Egypten

Her finder du alle vores rejsetyper i Egypten

Kingfish tilbyder grupperejser, skræddersyede rejser og liveaboards til Egypten

(7 varer)

pr. side
Faldende orden

Egypten dykkerferie

Egypten ligger kun 5 timers flyvning fra Danmark og byder på dykning i verdensklasse. Dykkerrejser til Egypten giver dig rigtig god valuta for pengene og variationen er stor og utrolig smuk. Farverige koraller, lodrette vægdyk, liveaboards, afslappende stranddyk, fantastiske koralrev, et rigt undervandsliv og én af de største samlinger af vrag der findes i verden. En dykkerferie til Egypten kan det hele og passer perfekt som både familierejser med børn og som voksen dykkerrejser, hvor dykningen når et teknisk niveau.

Kingfish gennem mange år, arrangeret dykkerferier til Shagra dykkerlejren, Nakari dykkerlejren og Wadi Lahami dykkerlejren, der er vores sydlige dykkerlejre langt væk fra stress og jag. Her har glade rejsegæster besøgt dykkerlejrene, enten på en skræddersyet dykkerferie eller sammen med os på en af vores mange populære grupperejser til Egypten, med én eller flere dansktalende Kingfish rejseledere.

Hvilke dyr kan du dykke med i Egypten?

Livet under overfladen i Egypten er utrolig mangfoldigt og kan tilbyde dig lidt af det hele, hvis du kigger ordentligt efter. Er du til store dyr, kan du både dykke med hajer, manta rays, dugonger, delfiner og endda hvalhajer, hvis du er rigtig heldig. Havskildpadder, blæksprutter, barracudaer, trigger fish, kuglefisk, klovnefisk, dragefisk, muræner og meget mere, venter også under overfladen. Og skulle du være til de helt små dyr som nøgensnegle, spanish dancer og andet makroliv, ja så kan du også roligt rette kursen mod Rødehavet i Egypten.

  • Hajer: Både hammerhajer, rævehajer og de nysgerrige Oceanic White Tips svømmer rundt i Rødehavet i Egypten. 
  • Havskildpadder: Havskildpadder er søde, nuttede og elegante dyr der ikke er bange for mennesker. Derfor kan du komme tæt på dem og virkelig få et godt glimt af, hvordan de tusinde år gamle skabninger lever, bevæger sig og ser ud. Du kan endda komme på en tur til Turtle Bay, hvor du både kan snorkel og dykke med dem. En sand oplevelse for både store og små.
  • Delfiner: Delfiner er legesyge og hurtige væsner og utrolig sjove at observere både fra båd og i vandet. Hvis du tager til Egypten, så snyd ikke dig selv for en delfintur.
  • Dugonger: Dugonger eller søkøer lever også i Rødehavets varme klare vand i Egypten. Dugonger er relativt store dyr, men ganske ufarlige. De lever af græs og plankton og ser utrolig søde og lidt klodsede ud.

Kingfish er din ekspert i dykkerrejser til Egypten

Hos Kingfish ved vi alt om dykkerferier til Egypten. Vi har de mest erfarne rejseledere og eksperter, hvad angår dykning i Rødehavet i Egypten . Går du derfor med en drøm om at sætte kursen mod en eller flere af Egypten mange dykkermuligheder, så kontakt os og få en snak om netop dine drømme og ønsker. Du kan ringe til os på telefon 33 13 83 83 eller skrive en mail til [email protected]

Liveaboards i Egypten

Alle vores liveaboards i Egypten er håndplukkede og blandt de bedste i Rødehavet. Vi har ruter fra de nordligste egne, og helt ned til de sydligste St. Johns rev.

Rødehavet i Egypten er kendt for bla. at huse nogle af verdens måske mest sky hammerhajer. De ligger på omkring 30-40 meters vand, men når du får øje på dem og de svømmer elegant og roligt forbi dig, er det som om, at du lige har været vidne til en af jordens mange hemmeligheder. Hvis du drømmer om netop sådan en oplevelse, er det en af vores mange liveaboards i Egypten du skal hoppe på. Med en liveaboard kommer du derhen, hvor chancen for sådan et hammerhaj-møde er størst og hvor nye oplevelser ligger på lur. Ligeledes er muligheden for at dykke med Oceanic White Tip, Manta Rays og Rævehajer ekstra gode på en liveaboard i Egypten. Og så er det virkelig lækkert at kunne hoppe direkte i vandet fra båden, med udstyret placeret under 5 meter stigen.

Grupperejser og familierejser til Egypten

Hvert år arrangere Kingfish mere end 10 gruppe- og familierejser til Egypten, da det klare vand og nemme dykning, appellerer til de fleste dykkere – begyndere såvel som erfarne. På grund af det varme klima, kan du dykke i Egypten hele året rundt. Faktisk er Egypten og vores sydlige dykkerlejre blevet så populær, at vi i efteråret 2022, havde vores største grupperejse på mere end 130 glade gæster. Se alle vores grupperejser her.

Der er dansk rejseleder med på grupperejserne til Egypten, så du også kan tage kurser undervejs. På vores familierejser til dykkerlejrene kan du endda også tage dit første dykkerkursus, PADI Open Water, og børn helt ned til 10 år kan tage kurset, som naturligvis er på dansk. Børn fra 8 år kan prøve kræfter med dykning på lavt vand på PADI Bubblemaker-kurset, ligesom der er mulighed for Advanced Open Water-kursus og forskellige specialer for hele dykkerfamilien.

På vores familierejser, som ligger i skolernes ferier, er der børnepassere med til at underholde de små fra 3-9 år i 2x 2 timer om dagen, så de voksne kan nyde alt hvad Egypten og Rødehavet har at byde på, mens ungerne giver den gas med eremitkrebse-væddeløb, skattejagt og meget mere.
Der er også gratis ungdomsklub for de ca. 10-17-årige med fx filmaften under stjernerne og hyggeligt samvær med andre unge.

Egypten er kort sagt en fantastisk destination for hele familien, uanset dykkererfaring!

Lær at dykke i Egypten

Hvis du drømmer om at lære at dykke, men synes vandet herhjemme er for koldt, så vil vi stærkt anbefale at rejse til Egypten på en af vores grupperejser. Her har du mulighed for at tage dit første Open Water dykkercertifikat, der giver dig mulighed for at dykke helt ned til 18 meter i hele verden. Du lærer at dykke med en dansktalende instruktør i 25-30 graders varmt vand, med godt sigtbarhed og masser af dyreliv og koraller omkring dig. Det er kort sagt fuldstændig ideelt at lære at dykke i Egypten.

Hvis du vil høre mere om, hvad det vil sige at lære at dykke i Egypten, så kan du kontakte en af vores dygtige rejsekonsulenter på telefon 33 13 83 83. Du kan også se alle vores grupperejser til Egypten her.

Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie til Stillehavet

Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected] så hjælper vi dig med at booke drømme dykkerferien til Stillehavet.

Hvad leder du efter?