Best of Zanzibar - Grupperejse - Okt 2020

Tag med til historiske Zanzibar i det indiske ocean, og glæd dig til kridhvide palmestrande samt flot dykning i varmt blåt vand og fiskestimer på farverige koralrev.

Se video
Stop

Rejseperiode

30. oktober - 8. november 2020

Varighed

10 dage

Kalender

Rigtig god årstid for dykning og vejr

Highlights

Afrikansk tropeø med flotte koralrev
15.999,00 DKK

(Inkl. fly)

Jeg er interesseret i Best of Zanzibar - Grupperejse - Okt 2020

Når nedenstående er udfyldt og sendt, vil en af vores rejseagenter kontakte dig.

Du er altid velkommen til at ringe til rejseafdelingen, alle hverdage mellem 10-18, på: 33138383

Grupperejse med masser af flot dykning for alle niveauer

Øen Zanzibar er kendt som et sandt tropeparadis med lange, kridhvide palmestrande, azurblåt hav og afslappet ø-stemning. Men Zanzibar er ikke kun skøn over havoverfladen - Zanzibar gemmer også på et fantastisk marineliv, hvor der er noget for enhver dykkersmag og -niveau. Her finder du nogle af de flotteste koralrev i det Indiske Ocean og et varieret marineliv med alt fra nudibranchs og utallige tropiske fisk til skildpadder og revhajer.

Best of Zanzibar - dykning, sunset cruise og palmestrande

På denne rejse har vi et fuldt program med god dykning både ved Mnemba Atollen og Stone Town, så du får den ultimative dykkerrejse til Zanzibar. Selvom dykningen og de flotte palmestrande ved Zanzibar nok skal holde dig fuldt beskæftiget, har vi bla. også inkluderet en hel eftermiddag og aften i det historiske Stone Town hvor du kan gå på opdagelse i byens små snørklede gader inden vi slutter af med et sunset cruise og efterfølgende middag på det lokale foodmarket i de hyggelige Forodhani Garden på havnefronten.

Oplev Zanzibars bedste dykning ved Mnemba Atollen

Vi dykker ved Mnemba Atollen, som er en lille privat tropeø omringet af nogle af de flotteste koralrev i Zanzibar med en sigtbarhed på op til 30 meter. Her kan vi f.eks. opleve de smukke koralformationer ved Kichwani og Wattabomi, som er et sandt paradis for undervandsfotografer.

Til de mere erfarne dykkere, byder Small Wall & Big Wall på imponerende drift dives med Napoleonfisk, fiskestimer, og måske revhajer. Mnemba Atollen er den mest kendte marinepark i Zanzibar, og da revet kun ligger en kort bådtur fra Matemwe, er det en perfekt base for vores undervandseventyr i Zanzibar.

Vragdyk og store koraller ved Stone Town

På den anden side af Zanzibar ligger Stone Town, som vi også vil anbefale at dykke ved. Her finder du et sandt tag-selv-bord af bløde og hårde koraller, som vokser i massive koralhaver, lange klippevægge, undervandsbjerge og ved vrag. Korallerne tiltrækker mange forskellige tropiske fisk, hvilket skaber en masse liv og stemning på hvert eneste dyk. Ved Stone Town ligger der også nogle forskellige vrag, hvor vi bl.a. kan udforske det flotte vrag af skibet "The Great Northern".

Østkysten af Zanzibar - Mnemba Atoll

Rejseprogram
 • Dag 1
  • Afrejse fra Danmark
 • Dag 2
  • Ankomst til Zanzibar og ca. 1 times køretur til vores strandresort. Afslapning på stranden.
 • Dag 3 - 6
  • Fire dage med 2 båddyk/dag ved Mnemba Atollens flotte koralrev. Eftermiddage er til "beach life", massage eller måske udforske den lokale landsby. Vi spiser aftensmad på en af de gode restauranter på stranden.
 • Dag 7
  • Dagstur til Stone Town. Vi starter med 2 båddyk på koraller og vrag. Hele eftermiddagen er til at udforske Stone Towns spændende labyrint af små gader på egen hånd, inden vi skal på Sunses Cruise i solnedgangen. Vi slutter dagen på det store madmarked i de hyggelige Forodhani Gardens på havnefronten.
 • Dag 8
  • Dagen er til fri afbenyttelse og du kan f.eks. tage på krydderitur rundt på øen, til Jozani Forest efter aber eller dykke en ekstra dag. Om aftenen har vi afskeds BBQ på stranden under den afrikanske stjernehimmel.
 • Dag 9
  • Efter en rolig morgen, kører vi til Stone Town og flyver hjem
 • Dag 10
  • Hjemkomst til Danmark.

