Filippinerne

Filippinerne er fjernøstens uopdagede paradis og verdens næststørste ørige bestående af 7107 øer. Dette tropiske, solrige ørige har alt hvad hjertet kan begære og byder på hvide sandstrande, svajende palmer, fantastiske, varierede dykkermuligheder, vulkaner, rismarker og en utrolig venlig befolkning.

Alt i alt giver Filippinerne uanede muligheder for fantastiske dykkerrejser og nedenfor har vi håndplukket de bedste steder for dykkere, som hver byder på noget forskelligt at opleve. Vi skræddersyer alle vores dykkerrejser til Filippinerne efter dine ønsker og kan sagtens hjælpe med at arrangere en rundrejse med flere stop.

Malapascua

Malapacua Island er en lækker tropeø, godt isoleret fra larm og byliv. Er du til koraller, mantaer og den sjældne rævehaj (thresher shark), så er det Malapacua du skal til.

Dumaguete

Er du til en god blanding af super koraldykning med masser af marineliv og byliv med restauranter og barer, er Dumaguete et oplagt sted at besøge.

Alona Beach

Flot og varieret dykning med masser af skildpadder, et kæmpe fiskeliv og rigtig flotte blødkoraller. Du bor i en lille turistby på en flot sandstrand, med lækre restauranter og god mulighed for sightseeing. Perfekt til hele familien!

Coron

Ved Coron findes noget af det bedste vragdykning i verden. Der er mulighed for at dykke på et stort udvalg af Japanske krigsskibe fra anden verdenskrig.

Puerto Galera

Puerto Galera byder på super flot makro dykning, flotte koralrev og et meget rigt fiskeliv. Udover rigtig flot dykning, kan du vælge mellem flere restauranter og barer i den lille turistby, og samtidig er der gode muligheder for rigtig flot og varieret sightseeing på dagsture.

9 vare(r)
pr. side
 • Fantastiske strande på din dykkerferie

  Filippinerne - Grupperejse - Mar 2021

  DKK 23.999,00
  Rundrejse til to favoritter på Filippinerne: Malapascua og Dumaguete. Glæd dig til paradisstrande og dykning med rævehajer, hvalhajer og på koralrev med verdensklasse makroliv.
 • Malapascua er berømt for rævehajer

  Malapascua - Filippinerne

  Fra DKK 12.999 (inkl. fly)
  Malapascua er en fantastisk lille trope ø med kridhvide palmestrande langt fra masseturisme. Øen er verdensberømt som det eneste sted du kan dykke med store smukke rævehajer hver dag året rundt, og byder også på vrag, flotte koralvægge og rigtig god makrodykning.
 • Kysten langs Dauin besøges af mange skildpadder.

  Dumaguete - Filippinerne

  Fra DKK 13.999 (inkl. fly)

  Koralrev, skildpadder, fiskeliv og makrodykning i verdensklasse kombineret med hvalhajer og flot sightseeing. Dumaguete er en vinder. • Stime barracuda

  Alona Beach - Filippinerne

  Fra DKK 12.999 (inkl. fly)

  Flot varieret dykning, lækker sandstrand og spændende sightseeing gør Alona Beach til det perfekte sted til din næste dykkerferie, med eller uden familien.

 • Philippine Siren Liveaboard

  Philippine Siren Liveaboard

  Filippinerne fra DKK 25.999 (inkl. fly)
  Oplev den fantastiske dykning omkring Filippinerne fra en luksus-liveaboard
 • Dykning i Filippinerne er fabelagtigt

  Miljøarbejde i Filippinerne

  Miljø-frivillig, 6 uger fra DKK 25.999 (inkl. fly)
  Hjælp som frivillig med at beskytte koralrev og mangrover i Filippinerne, uddan dig som dykker og lær en masse om havbiologi i et internationalt fællesskab.
 • Azores Liveaboard

  Azores Liveaboard - Filippinerne

  Filippinerne fra DKK 29.999 (inkl. fly)
  Azores sejler fire fabelagtige ruter i løbet af året, hvor du kan opleve det bedste af dykningen i Filippinerne.
 • Coron er berømt for flot vragdykning

  Coron - Filippinerne

  Fra DKK 14.499 (inkl. fly)

  Fantastisk vragdykning med 11 store japanske skibsvrag fra 2. verdenskrig, beliggende i fantastisk smuk natur.

 • Filippinerne byder på ufattelig skønhed under vand

  Puerto Galera - Filippinerne

  Fra DKK 11.999 (inkl. fly)
  Dykkerrejse hvor du får flot tropisk dykning og verdensklasse makroliv kombineret med byliv og masser af sightseeing.
9 vare(r)
pr. side