Oman

(2 varer)

pr. side
Faldende orden
  1. Muscat - Oman
    12.999,00 DKK

Dykkerrejser til Oman

Sultandømmet Oman er mellemøstens uopdagede perle og indbegrebet af 1001 nats eventyr. Her er det moderne Arabien blandet med de traditionelle værdier, og du vil opleve en gæstfrihed fra lokalbefolkningen som vil få dig til at føle dig velkommen og godt tilpas på din dykkerferie. Dykningen i Oman byder på et utroligt rigt fiske- og dyreliv, store vrag, flotte koraller og endda flere af havets største dyr som leopardhajer, hvalhajer, mantarokker og pukkelhvaler. Med direkte fly og en kort flyvetid er dette et nemt, varmt og spændende rejsemål som udover dykning også byder på en masse oplevelser på land.

Musandam

Dette smukke arabiske fjordlandskab er Omans nordligste spids og ligger kun få timers kørsel fra Dubai. Her er du langt væk fra alting med flotte koraller, enorme stimer revfisk og pelagiske fisk, skildpadder og leopardhajer. Perfekt i kombination med Dubai som vi flyver direkte til på kun 6-7 timer.

Muscat & Daymaniyat

Vores dykkerresort ligger tæt på Omans eksotiske hovedstad Muscat, og kun ca. 15km fra den lille øgruppe ”Daymaniyat Islands” som er kendt for at have Omans flotteste tropiske dykning med masser af fisk, skildpadder og leopardhajer. Kan let kombineres med dagsudflugter og flere dages rundrejser så du også kan opleve Omans arabiske kultur og smukke natur.

Hallaniyat Islands

Denne afsides øgruppe ligger i det Arabiske Hav i den allersydligste del af Oman og kan kun besøges med liveaboard. De 5 øer er aldrig blevet dykket før oktober 2011 så hvis du er til uudforsket adventure dykning med kæmpe fiskestimer, ørnerokker, skildpadder, mantarokker, vrag og pukkelhvaler er dette dykkerrejsen for dig.

Hvad leder du efter?