Flotte koralrev og blåt klart vand på Zanzibar

På denne grupperejse til Zanzibar har vi 5 dages dykning med 2 båddyk/dag. Fire dage dykker vi koralrev ved Mnemba Atollen, og én dag dykker vi vrag og koraller ved Stone Town. Dertil har vi inkluderet et sunset cruise i Stone Town samt en lækker BBQ dinner på Matemwe Beach.

40 kilometer fra Tanzanias kyst finder du tropeøen, Zanzibar. Mange kommer hertil på grund af strandene, men Zanzibar gemmer også på lidt af en skattekiste når det kommer til dykning. Med azurblåt hav, varmt vand og en sublim sigtbarhed på op til 30 meter året rundt, er vi sikret nogle super gode dykkerforhold, som vil fuldende din tropiske dykkerrejse til Zanzibar.

Smukke koraller, strømdyk med hajer og mulighed for delfiner ved Mnemba Atollen

Mnemba Atollen er en privat tropeø omringet af en velbeskyttet marinepark, hvor du finder nogle af de bedste dyk ved Zanzibar og en sublim sigtbarhed. De fleste af koralrevene ved Mnemba er ret lavvandede og fyldt med liv, hvilket gør revene meget populære blandt alle dykkerniveauer. Ved Mnemba Atollen er der også chance for at spotte grønne havskildpadder og delfiner, som nogle gange dukker op til leg.

Mnemba Atollen har mange dykkersites, men her er et udpluk af hvad der venter os:

Smuk koralvæg og makrodykning ved Kichwani:

Kichwani er et af de mest populære dykkersites ved Mnemba Atollen, og det forstår vi godt! Det er et sandt koral-mekka fyldt med liv og farver. Vi dykker ned langs en lille skråning dækket af bløde koraller ned mod en rigtig flot koralvæg, som vi selvfølgelig udforsker. Her gemmer sig nemlig en masse spændende makro-fund som farverige nudibranchs, ghost pipe fish og leaf fish. Kichwani er et spændende dyk, både for erfarne og mindre erfarne dykkere.

Se hvirvelvinde af flotte fisk og gør finurlige fund ved Wattabomi

Ved Wattabomi dykker vi ved en sandbund fuld af hårde koraller, samt et meget rigt marineliv. Her kan du også spotte finurlige dyr som scorpionfish, stonefish, giant toadfish og frogfish. Selvom forholdene er meget milde ved Wattabomi, kommer der nogle gange en hurtig ‘hvirvelvind’ af (ufarlig) strøm, som fylder det krystalklare vand helt op af tropiske fisk. Det er en virkelig flot oplevelse, så et godt tip: husk dit undervandskamera!

Drift dives med hajer og fiskestimer ved Small Wall & Big Wall

For de mere erfarne dykkere, byder Mnemba Atollen også på muligheden for at dykke med lidt større pelagiske fisk ved Small Wall og Big Wall, som begge er drift dives. Ved Small Wall kan vi se Napoleonfisk, stingrays, ål og måske den endemiske Zanzibar butterfly fish. Ved Big Wall skal du holde særligt øje med de hvid- og sorttippede revhajer og store stimer af barracuader og bigeye trevallyer!

Gå ikke glip af gamle vrag og et stort marineliv ved Stone Town:

Du må ikke snyde dig selv for at dykke ved den vestlige side af Zanzibar, og derfor har vi planlagt en dagstur til Stone Town. Her gemmer sig mange unikke koralformationer af både bløde og hårde koraller, spændende makroliv, og unikke undervandstopografier ved bl.a. Pange Reef og Bawe Reef.

Revene ved Stone Town er fuld af finurligt liv, så vi hilser pænt på de mange muræner, blæksprutter, krokodillefisk og rokker, som kommer svømmende forbi. Ved Bawe Reef har vi desuden mulighed for at dykke med både grønne havskildpadder og Hawksbill skildpadder, som regelmæssigt bliver spottet her!

Vi går også på opdagelse i det britiske vrag, The Great Northern, som sank tilbage i 1902. I dag hviler skibet nede på 4-12 meters dybde, hvor det har skabt et fantastisk kunstigt rev omkring sig. Den lave dybde gør, at selv snorklere og nye dykkere kan udforske vraget og de flotte omkringliggende koraller, som siges at være nogle af de bedste i hele Zanzibar.

Dykning ved Stone Town

Overnatning

Vi bor på den østlige side af Zanzibar ved den flotte strand, Matemwe Beach, som er en rolig strand væk fra masseturismen. Her får vi en idyllisk beliggenhed, som også byder på flere lækre restauranter lige ned til havet, og mulighed for at gå en tur ind til den lokale landsby.

Med kun 40 minutters sejlads til Mnemba Atollen, er Matemwe Beach en helt perfekt lokation til både afslapning og en masse god dykning!

På denne grupperejse bor vi på Villa Kiva Hotel i Garden View værelser.

