Indonesien

Med sine omkring 18.000 øer er Indonesien for lang tid siden blevet anerkendt som ét af de mest attraktive rejsemål blandt dykkere og undervandsfotografer. Her får du noget for pengene og der er noget for enhver smag: Smukke koralrev, afslappende stranddyk, lodrette wall dives, makrodykning med de særeste væsner, strømdyk, liveaboards, klumpfisk, mantaer, tropestrande i paradis og meget mere.

Bali
Ved den rolige Tulamben bugt er der macro, vrag og masser af marineliv. Du kan opleve Mantaer og klumpfisk ved den livlige by Sanur og Menjangan er også et billedskønt og roligt sted at dykke verdensklasse dykning.

Bunaken & Lembeh
Bunaken har det hele, koralvægge, fiskestimer og et utroligt varieret macro marineliv. Lembeh strædet byder på dykning med de særeste skabninger der findes i havet!

Komodo
Komodo arrangerer vi kun som liveaboard. Korallerne ved komodo er fantastiske og marinelivet uforudsigeligt, alt kan ske! Besøg også de kæmpe store komodavaraner på denne tur.

Raja Ampat
Raja Ampat er en lang rejse væk, men absolut det hele værd! En lille tropisk ø som har alt fra macro til hajer og mantaer. Et verdensklasse dykkersted.

Lad os arrangere din dykkerrejse til Indonesien
Med over 10 års erfaring fra dette fantastiske land har vi håndplukket de allerbedste steder og kan hjælpe dig med at arrangere den dykkerrejse og de oplevelser du går og drømmer om at få på din dykkerferie

7 vare(r)
7 vare(r)