Afrika

Tag på dykkereventyr i Afrika

Vi hjælper dig med at realisere dine dykkerdrømme

(6 varer)

pr. side
Faldende orden

Afrika – Dykkerrejser til eksotiske Afrika

Afrika er et land med mange facetter når det kommer til dykning. I syd finder du selvfølgelig Sydafrika, der byder på noget af verdens bedste storvildts dykning. Mod øst ligger der en lille ø ud fra Tanzanias kyst, Zanzibar, der er et lille tropeparadis med fantastisk spændende dykning og masser af eksotisk stemning. Lidt længere mod syd, ligger Mozambique, der bla. har en af verdens smukkeste strande at dykke ud fra.

Storvildtsdykning og hajsafari i Sydafrika er en af de vildere dykkerdestinationer, der kræver en god portion mod. Men er du pjattet med hajer, og drømmer du om at komme helt tæt på nogle af de helt store hvidhajer, tigerhajer og tyrehajer, ja så burde en dykkerrejse til Sydafrika stå højt på din ønskeliste. På sådan en dykkerrejse er der garanti for gåsehud og store oplevelser. Sådan nogle oplevelser, der får kammeraterne til at måbe over dine historier og mod. Lidt sejt, ikke?

Er du mere til rolig dykning, smukke koraller, farverige fisk og havskildpadder, så kan det være at turen skal gå til Zanzibar ud fra Tanzanias kyst, Mozambique på Afrikas østkyst eller Rødehavet mod nord.

Rejseledere med erfaring og ekspertise i dykkerrejser til Afrika

Hos Kingfish har vi mange års erfaring med dykkerrejser til Afrika og flere af vores rejseledere har særligt meget erfaring med hajdykning. Går du derfor med en drøm om at sætte kursen mod en af Afrikas dykkerdestinationer, så kontakt os og få en snak om dine drømme. Du kan ringe til os på telefon 33 13 83 83 eller skrive en mail til [email protected]

Dykkerrejser til Mozambique

Det uberørte tropeparadis Tofo Beach i Mozambique er en knap så velkendt dykkerdestination, men hvis du er til store dyr som mantarokker, hvalhajer og pukkelhvaler, ja så burde du måske overveje en tur til Afrikas vestkyst. Tofo Beach er en smuk smuk hvid sandstrand, lidt som man forestiller sig dem på postkort.

Fra Tofo Beach er der hele året fantastiske muligheder for at hoppe i dykkergearet og få sig nogle kæmpe store oplevelser med nogle af verdens smukkeste havdyr. Udover de store dyr, byder dykkene i Mozambique også på masser af fiske- og makroliv. Kæmpe havskildpadder, hajer, blæksprutter, muræner, tudsefisk, nøgensnegle, store stimer af både rev- og pelagiske fisk.

Det er selvfølgelig også nærliggende at kombinere din dykkerrejse, med store naturoplevelser på den Afrikanske savanne. Her er der mulighed for både at opleve zebraer, giraffer, løver, elefanter osv. Du kan læse mere om vores dykkerrejser til Mozambique i Afrika her.

Dykkerrejser til Sydafrika – Hajsafari der kræver lidt mod

Udover at være et super smukt land, byder Sydafrika også på noget af verdens mest spændende dykning. I hvert fald hvis du elsker hajer! Sydafrika er verdenskendt for deres hajer, og det er bestemt også her, du skal slå et smut forbi, hvis et møde med de nok mest frygtede skabninger, ligger højt på din ønskeliste.

Ud fra kystbyen Gaansbai der ligger tæt på Cape Town, ligger to øer kaldet Geyser Rock og Dyer Island. De to øer er hjemsted for op til 60.000 sæler og det vand der adskiller de to øer, er i folkemunde kaldt Shark Alley. Her huserer et kæmpe antal hajer, der alle håber på en god middag med sæl på menukortet. Området her er kendt som ”The whiteshark capital of the world” og er derfor også et af de bedste steder i verden at opleve burdykning med den store hvide haj, der kan blive helt op til 6 meter lang og veje 2,5 tons.

Er du frisk på hajdykning uden bur, venter der et fantastisk spændende dyk med tigerhajer på omkring 8 meter vand. Her kan du komme helt tæt på det majestætiske dyr, der i flokke på op til 12 tigerhajer og 20-40 sorttiphajer, giver dig en oplevelse for livet, du aldrig glemmer. Hvis du kan holde nerverne i ro, vil du få et helt nyt syn på de fantastisk fascinerende hajer, der ganske ufortjent, har fået et ret dårligt ry. Hvis du vil vide mere om vores dykkerrejser til Sydafrika, så kan du klikke her.

Afrikas tropeparadis – Zanzibar

Zanzibar har en masse at byde på. Et sandt tropeparadis venter dig, med kridhvide sandstrande, azurblåt vand, dykning i verdensklasse, sunset cruise og palmer i lange baner. Marinelivet har noget for enhver smag og for alle niveauer, hvorfor Zanzibar er en ideelt dykkerdestination for hele familien. Du kan dykke på nogle af de flotteste koralrev i det Indiske Ocean og opleve et varieret marineliv, fra de helt små nudibrancs, utallige tropiske fisk, havskildpadder og revhajer.

Drømmer du om en dykkerrejse til smukke tropiske Zanzibar kan du bestille en skræddersyet rejse eller tage med os på en grupperejse til Zanzibar, når Kingfish sætter kursen mod på tropeparadiset i Afrika. Du kan læse mere om Zanzibar her.

Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie til Afrika

Som noget nyt, kan du nu booke en rådgiver. Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected] så hjælper vi dig med at booke drømme dykkerferien til Afrika.

Hvad leder du efter?