Stillehavet

Tag på dykkereventyr i Stillehavet

Vi hjælper dig med at realisere dine dykkerdrømme

(15 varer)

pr. side
Faldende orden

Stillehavet – Dykkerrejser i paradis

Stillehavet er hjemsted for nogle af verdens nok smukkeste øer. Du husker måske de populære sæsoner af Kurs med Fjerne Kyster, hvor Beha drengene sejlede rundt i Fransk Polynesien, Tonga, Rangiroa, Vanuatu og Solomon øerne, for bare at nævne nogle.

Stillehavet er enormt og rummer det ene uforglemmelige eventyr efter det andet. Hvad end du er til luksus i absolut verdensklasse, snorkling eller dykning, ja så kan Stillehavet formentlig indfrie selv dine vildeste drømme.

Stillehavet er verdens største ocean. Med sine 169 millioner km2, dækker Stillehavet en tredjedel af hele jordens overflade. Det er måske en af årsagerne til, at du netop i Stillehavet, finder noget af verdens bedste dykning med et utrolig varieret dyreliv.

Stillehavet deles op ved ækvator, der splitter Stillehavet i det Nordlige og det Sydlige Stillehav. Det er også i Stillehavet, at man finder det dybeste punkt i verden. I Marianergraven ud fra Filippinerne, mellem Japan og Papua New Guinea, findes en dybde på svimlende 10.911 meter. 

Kingfish er din ekspert i dykkerrejser til Stillehavet

Hos Kingfish ved vi alt om dykkerrejser til Stillehavet. Vi har de mest erfarne rejseledere og eksperter, hvad angår dykning i Stillehavet. Går du derfor med en drøm om at sætte kursen mod en eller flere af Stillehavets mange perler, så kontakt os og få en snak om dine drømme. Du kan ringe til os på telefon 33 13 83 83 eller skrive en mail til [email protected]

Særligt udvalgte dykkerdestinationer i Stillehavet

Der er utallige muligheder, når det kommer til rejsedestinationer i Stillehavet. I det følgende vil vi gennemgå en række af de dykkerdestinationer, vi mener rammer topscoren, når det handler om de absolut bedste dykkeroplevelser i Stillehavet. Læs med og bliv klogere på din måske næste dykkerrejse?

Uanset om du er til store dyr eller de helt små, så har Stillehavet med garanti, dykning der matcher dine drømme. Hajer, hvaler, delfiner, mantarokker, havskildpadder, koraller, vrag og utallige farverige fisk, har slået sig ned mellem øerne i Stillehavet. Så hvad venter du egentlig på?

Dykkerrejser til Palau i Stillehavet

Palau er en stat i Stillehavet, der ligger 500 km øst fra Filippinerne. Kigger du mod syd finder du Indonesien og mod øst, Mikronesien. Palau består af seks hoved øgrupper, der tilsammen består af 300 paradis-øer.

Palau er intet mindre end et must, som dykkerdestination for alle dykkere. Hvad end du er en garvet dykker med flere 100 eller 1000 dyk på bagen eller helt ny. Ø-riget Palau er verdenskendt for sin enorme marine bio-diversitet. I Palau finder du kæmpe fiskestimer, havskildpadder på hvert eneste dyk, massevis af store dyr som revhajer og smukke mantarokker. Der er mulighed for at dykke på koralvægge, revplateauer, Blue Hole og tidevandskanaler, der kan give selv den mest hårdføre, gåsehud. Palau er et sandt dykkerparadis.

Rejser du på det rigtige tidspunkt på året, kan du opleve både Fullmoon Spawing og Blackwater Diving. Begge dykkeroplevelser er ganske unikke og giver dig et kig ind i en verden, vi normalt ikke får adgang til. Ved Fullmoon Spawing, stiger 10-30.000 snappere op fra dybet og parrer sig. Blackwater Diving er et unikt natdyk midt i vandet og over dybt vand. Her kommer de særeste og mest mærkelige små væsener op fra dybet og lyser op i månens lys. Du kan læse mere om Palau som dykkerdestination i Stillehavet her.

Dykkerrejser til Fransk Polynesien

Dykkerparadiset over alle? Måske er Fransk Polynesien netop det dykkerparadis, man forestiller sig, når man lukker øjnene, drømmer sig langt væk til sol, varme, krystal klart vand, verdensklasse marineliv, koraller, kridhvide sandstrande og vejende palmer. I hvert fald er det det, man får, når man sætter kursen mod Fransk Polynesien, midt ude i Stillehavet.

Fransk Polynesien, eller Fransk Oceanien som det tidligere er blevet kaldt, ligger som nævnt midt ude i Stillehavet og består af 118 fuldstændige betagende smukke øer. Fransk Polynesien er opdelt i fem forskellige øgrupper.

  • Tuamutu
  • Marquesasøerne
  • Selskabsøerne (herunder Tahiti, Moorea og Bora Bora)
  • Gambierøerne
  • Australøerne

Atollerne Fakarava og Rangiroa er to af de absolut bedste atoller, hvad angår dykning. Begge er kendt for kæmpe stimer af hajer, enorme mantarokker, legesyge delfiner der kommer forbi og hilser på, samt et stort og rigt fiskeliv med spektakulære undervandslandskaber. Rejser du i september, er der ligeledes mulighed for at snorkle med pukkelhvaler ud for hovedøen Tahiti.
Det er svært at beskrive Fransk Polynesien. I virkeligheden skal det nok bare opleves. Hvis du alligevel vil læse mere om Fransk Polynesien, kan du klikke her.

Dykkerrejser til Truk Lagoon i Mikronesien

Søger du på Google Maps efter Truk Lagoon eller Chuuk-Lagune, får du søgeresultatet ”Chuuk-lagune, afskærmet ø med dykning”. Hvilket er en beskrivelse vi kan bakke fuldstændig op om. Truk Lagoon er et seriøst dykkerparadis for dig, der drømmer om at dykke på historiske og militære vrag.

Truk Lagoon ligger i Mikronesien i Stillehavet. Nord for Papa Ny Guinea og direkte øst fra Filippinerne. I 1944 under 2. verdenskrig, blev Truk Lagoon bombarderet af fly fra den amerikanske flåde under Operation Hailstone. Den japanske base på atollen Truk, blev smadret og store dele af øen ødelagt. Over 70 krigsskibe blev sænket og utallige fly, ligger nu på bunden af havet ved Truk Lagoon og gør i dag, atollen til en meget besøgt dykkerdestination for dykkere fra hele verden.

Truk Lagoon står i dag som et monument og massegrav fra 2. verdenskrig. Rejser du til Truk Lagoon i Stillehavet, kan du forvente at se velbevarede krigsskibe, kanoner, jager- og bombefly, kranier, skeletter, tankvogne og meget andet, der minder en om de rædsler unge mænd, måtte udstå. Udover historiske vrag, er Truk Lagoon også kendt for god sigtbarhed, ingen strøm og varmt vand hele året rundt. Hvis du vil læse mere om Truk Lagoon, kan du klikke her.

Book en rådgiver og få en snak om din næste dykkerferie til Stillehavet

Spring køen over og book en tid i vores rejsebureau når det passer dig. Book en tid til vores rejsebureau i Kingfish eller ring til os på telefon: 33 13 83 83. Du kan også altid sende os en mail til: [email protected]k så hjælper vi dig med at booke drømme dykkerferien til Stillehavet.

Hvad leder du efter?