Fransk Polynesien

(1 varer)

pr. side
Faldende orden

Lang væk fra alting, midt ude i verdens største ocean, ligger der et ø-paradis. Med mere end 100 øer der strækker sig over et areal svarende størrelsesmæssig til Europa, finder du Fransk Polynesien.

Drømmer du om et eventyr i tropiske omgivelser, frodig natur, palmer der svajer langs sandstrande, krystalklare turkisblå laguner og koralrev der indgyder til at blive udforsket og dykket i og på? Du får du det hele her. Vi har sammensat tre af de absolut bedste destinationer, til din drømmeferie.

Tahiti

Tahiti er den største ø i Fransk Polynesien og en del af øgruppen Selskabsøerne. Det er også her man finder hovedstaden Papeete. Der er rig mulighed for at udforske vulkanøen over, under og sågar på havet; trekking i regnskove, snorkling, dykning, surfing, kitesurfing og kayak. Slut eventuel dagens aktiviteter af med en gang original polynesisk spa. Hvis du rejser mellem juli og oktober er der stor mulighed for at se pukkelhvaler, da hvalsæsonen er i gang i denne periode.

Rangiroa

Rangiroa er en del af øgruppen Tuamotuøerne, der omfatter 78 øer og atoller, hvor Rangiroa er den største. De to kendte passager, Avatoru og Tiputa, byder på en diversitet af marineliv ud over det sædvanlige. Her er det muligt at dykke med mantaer, bottlenose delfiner, skildpadder, kæmpe stimer af red snappers, barracudaer og napoleon fisk. I vinterhalvåret er det også muligt at se hammerhajer og der er også spottet tigerhajer i området.

Fakarava

Fakarava er den 2. største atol i Tuamotuøgruppen. Her er også to passager med masser af liv, den nordlige og store Garuae passage og den sydlige Tumakohua passage. Disse er især kendt for leopard rokker, store stimer af groupers og kæmpe stimer af grå revhajer, op til 200 hajer på én gang!

 

Hvad leder du efter?