Villa Kiva - Zanzibar

Villa Kiva er et lille charmerende strandresort med en fantastisk beliggenhed lige midt på Matemwes smukke hvide palmestrand og langt fra masseturisme. Vores favorit på Zanzibar.

Vis detaljer

Villa Kiva - Zanzibar

Generelt:

Oprindeligt var Villa Kiva en stor privat strandvilla og her oser af charme, historie og en afslappet beach-vibe. Sammenlagt med en fantastisk beliggenhed på den smukkeste palmestrand, og kun 2 min gang til dykkercentret er dette vore foretrukne valg på Zanzibar.

Hos Villa Kiva kan du slappe af på den store lounge terrasse med uhindret havudsigt, i liggestole med sand imellem tæerne eller i den tropiske blomsterhave hvor du kan køle af i én af de to swimmingpools hvor der også er rigeligt med liggestole og skygge.

Der er egen restaurant med flot havudsigt fra terrassedækket hvor den lækre morgenmadsbuffet og frokost serveres, og til aften tilbereder kokkene lækre retter fra både ‘Swahili-køkkenet’ med lokale krydderier, frisk fisk, skaldyr, hummer og blæksprutte, og andre udsøgte europæiske og internationale specialiteter. Middagen foregår normalt i restauranten i den hyggelige blomsterhave.

Efter en dag ude på havet kan du selvfølgelig også nyde en massage eller en lækker cocktail med med den flotteste uhindrede havudsigt.

Værelser:

Villa Kiva har ialt 28 værelser der alle egen balkon eller terrasse, badeværelse, aircondition, myggenet, pengeskab og god plads til opbevaring af dit tøj. Vælg mellem forskellige værelsetyper som nedenfor.

Junior Suite (1stk):
Kæmpe værelse på 60m2 der befinder sig på første sal i hovedvillaen. Stort badeværelse med 2 brusere og 2 håndvaske, stort åben "walk-in closet" til dit tøj, skrivebord og en sofa med bord. Sidstnævnte laves let om til en ekstra seng, idover den store dobbeltseng. Kæmpe terrasse med flot udsigt til det Indiske Ocean henover restaurant dækket nedenunder. Også rigtig godt til familieværelse med 2 mindre børn.

Garden Suite (1stk):
Stort værelse på første sal og med masser af detaljer som bl.a et hyggeligt opholdsområde med sofaarrangement i indgangspartiet og to balkoner - én stor mod haven og én lidt mindre med delvis havudsigt.

Superior Seaview (3stk):
Flotte nyere rundformede værelser i første række til havet og på første sal, så du får uhindret havudsigt over det Indiske Ocean fra din egen store balkon. Ifht standard seaview er værelserne lidt større, nyere indrettet og med TV. Alle er med 1 stor seng, og med mulighed for at få en ekstra seng ind i værelset.

Standard Seaview (6stk):
Gode Værelser i første række til havet og i stueplan, så du har flot havudsigt fra egen terrasse og samtidig kun er få skridt fra stranden. Værelserne er rundformede og alle er med 1 stor seng, og med mulighed for at få en ekstra seng ind i værelset dog med lidt trang gulvplads.

Garden View (13stk) og Economy Garden view (2stk):
Gode værelser der ligger fordelt på stueplan og første sal uden havudsigt. Alle har egen balkon eller terrasse med stole og bord, god opbevaringsplads til tøj og et fint badeværelse med brus. Nogle værelser har én stor seng, mens andre har to enkeltsenge. Economy er lidt mindre.

The Safari & Africa Room (2 stk):
2 værelser der begge ligger i første række til havet og på første sal med flot havudsigt fra egen balkon. Værelserne er forskellige og begge med skråvægge og rigtig meget charme. Africa egner sig rigtig godt til at dele 3 personer pga. det reelt er to værelser i hver ende af en gang med badeværelse i midten. The Safari er måske lidt mere romantisk/intimt og med en lidt større balkon.

Familie værelser (6 mulige):
Typisk ovenstående seaview værelser der kan forbindes til et garden view værelse, så der er direkte forbindelse mellem de to værelser via en gang.

Faciliteter:

Villa Kiva ligger helt ned til Matemwes smukke palmestrand og kun 2 min gang fra dykkercentret lidt længere oppe af stranden. Flot tropisk blomsterhave med to swimmingpools. I den centrale bygning er der café/bar, restaurant, loungeområde. Der er et TV i loungen og Wi-Fi er gratis og tilgængeligt over hele resortet.

