Rødehavet

Tag på dykkereventyr i Rødehavet

Vi hjælper dig med at realisere dine dykkerdrømme

(12 varer)

pr. side
Faldende orden

Rødehavet i Egypten

Rødehavet ligger kun 5 timers flyvning fra Danmark og byder på dykning i verdensklasse. Dykkerrejser til Egypten giver dig rigtig god valuta for pengene og variationen er stor: smukke koraller, lodrette vægdyk, liveaboards, afslappende stranddyk, fantastiske koralrev, et rigt undervandsliv og én af verdens største samlinger af vrag.

Rødehavets mangfoldige undervandsliv

Næsten uanset hvad du er på udkig efter, så kan Rødehavet levere: store dyr i form af hajer og (for de særligt heldige) djævlerokker? Tjek!

Nøgensnegle og andet makroliv, fra et par mm og op til den op til 60cm lange Spanish Dancer? Tjek!

Skildpadder, blæksprutter og en myriade af forskellige revfisk som fx aftrækkerfisk (trigger fish), kuglefisk (puffer fish), kirurgfisk, dragefisk og mange mange flere? Tjek!

Vrag i lange baner? Tjek!

Dykkerlejre ved Det Røde Hav

Nyd livet med fri dykning og en afslappet atmosfære i vores 3 dykkerlejre Shagra, Nakari og Wadi Lahami i den sydlige del af Rødehavet. Vi arrangerer gruppe- og familierejser samt individuelle rejser til 3 skønne dykkerlejre langt fra stress og jag. Du kan læse mere om vores grupperejser til Egypten her

I Shagra og Nakari er der fri dykning fra kl. 6 morgen til kl. 21 aften, du snupper blot en tank, noterer dit dyk på tavlen, tager 5 skridt ud i vandet og så er du afsted på undervandseventyr!
En vidunderlig ferie, hvor du kun skal koncentrere dig om at dykke, spise, sove og hygge dig.

Al mad og dykning på luft er inkluderet i prisen, ligesom 2 guidede dyk på din første dykkerdag, så du kan lære husrevet at kende. I Wadi Lahami foregår alle dyk fra båd (op til 4 dyk om dagen), mens du i Shagra og Nakari kan gå i fra stranden eller blive sejlet ud og hjem i zodiac.

Der er også mulighed for ”lastbildyk” fra kysten samt bådture til fx det berømte Elphinstone-rev mod ekstra betaling.

Rødehavets liveaboards

Alle vores liveaboards i Egypten er håndplukkede og blandt de bedste i Rødehavet. Vi har ruter fra de nordligste egne, og helt ned til de sydligste St. Johns rev. Dyk fx ved Brothers og Daedalus, det berømte vrag Thistlegorm eller det smukke og imponerende rev Elphinstone. Se alle vores liveaboards til Rødehavet her

Rødehavet er blandt andet kendt for sine bestande af sky hammerhajer og nysgerrige longimanus, og du kan også være heldig at stifte bekendtskab med den sjældne rævehaj og sågar djævlerokker (manta rays). Sandsynligheden for at opleve alle disse fascinerende dyr er særligt god på liveaboards, da du har nem adgang til det dybe vand, som mange hajer foretrækker og kan nå at dykke med de morgenfriske hajer inden dagsturene fra kysten når ud til de fedeste dykkersteder!

Grupperejser og familierejser til Rødehavet

Vi arrangerer mange gruppe- og familierejser til Rødehavet, da det klare vand og nemme dykning appellerer til de fleste dykkere – Begyndere såvel som erfarne. På grund af det varme klima kan du dykke i Rødehavet hele året rundt.

Der er dansk rejseleder med på turene, så du også kan tage kurser undervejs. På vores familierejser til dykkerlejren Shagra kan du endda også tage dit første dykkerkursus, PADI Open Water, og børn helt ned til 10 år kan tage kurset, som naturligvis er på dansk. Børn fra 8 år kan prøve kræfter med dykning på lavt vand på PADI Bubblemaker-kurset, ligesom der er mulighed for Advanced Open Water-kursus og forskellige specialer for hele dykkerfamilien. Du kan læse mere om at lære at dykke i Egypten her

På vores familierejser, som ligger i skolernes ferier, er der børnepassere med til at underholde de små fra 3-9 år i 2x 2 timer om dagen, så de voksne kan nyde alt hvad Rødehavet har at byde på, mens ungerne giver den gas med eremitkrebse-væddeløb, skattejagt og meget mere.

Der er også gratis ungdomsklub for de ca. 10-17-årige med fx filmaften under stjernerne og hyggeligt samvær med andre unge.
Det Røde Hav er kort sagt en fantastisk destination for hele familien uanset dykkererfaring!


Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie til Rødehavet

Som noget nyt, kan du nu booke en rådgiver. Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected] så hjælper vi dig med at booke drømme dykkerferien til Rødehavet.

Hvad leder du efter?