Maldiverne

Se også vores andre destinationer i Asien her

Vi skræddersyer din rejse efter dine ønsker

(7 varer)

pr. side
Faldende orden

Se alle vores destinationer her

Du vælger din vej. Dine drømme.

Maldiverne dykkerrejser – Et ægte dykkerparadis

Maldiverne er et ø-paradis sydvest for Indien bestående af ca. 1200 koraløer på 26 atoller, og er en rigtig drømmedestination for mange - både dykkere og andre typer rejsende, som for eksempel forelskede par på bryllupsrejse. Lufttemperaturen ligger på stabile 25-30 grader, mens havtemperaturen er på behagelige 28-30 grader året rundt og med sine hvide sandstrande, azurblå hav og fantastiske dyreliv er der alle muligheder for at få en fantastisk og luksuriøs dykkerrejse til Maldiverne!

Liveaboards og resorts på Maldiverne har meget høje standarder, og de fleste dykkerrejser på Maldiverne starter i hovedstaden Malé på øen af samme navn. Afhængigt af rejsen kan det være, at du også når at opleve lidt af Malé med sine eksotiske basarer og spændende fiskemarkeder.

Det er sæson for dykning på Maldiverne året rundt, da vandet altid er dejlig varmt, så det er bare med at komme afsted!

Læs Morten Bjørns artikel om vores dykkerrejser til Maldiverne her.

Dykkerrejser til Maldiverne

Maldiverne byder både på lækre liveaboards og landbaserede rejser fra de mange luksuriøse resorts, og de 2 rejsetyper kan naturligvis også kombineres, da vi skræddersyr din dykkerrejse til Maldiverne efter dine ønsker.

Maldiverne er en destination med et særdeles højt serviceniveau, og både dykker- og bådpersonale gør deres ypperste for at give dig en fantastisk rejse ved fx at arrangere hyggelig BBQ på stranden med tilhørende realistiske sandskulpturer af hvalhajer og mantarays.

Dykningen er fantastisk året rundt, men som på de fleste destinationer er der høj- og lavsæson. December-april er det mest populære tidspunkt at tage på dykkerrejse til Maldiverne, da det er her, der er bedst vejr og sigtbarhed. I maj-november er vejret lidt mere skiftende, men det er også her sandsynligheden for at se mantarays og hvalhajer er størst – De elsker nemlig den større koncentration af plankton, som dog også forringer sigten lidt. Strømmen er typisk lidt svagere på dykkerstederne i denne periode.

Grupperejser på Maldiverne

Vores grupperejser til Maldiverne er altid et stort hit, da konceptet gør det så nemt som muligt for dig som rejsende. Som deltager skal du blot følge med gruppen gennem lufthavnen, mens din dansktalende rejseleder har styr på billetterne, transfers m.v. og sørger for, at alle har en dykkermakker på turens fantastiske dyk. Som hovedregel vil rejselederen også være uddannet dykkerinstruktør og kan tilbyde specialer undervejs på turen, fx DSMB-speciale eller den praktiske del af nitroxkurset ’Enriched Air Diver’, og fungerer som supplement til de lokale guider.

Hvad kan jeg opleve på Maldiverne?

Udover det klare, blå vand og de lækre sandstrande, så finder du masser af fantastiske oplevelser under vand! Der er både mulighed for at se smukke koralrev, stingrays, skildpadder, napoleonsfisk og muræner og store dyr som mantarays, hammerhajer og hvalhajer. Desuden kan man se grå og hvidtippede revhajer, ørnerokker, barracudaer og kæmpe stimer af jacks og trevallies spottes ofte ude i det blå. På vores Deep South-tur kan du være heldig at dykke med 10+ forskellige hajarter, bl.a. den sjældne og sky rævehaj (thresher shark) og den imponerende tyrehaj! Indimellem kan man endda opleve den finurlige klumpfisk (mola mola) i visse områder.

 

Liveaboard på Maldiverne

Maldivernes luksuriøse liveaboards er absolut topklasse, og der mangler ikke noget! Der bliver serveret hovedmåltider 3 gange om dagen, og derudover er der selvfølgelig snacks til de lækkersultne.

Afhængigt af hvilken liveaboard, du vælger, kan der være adgang til fitnessrum, jacuzzi, open-air biograf, linefiskeri, wi-fi og udendørs bar. Liveaboarden ScubaSpa har endda spaterapeuter og yogamester med om bord! På en 8-dages liveaboard er der ca. 17 dyk inkluderet, mens der er ca. 35 dyk på en 15-dages liveaboard.
Dykningen på Maldivernes liveaboards foregår typisk fra en dhoni, som er en mellemstor træbåd med overdækning, så man er i ly for solen. Der er kompressor med om bord, og for at give færrest muligt støjgener større omgange af tankfyldning om eftermiddagen eller aftenen ofte foregå på afstand af liveaboarden. Da der kan være en del strøm på nogle af dykkene anbefaler vi, at du er certificeret PADI Advanced Open Water eller højere og har erfaring med strømdykning.

Luksus resorts på smukke Maldiverne

Hvis du altid har drømt om at bo på en bounty-ø, så er Maldiverne det perfekte valg! Alle vores resorts har flotte husrev, så der er let adgang til både fantastisk dykning og snorkling. Vi har dykkerpakker af forskelligt omfang og kan selvfølgelig også arrangere en enestående rejse for ikke-dykkende gæster.

Vores dykkerresorts ligger i forskellige dele af Maldiverne – Nogle tæt på Malé, andre helt i syd og helt i nord – og du kan selv vælge hvor luksuriøst, det skal være. Uanset resort går turen gennem Malé, hvor du bliver hentet i speedbåd ved siden af lufthavnen eller flyver videre med vandflyver, som er en skøn oplevelse i sig selv, og kan på nogle resorts bo i hytter på pæle i havet, så du kan nyde havets stille brusen døgnet rundt og vågne op til baby-hajer i det lave vand.

Afhængig af hvilket resort, du vælger, kan der være adgang til ubegrænset dykning og snorkling samt til swimmingpools, soldæk, restauranter, fitnesscenter, spa, tennisbaner, 6-hullers golfbane, legeplads, bordtennis, billard, skønhedssalon og forskelligt udbud af sports- og vandaktiviteter

 

Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie

Som noget nyt, kan du nu booke en rådgiver. Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected]  

Vores grupperejser til Maldiverne har også altid været et stort hit

Drømmer du om at besøge Maldiverne, opleve dykningen og få fuld plade på den azurblå palette og samtidig dele dine oplevelser med en masse ligesindede dykkerentusiaster? Så vil vil anbefale dig at tage et kig på vores grupperejser til Maldiverne.

Hvad leder du efter?