Mozambique
- Nitrox (ikke tilgængeligt ret mange steder)
- Uspecificerede drikkevarer & måltider

Forlæng din rejse...

1. Flere nætter på Zavora
2. Tofo Beach/hvalhajer - f.eks. 4 dage/4dyk
2. Safari i Sydafrika - 4 dage/fuld safari
3. Sydafrika - hvidhajer, tigerhajer, Cape Town

Kontakt os for mere info og priser.

Her er hvad, der venter dig!

Bådtur og store mantaer

Hvalhajer, mantaer og store dyr

Flot undervandsliv og kæmpe oplevelser

Dyk med imponerende fisk

Vilde og uforglemmelige oplevelser

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Udsolgt
  Sydafrika - Hajsafari
  Hver dag - året rundt
  12.999,00 DKK
  (inkl. fly)