Asien

Tag på dykkereventyr i Asien

Vi hjælper dig med at realisere dine dykkerdrømme

Se også alle vores grupperejser

Tag med Kingfish på en af vores fantastiske grupperejser

(23 varer)

Side
pr. side
Faldende orden

Asien – Dykkerferie

Asien er et utrolig komplekst kontinent. Faktisk er det verdens største, med et areal på over 44 millioner km2. Asien strækker sig fra det kolde arktiske ishav i nord til små varme og tropiske øer i syd. Fra vest i Mellemøsten og til Kina i øst. Når det kommer til dyrelivet, har Asien lige så meget at byde på, som de har km2. Noget af verdens smukkeste dykning finder du i Asien, særligt i de tropiske områder. Og du bliver aldrig færdig med at gå på opdagelse i det imponerende og fascinerende undervandsliv, der gemmer sig her.

Grupperejser til Asien

En fantastisk fed måde at opleve Asien og dets dykning, er på en grupperejse. Hvad end du rejser som en familie eller solo, er der altid nogen at snakke med og dele sine dykkeroplevelser med. Derudover slipper man for at holde styr på alt det praktiske, da vores rejseledere sørger godt for at I kommer fra A til B. Du kan se et overblik over alle vores grupperejser til Asien i 2023 og 2024 her.

Vi har grupperejser til både Borneo, Raja Ampat, Maldiverne og Filippinerne.

Dykning i Asien

Drømmer du om farvestrålende fisk, smukke levende koraller, store dyr som hvalhajer, Manta Rays og majestætiske hajer? Så er Asien et rigtig godt sted at rette opmærksomheden hen mod. Asien er et stort kontinent med mange lande, områder og muligheder. Derfor kan det være svært at gennemskue, hvor præcis den næste dykkerferie skal gå til.

Jeg vil i det følgende, prøve at guide dig gennem vores mest populære og imponerende dykkerdestinationer i Asien. Om du er til Indonesiens kulturelle Bali, Maldivernes luksus, Filippinernes smukke Bounty Strande eller Raja Ampats ekstremt mangfoldige dyreliv, ja så læs med nu.

Dykkerferie på Bali i Asien

Bali er en eksotisk vulkan-ø, 20% mindre end Sjælland, men fuld af liv, kultur, natur og selvfølgelig marineliv. Bali ligger i den sydlige del af Indonesien og er kendt for sine frodige regnskove, rige dyreliv, afslappende wellness, spændende kultur og fantastisk dykning.

Dykning på Bali er et mekka for både nye dykkere og de mere erfarne dykkere. Derfor er Bali en af Asiens mere besøgte lande når det kommer til dykning, netop fordi hele familien kan tage af sted og få utrolig meget ud af dykkerferien på hver deres præmisser.

De fleste steder på Bali finder du kun let strøm og koralrevene er stadigvæk i god stand. Der er masser af liv at dykke efter som skildpadder, Manta Rays, shrimps, muræner, blæksprutter, nøgensnegle, hvalhajer, klumpfisk osv.

Du kan læse meget mere om dykning på Bali her. Et af Asiens bedste dykkerdestinationer for hele familien.

Maldiverne – Asiens luksus destination

Maldiverne i Asien, er et sandt paradis. Her får du hvide sandstrande med azurblåt vand, eksotiske drinks, dykning i absolut verdensklasse, samt sol og varme. Så er du til ren luksus kombineret med fed fed dykning, ja så skal du bestemt overveje en tur til Maldiverne.

Maldiverne ligger sydvest for Indien og består af ca. 1200 koraløer fordelt på 26 atoller. Du får en stabil lufttemperatur på mellem 25-30 grader og 28-30 grader under vandoverfladen. Wow siger jeg bare! Mange dykkere der rejser til Maldiverne, vælger at tage på det der kaldes for en liveaboard. Her bor man på en luksus yacht/skib, der sejler dig rundt mellem koraløerne og finder de bedste dykkerspots for sæsonerne. Når man ikke dykker, kan man sole sig på en liggestol, spise lækker mad eller nyde en drink med udsigt over Maldivernes smukke ø-rige.

Maldiverne er kendt for sit høje serviceniveau og fantastisk dykning året rundt. Du kan læse mere om Maldiverne her.

Dykning i Raja Ampat

I Asien ligger der en ø kaldet Raja Ampat. Måske har du set Beha familiens afsnit i Kurs mod Fjerne kyster, om netop Raja Ampat og måske har du aldrig hørt om det før. Uanset, så er alt du behøver at vide, at du skal skrive Raja Ampat på din Bucket List, hvis du ikke allerede har gjort det.

Raja Ampat er blandt dykkere i hele verden, kendt for at være et af verdens måske smukkeste dykkerdestination. Der er så meget liv, så mange koraller, så mange store dyr, at du næsten ikke ved hvor du skal starte og hvor du skal slutte. Dykningen er på alle måder helt i top og en klar klar anbefaling fra vores side, hvis du drømmer om toppen af kransekagen hvad angår dykning.

Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie til Asien

Som noget nyt, kan du nu booke en rådgiver. Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected] så hjælper vi dig med at booke drømme dykkerferien til Asien.

Hvad leder du efter?