Ved 5 dages snorkelpakke (istedet for dykning): Rabat på kr 1.500,-

Inkluderet

- Fly: Kastrup - Zanzibar t/r
- Dansk rejseleder & dykkerinstruktør
- 7 nætter på Zanzibar i delt Standard Garden View værelse
- 5 dage med 2 båddyk/dag
- 1 dagstur til Stone Town (som del af ovenstående dykkerpakke)
- Sunset Cruise i Stone Town inkl. drinks
- Morgenmad
- Snacks & drikkevarer på dykkerdage
- BBQ dinner på stranden sidste aften
- Alle transfers på Zanzibar
- Marinepark gebyr Mnemba Atoll
- Tank & bly
- Gebyr til Rejsegarantifonden
- Fuld pakkerejse (Fordele ved dækning af pakkerejseloven og Rejsegarantifonden)

Ikke inkluderet

- Ekspeditionsgebyr (kr. 125,- pr. faktura)
- Visum til Tanzania (ca. 50 USD/prs - betales ved ankomst)
- Uspecificerede måltider & drikkevarer
- Evt. leje af udstyr
- Forsikringer
- Drikkepenge
- Evt. opgradering til Seaview (med dobbeltseng samt evt ekstra opredning) kr 600,- pr person*
- Evt. opgradering til Junior Suite (med dobbeltseng samt evt ekstra opredning) kr 950,- pr person*
- Evt. opgradering til Superior/African Seaview (med dobbeltseng eller 2 senge) kr 1.300,- pr person*

*Alle opgraderingspriser er pr person ved 2 personer

Østkysten af Zanzibar - Mnemba Atoll

Dykning ved Stone Town

Andre aktiviteter på land

Vi anbefaler at kombinere din dykkerrejse til Zanzibar med nogle dage i Stone Town, som er fuld af historie, Swahili-kultur og gode madoplevelser.

Stone Town er på UNESCOs liste over verdenskulturarv, og med en rundvisning rundt i den gamle bydel kan du bl.a. gå i den tidligere opdagelsesrejsende Dr. Livingstones fodspor, eller måske se Freddy Mercurys barndomshjem.

I Stone Town finder du mange ikoniske gamle bygninger fra en turbulent tid, hvor du kan se spændende arkitektur med arabiske, portugisiske og britiske karakteristika, samt gamle fangehuller fra slavetiden. Nutidens Stone Town er utrolig charmerende og fuld af Swahili-kultur, labyrintiske små gader og duftende madmarkeder.

Vi kan anbefale at besøge nogle af krydderiplantagerne og dufte nærmere på kardemomme, muskatnød og nellike, som også er symbolet for Zanzibar.

Sidst på eftermiddagen kan du tage på et sunset cruise ombord på et traditionelt afrikansk dhow skib og nyde den fantastiske solnedgang ud over det azurblå hav med udsigt ind til Stone Town.

Din tur i Stone Town er dog ikke fuldendt før du har besøgt det lokale madmarked, Forodhani, om aftenen. I en park nede ved havet står en lang række kokke med små køkkener, hvor de tilbereder den lækreste mad over grill. Her finder du typisk friskfanget fisk, skaldyr og hummer, som lige er blevet hevet op af vandet. Skyl ned med den lokale drink, som er friskpressede sukkerrør fra øen med lime og ingefær.

Billede på vej

Din Rejseleder

Er på vej lige om lidt

Her kan du snart læse om din rejseleder, om ikke så længe, vi er på vej med info. Vi kan med sikkerhed sige at han eller hun er rar super rar og dykker.

Rejsen kort fortalt

Egnet til begyndere
Koralrev
Store dyr
Vragdykning
Snorkling
Hvorfor vælge Kingfish
 • Alle vores rejsemål har vi selv besøgtAlle vores rejsemål har vi selv besøgt
 • Rejser tilpasset jeres ønsker og drømmeRejser tilpasset jeres ønsker og drømme
 • Engageret rådgivning af passionerede dykkereEngageret rådgivning af passionerede dykkere

Har du brug for hjælp?

Kontakt os

Har du spørgsmål til nyt udstyr, dit næste dykkerkursus eller vil du ud at rejse? Vores ekspert team sidder klar til at hjælpe dig. 

Ring op Send email

Brug for rådgivning?

Så book en tid der passer dig og vi står klar til at hjælpe, når du har tid til at komme forbi på Scandiagade. Eller måske har du bare lyst til at vi ringer dig op på et bestemt tidspunkt, så er det det vi gør.

Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
 1. Borneo - Derawan Øhavet - Grupperejse Aug 2020
  30. oktober - 8. november 2020
  26.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 2. Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2021
  30. oktober - 8. november 2020
  34.999,00 DKK
  (inkl. fly)
 3. Fransk Polynesien - Grupperejse - September 2020
  30. oktober - 8. november 2020
  56.999,00 DKK
  (inkl. fly)

Lær at dykke med Kingfish

Nødvendig dykker erfaring

PADI Open Water certifikat (eller tilsvarende). Ca. 10 loggede dyk. Dertil skal du have dykket indenfor 6 mdr. før afrejsedato eller eventdato.

Se mere om PADI Open Water kurset