Indonesien

Med sine omkring 18.000 øer er Indonesien for lang tid siden blevet anerkendt som ét af de mest attraktive rejsemål blandt dykkere og undervandsfotografer. Her får du noget for pengene og der er noget for enhver smag: Smukke koralrev, afslappende stranddyk, lodrette wall dives, makrodykning med de særeste væsner, strømdyk, liveaboards, klumpfisk, mantaer, tropestrande i paradis og meget mere.

Raja Ampat
Vaskeægte dykkerparadis der er anerkendt for at have verdens største artdiversitet. Her finder du alt fra helt nyopdagede arter makroliv til mantarokker og kæmpe fiskestimer. Vi kan ligeså godt sige det - tropisk dykning findes bare ikke bedre end Raja Ampat! Resort eller liveaboard.

Bali
Perfekt til en dykker rundrejse med stor variation og spændende kultur. Den rolige Tulamben bugt byder på makro, vrag og en vulkan i baghaven, Menjangan har flotte koraller og Balis største nationalpark og sydpå kan du dykke med mantarokker og klumpfisk fra den livlige by Sanur eller fra den rolige ø Lembongan. 

Bunaken & Lembeh
Bunaken har det hele, koralvægge, fiskestimer og et utroligt varieret macro marineliv. Lembeh strædet byder på dykning med de særeste skabninger der findes i havet!

Komodo
Komodo arrangerer vi kun som liveaboard. Korallerne ved komodo er fantastiske og marinelivet uforudsigeligt, alt kan ske! Besøg også de kæmpe store komodavaraner på denne tur.


Lad os arrangere din dykkerrejse til Indonesien
Med over 10 års erfaring fra dette fantastiske land har vi håndplukket de allerbedste steder og kan hjælpe dig med at arrangere den dykkerrejse og de oplevelser du går og drømmer om at få på din dykkerferie

5 vare(r)
 • Indo Siren Liveaboard

  Raja Ampat - Indonesien - Liveaboard

  Fra DKK 37.999,00
  Raja Ampat er anerkendt for verdens største art-diversitet og som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over
 • Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien

  Komodo - Indonesien - Liveaboard

  Fra DKK 24.999,00

  Komodo byder på noget af verdens allerflotteste tropiske dykning! Her finder du alt fra pygmæ søheste til store mantarokker, og kommer også på land og oplever de sagnomspundne komodo varaner

 • Når du dykker ved Raja Ampat kan du opleve fiske tornadoer

  Raja Ampat - Indonesien

  Fra DKK 21.999,00
  Raja Ampat er anerkendt for verdens største art-diversitet og som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over
 • Snorkler ved Bunakens koralrev

  Bunaken & Lembeh - Indonesien

  Fra DKK 17.499,00

  Fantastisk kombination af flot tropisk dykning på koralvægge ved Bunaken og verdens bedste "muck" dykning med alskens små skabninger i Lembeh Strædet.

 • Mola mola - klumpfisken. For mange handler dykekrferien om at se denne.

  Bali - Indonesien

  Fra DKK 15.499,00
  Oplev smuk indonesisk natur, kultur, wellness og selvfølgelig mesterlig dykning på "Best of Bali"
5 vare(r)