Indonesien

Se også vores andre destinationer i Asien her

Vi gør dine drømme til virkelighed

(5 varer)

pr. side
Faldende orden

Indonesien - Dykkerrejser

Med sine omkring 18.000 øer er Indonesien for lang tid siden blevet anerkendt som ét af de mest attraktive rejsemål blandt dykkere og undervandsfotografer. Her får du noget for pengene og der er noget for enhver smag: Smukke koralrev, afslappende stranddyk, lodrette wall dives, makrodykning med de særeste væsner, strømdyk, liveaboards, klumpfisk, mantaer, tropestrande i paradis og meget mere.

Raja Ampat er et vaskeægte dykkerparadis

Vaskeægte dykkerparadis der er anerkendt for at have verdens største artdiversitet. Her finder du alt fra helt nyopdagede arter makroliv til mantarokker og kæmpe fiskestimer. Vi kan ligeså godt sige det - tropisk dykning findes bare ikke bedre end Raja Ampat! Resort eller liveaboard.

Bali - den perfekte dykkerrundrejse

Perfekt til en dykker rundrejse med stor variation og spændende kultur. Den rolige Tulamben bugt byder på makro, vrag og en vulkan i baghaven, Menjangan har flotte koraller og Balis største nationalpark og sydpå kan du dykke med mantarokker og klumpfisk fra den livlige by Sanur eller fra den rolige ø Lembongan. 

Bunaken & Lembeh

Bunaken har det hele, koralvægge, fiskestimer og et utroligt varieret macro marineliv. Lembeh strædet byder på dykning med de særeste skabninger der findes i havet!

Oplev Komodo på en Liveaboard

Komodo arrangerer vi kun som liveaboard. Korallerne ved komodo er fantastiske og marinelivet uforudsigeligt, alt kan ske! Besøg også de kæmpe store komodavaraner på denne tur.

Lad os arrangere din dykkerrejse til Indonesien

Med over 10 års erfaring fra dette fantastiske land har vi håndplukket de allerbedste steder og kan hjælpe dig med at arrangere den dykkerrejse og de oplevelser du går og drømmer om at få på din dykkerferie

Hvad leder du efter?