Filippinerne

Se også vores andre destinationer i Asien her

(8 varer)

pr. side
Faldende orden

Filippinerne er fjernøstens uopdagede paradis og verdens næststørste ørige bestående af 7107 øer. Dette tropiske, solrige ørige har alt hvad hjertet kan begære og byder på hvide sandstrande, svajende palmer, fantastiske, varierede dykkermuligheder, vulkaner, rismarker og en utrolig venlig befolkning.

Alt i alt giver Filippinerne uanede muligheder for fantastiske dykkerrejser og nedenfor har vi håndplukket de bedste steder for dykkere, som hver byder på noget forskelligt at opleve. Vi skræddersyer alle vores dykkerrejser til Filippinerne efter dine ønsker og kan sagtens hjælpe med at arrangere en rundrejse med flere stop.

Malapascua

Malapacua Island er en lækker tropeø, godt isoleret fra larm og byliv. Er du til koraller, mantaer og den sjældne rævehaj (thresher shark), så er det Malapacua du skal til.

Dumaguete

Er du til en god blanding af super koraldykning med masser af marineliv og byliv med restauranter og barer, er Dumaguete et oplagt sted at besøge.

Alona Beach

Flot og varieret dykning med masser af skildpadder, et kæmpe fiskeliv og rigtig flotte blødkoraller. Du bor i en lille turistby på en flot sandstrand, med lækre restauranter og god mulighed for sightseeing. Perfekt til hele familien!

Coron

Ved Coron findes noget af det bedste vragdykning i verden. Der er mulighed for at dykke på et stort udvalg af Japanske krigsskibe fra anden verdenskrig.

Puerto Galera

Puerto Galera byder på super flot makro dykning, flotte koralrev og et meget rigt fiskeliv. Udover rigtig flot dykning, kan du vælge mellem flere restauranter og barer i den lille turistby, og samtidig er der gode muligheder for rigtig flot og varieret sightseeing på dagsture.

Hvad leder du efter?