Indonesien

Med sine omkring 18.000 øer er Indonesien for lang tid siden blevet anerkendt som ét af de mest attraktive rejsemål blandt dykkere og undervandsfotografer. Her får du noget for pengene og der er noget for enhver smag: Smukke koralrev, afslappende stranddyk, lodrette wall dives, makrodykning med de særeste væsner, strømdyk, liveaboards, klumpfisk, mantaer, tropestrande i paradis og meget mere.

Bali
Ved den rolige Tulamben bugt er der macro, vrag og masser af marineliv. Du kan opleve Mantaer og klumpfisk ved den livlige by Sanur og Menjangan er også et billedskønt og roligt sted at dykke verdensklasse dykning.

Bunaken & Lembeh
Bunaken har det hele, koralvægge, fiskestimer og et utroligt varieret macro marineliv. Lembeh strædet byder på dykning med de særeste skabninger der findes i havet!

Komodo
Komodo arrangerer vi kun som liveaboard. Korallerne ved komodo er fantastiske og marinelivet uforudsigeligt, alt kan ske! Besøg også de kæmpe store komodavaraner på denne tur.

Raja Ampat
Raja Ampat er en lang rejse væk, men absolut det hele værd! En lille tropisk ø som har alt fra macro til hajer og mantaer. Et verdensklasse dykkersted.

Lad os arrangere din dykkerrejse til Indonesien
Med over 10 års erfaring fra dette fantastiske land har vi håndplukket de allerbedste steder og kan hjælpe dig med at arrangere den dykkerrejse og de oplevelser du går og drømmer om at få på din dykkerferie

3 vare(r)
 • Mermaid Liveaboard, Komodo Indonesien

  Komodo - Indonesien - Liveaboard

  Fra DKK 24.999,00
  Komodo byder på noget af verdens allerflotteste tropiske dykning! Her finder du alt fra pygmø søheste til store mantarokker, og kommer også på land og oplever de sagnomspundne komodo varaner
 • Når du dykker ved Raja Ampat kan du opleve fiske tornadoer

  Raja Ampat - Indonesien

  Fra DKK 21.999,00
  Raja Ampat er anerkendt for verdens største art-diversitet og som ét af de mest attraktive rejsemål for dykkere verden over
 • Oplev Komodo varaner på din dykkerrejse

  Komodo Liveaboard - Grupperejse Sep 2017

  DKK 24.999,00 - 2 PLADSER TILBAGE!

  Komodo byder på noget af verdens allerflotteste tropiske dykning! Her finder du alt fra pygmøsøheste til store mantarokker, og kommer også på land og oplever de sagnomspundne komodovaraner.

3 vare(r)