Fiji

(3 varer)

pr. side
Faldende orden
  1. Liveaboard
    Fiji Liveaboard
    42.999,00DKK

Fiji er et sandt tropeparadis med smukke hvide sandstrande, høje palmer, azurblåt hav og koralrev i fantastiske farver med masser af undervandsliv. Kombineret med et dejligt klima, spændende kultur og smuk natur er Fiji et oplagt valg til din næste eksotiske dykkerrejse.

Fiji ligger i det sydlige Stillehav og består af mere end 300 øer hvoraf kun ca. 100 er beboede. Udover eksotiske strande og flot dykning tilbyder Fiji mange flotte oplevelser med tropisk regnskov, storslåede vandfald og et stort udvalg af adventure aktiviteter som f.eks. rafting og dybhavsfiskeri.

Bula! …ordet betyder “velkommen” og du kommer til at høre det mange gange om dagen på din dykkerferie til Fiji.

Liveaboard
Fiji består af mere end 300 øer og masser af koralrev som kun kan dykkes fra liveaboard. Vælg mellem 7- og 10 nætters ture hvor du besøger de allerbedste dykkersteder, mens du nyder ørigets skønhed og bliver forkælet på luksus liveaboard.

Beqa Lagoon - Pacific Harbour
Beqa Lagoon er hjemsted for ét af verdens bedste hajdyk hvor du kan dykke med helt op til 8 forskellige typer hajer på bare ét dyk! Her er også mange flotte koraller og vrag og så er området kendt som Fijis adventure hovedstad så du kommer ikke til at kede dig og får samtidig masser af sand imellem tæerne.

Bligh Strait
Bligh Strait ligger mellem de to hovedøer Viti Levu og Vanua Levu og er kendt for at have noget af Fijis bedste dykning.
Du bor på den aller nordligste spids af Viti Levu som er let at komme til men langt fra masseturismen. Her finder du en perfekt kombination af afslappet luksus og hvide sandstrande i et helt fantastisk område.

Taveuni – Rainbow Reef
Besøg det nordøstligste hjørne af Fiji og dyk ørigets mest berømte koralrev Rainbow Reef og signatur dykket på Great White Wall.  Øen er kendt som Garden Island og byder på frodig natur med tropisk jungle og smukke vandfald og du kommer så langt væk fra masseturisme som muligt.

Hvad leder du efter?