Destinationer

DYKKERDESTINATIONER TIL HELE VERDEN

Nord, Syd, Øst eller Vest? Se alle vores dykkerdestinationer til hele verden herunder. Kingfish har gennem de sidste 20 år, sendt glade og håbefulde dykkere ud på deres drømmerejser. Med landets største dykkerrejseerfaringer, tør vi godt sige, at du er i de bedste hænder, når du bestilling en dykkerrejse hos Kingfish. Går du rundt med egne rejsedrømme, så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende samtale. Du kan kontakte os på telefon 33 13 83 83, skrive en mail til [email protected] eller booke en personlig tid her

dykkerrejser til Asiendykkerrejser til Asien
Dykkerrejser i EuropaDykkerrejser i Europa
Dykkerrejser til CaribienDykkerrejser til Caribien
Dykkerrejser til StillehavetDykkerrejser til Stillehavet
Dykkerrejser til AfrikaDykkerrejser til Afrika

Rødehavet i Egypten

Rødehavet ligger kun 5 timers flyvning fra Danmark og byder på dykning i verdensklasse. Dykkerrejser til Rødehavet i Egypten giver dig rigtig god valuta for pengene og variationen er stor: smukke koraller, lodrette vægdyk, liveaboards, afslappende stranddyk, fantastiske koralrev, et rigt undervandsliv og én af verdens største samlinger af vrag. Drømmer du om at dykke med havskildpadder, barracudaer, Oceanic White Tips, hammerhajer, blæksprutter, delfiner, dugonger og masser af makroliv, så er en dykkerrejse til Rødehavets mangfoldige undervandsliv måske lige noget for dig. Rejs med Kingfish på en af vores mange grupperejser, tag på en spændende og afslappende liveaboard eller lad os skræddersye den perfekte dykkerrejse til dig. 

Dykkerrejser til Rødehavet i Egypten

Se vores forskellige rejsemuligheder her

Dykkerrejser til Asien

Drømmer du om farvestrålende fisk, smukke levende koraller, store dyr som hvalhajer, Manta Rays og majestætiske hajer? Så er Asien et rigtig godt sted at rette opmærksomheden hen mod. Asien er et stort kontinent med mange lande, områder og muligheder. Faktisk er det verdens største, med et areal på over 44 millioner km2. Asien strækker sig fra det kolde arktiske ishav i nord til små varme og tropiske øer i syd. Fra vest i Mellemøsten og til Kina i øst. Når det kommer til dyrelivet, har Asien lige så meget at byde på, som de har km2. Noget af verdens smukkeste dykning finder du i Asien, særligt i de tropiske områder.

Dykkerferie i Asien

Mulighederne er mange - Se alle vores destinationer til Asien her

Dykkerferie i Europa

Vores rejsekonsulenter og rejseledere har selv besøgt Europas bedste dykkerdestinationer og vi kan 100% stå inde for, at der er masser af fantastisk dykning i vores egen lille baghave – Europa. Nedenfor har vi samlet 5 af de bedste destinationer i Europa for både dykning og store naturoplevelser under overfladen. 

Bedste dykkerdestinationer i Europa

Tag på dykkereventyr i Europa og få masser af smukke naturoplevelser under overfladen

Dykkerrejser til Caribien

Caribien strækker sig over 4000 kilometer og består af et væld af forskellige lande med hver deres kolonihistorie. Caribien består af mere end 7000 øer (kun 2% af dem er beboet af mennesker) resten er mindre øer, klipperev og skær, der indbyder til smuk dykning og masser af marineliv. Nogle af øerne er vulkanøer med både aktive og ikke-aktive vulkaner som Dominica, der har en frodig og grøn natur. Andre øer er flade med fantastiske koralrev og marineliv der lever sit bedste liv. Her kan fx nævnes Bonaire, der er kendt for at være Caribiens bedste dykkerdestination.

Dykkerdestinationer i Caribien

Rejs til tropiske Caribien og få masser af sol, varme, dykning og afslapning

Stillehavet - Dykkerferien i paradis

Uanset om du er til store dyr eller de helt små, så har Stillehavet med garanti, dykning der matcher dine drømme. Hajer, hvaler, delfiner, mantarokker, havskildpadder, koraller, vrag og utallige farverige fisk, har slået sig ned mellem øerne i Stillehavet. Stillehavet er verdens største ocean. Med sine 169 millioner km2, dækker Stillehavet en tredjedel af hele jordens overflade. Det er måske en af årsagerne til, at du netop i Stillehavet, finder noget af verdens bedste dykning med et utrolig varieret dyreliv. Et ægte paradis for dig der drømmer om storslåede eventyr under overfladen.

Dykkerrejser til Stillehavet

Se vores udvalgte dykkerdestinationer i Stillehavet her

Dykkerrejser til Afrika

Afrika er et land med mange facetter, når det kommer til dykning. I syd finder du selvfølgelig Sydafrika, der byder på noget af verdens bedste storvildts dykning. Storvildtsdykning og hajsafari i Sydafrika er en af de vildere dykkerdestinationer, der kræver en god portion mod. Men er du pjattet med hajer, og drømmer du om at komme helt tæt på nogle af de helt store hvidhajer, tigerhajer og tyrehajer, ja så burde en dykkerrejse til Sydafrika stå højt på din ønskeliste. På sådan en dykkerrejse er der garanti for gåsehud og store oplevelser.

Mod øst ligger der en lille ø ud fra Tanzanias kyst, Zanzibar, der er et lille tropeparadis med fantastisk spændende dykning og masser af eksotisk stemning. Lidt længere mod syd, ligger Mozambique, der bla. har en af verdens smukkeste strande at dykke ud fra.

Store oplevelser under overfladen i Afrika

Bliv klogere på dykkerdestinationerne i Afrika herunder

Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie 

Som noget nyt, kan du nu booke en rådgiver. Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected] så hjælper vi dig med at booke din drømme dykkerferie.

Læs vores rejsegæsters anmeldelser her

Hvad leder du efter?