Caribien - Silver Banks - svøm med Pukkelhvaler på liveaboard

Bo på liveaboard og snorkel med enorme pukkelhvaler og deres unger i varmt blåt vand i Caribien.

Rejseperiode

30. januar 2020

Varighed

8 dage

Sæson

Bedste sæson for pukkelhvaler

Highlights

Snorkling med store pukkelhvaler og deres unger i varmt blåt vand
Fra
28.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Caribien - Silver Banks - svøm med Pukkelhvaler på liveaboard

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Svøm med kæmpe pukkelhvaler i Caribien

Grib denne mulighed for at få udlevet dine drømme om at snorkle lige ved siden af kæmpe pukkelhvaler i Caribiens varme blå vand. Den lækre liveaboard Turks & Caicos Aggressor II gør det muligt at besøge det verdensberømte område "Silver Banks" der ligger i Caribien, hvor du kan få muligheden for at snorkle med hvalerne - en oplevelse du aldrig vil glemme!

Silver Banks - et samlingssted for pukkelhvaler og deres babyer

Silver Banks er et 100 km2 stort undervandsplateau, der rejser sig fra havbunden ca. 150 km nord for den Dominikanske Republik. Siden 1996 har området været en beskyttet marinepark eftersom det, hvert år mellem januar og april, tiltrækker 5.000 - 7.000 pukkelhvaler der kommer for at kælve (føde) deres unger. Vandet her er nemlig relativt lavt – kun ned til omkring 18 meter visse steder - og giver derfor beskyttelse og sikkerhed, så de her kan føde og opfostre deres "små" unger, indtil de er store og stærke nok til at komme ud på dybere vand og fortsætte deres migration op langs den nordøstlige amerikanske kyst.

Se her hvilke fantastiske oplevelser du kan glæde dig til:

Oplev hvalerne helt tæt på

Du har op til 5 dage på Silver Banks og de erfarne og professionelle hvalguider sikrer, at du får de bedst mulige hvalmøder fuld af oplevelser og kan besvare hvad end, du måtte have af spørgsmål. Snorklingen sker fra mindre både, hvor der er plads til maks. 9 gæster per båd. Normalt er der to gange om dagen som typisk varer op til 3 timer af gangen afhængig af hvalaktiviteten. Dette giver dig den allerbedste mulighed for at komme helt tæt på hvalerne på overfladen såvel i vandet.

Kæmpe hvaler og deres legesyge unger

Pukkelhvaler kan blive blive op til ca. 18 meter lange og veje 40 tons og er en bardehval der lever af krill, plankton og småfisk. Det er en kæmpe oplevelse at komme i nærkontakt med en af disse store hvaler og deres unger, der ved fødslen måler ca. 6 meter og vejer 2 tons. 

Pukkelhvaler er generelt afslappede og interesserede i, hvad der foregår omkring dem. Dette gælder for voksne, men især for ungerne der er kendt for aktivt at svømme hen til snorklere for at kigge nærmere på os mennesker. Ungerne undersøger gerne snorklerne ved at komme så tæt på, at de næsten kan røres hvilket jo i sig selv vil være en oplevelse du vil huske for altid.

Pukkelhvaler: Akrobater & Operasangere

Fra overfladen er det normalt at opleve pukkelhvaler udføre deres karakteristiske akrobatik i vandet, hvilket bl.a. involverer at slå med halen, springe næsten helt ud af vandet (40 tons!) eller at baske voldsomt i vandet med de op til seks meter lange luffer.

Ligeså er pukkelhvaler kendt for deres smukke og karakteristiske sange som de bruger til at kommunikere med hinanden - bla. når hannerne synger i ynglesæsonen. En virkelig smuk oplevelse at få med hjem fra Caribien og dette hval eventyr.

Soft-Inwater-Encounters tiltrækker nysgerrige hvaler

Det er meget vigtigt for os at dyrene og deres miljø respekteres, og derfor hopper man kun i vandet med snorkeludstyr. Dette gør at du kan komme helt tæt på de enorme dyr på deres præmisser. Bådene praktiserer det, vi kalder soft-in-water encounters, hvor dyrene vænner sig til at vi mennesker er der, og således lader dem bestemme, hvor tæt på man kommer. Du hverken fridykker eller laver aggressiv svømning, men flyder i overfladen med maske, snorkel og finner, og lader hvalerne udvikle en interesse og lader dem komme til dig. Da hvalerne er meget lydsensitive, foregår alt så stille som muligt. Dette er en helt fantastisk oplevelse, og gør at du får lov at se hvalerne med så naturlig adfærd som muligt.

Kort

Bo på et flydende hotel

Bo ombord på den gode liveaboard Turks & Caicos Aggressor II som med sin indretning er et oplagt valg til at tage dig godt igennem en uforglemmelig oplevelse med pukkelhvaler ved Silverbanks i den Dominikanske Republik.

Rejs til Caribien og svøm med pukkelhvaler

Inkluderet i din rejse

- 7 nætter på liveaboard i delt deluxe kahyt
- Op til 5 dage ved Silverbanks i søgen efter pukkelhvaler
- Små både med skippere til snorkling
- Alle måltider på liveaboard (undtagen sidste aften)
- Vand/te/kaffe/sodavand på liveaboard
- Øl & vand på liveaboard
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet:

- Ekspeditionsgebyr (kr 125,- pr. faktura)
- Fly 
- Evt. Visum & forsikringer
- Govt. Tourism gebyr (20 USD/prs - betales ved ankomst)
- Whale Sanctuary & Havnegebyr (350 USD/prs - betales til båden)
- Uspecificerede drikkevarer & måltider
- Evt. Leje af udstyr
- Drikkepenge
- Aftensmad sidste aften på båden
- Hotel & transfers

Svøm med pukkelhvaler i Caribienl:

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Spring køen over!

Book en tid til rådgivning, der passer dig, og vi står klar til at hjælpe. Har du lyst til at komme forbi på Scandiagade til en personlig samtale, eller måske ønsker du, at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt. Det er op til dig. Vi er klar!

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Sydafrika - Sardine Run - Grupperejse Juni 2021
  29. juni - 11. juli 2021
  38.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2021
  17. september - 4. oktober 2021
  57.999,00 DKK
  (inkl. fly)