Mikronesien


Ø-gruppen Mikronesien består af 607 koral-atoller i det vestlige Stillehav og byder på intet mindre end verdens bedste vragdykning i Truk (Chuuk) Lagoon samt nogle af verdens allerbedste koralrev på Palau.

En rejse hertil kan give dig den perfekte kombination af begge slags dykning, og i vores øjne ligger dette område uden tvivl på enhver dykkers top 3 over drømmerejser.

5 vare(r)
pr. side
 • Der er masser af store dyr på Palau

  Palau - Landbaseret

  Fra DKK 21.999 (inkl. fly)
  Spektakulære mantarokker og Jellyfish Lake, skibsvrag og strømfyldte rev-plateauer der patruljeres af stimer af hajer – Palau har det hele!
 • Dyk Palau fra luksus liveaboard

  Palau - Liveaboard

  Fra DKK 33.999 (inkl. fly)
  Dykkerparadis i Stillehavet - Palau har det hele fra strømfyldte rev-plateauer der patruljeres af stimer af hajer til kæmpe mantarokker!
 • Dykkerferie i Mikronesien

  Truk Lagoon - Mikronesien

  Fra DKK 21.999 (inkl. fly)
  Her finder du alle typer vrag i alle dybder i alle størrelser.
 • Kanoner på Nippo Maru i Truk Lagoon

  Truk Lagoon - Grupperejse Liveaboard Jan 2021

  DKK 42.999 (inkl. fly)

  Verdens bedste vragdykning i Truk Lagoon midt i Stillehavet. Vi bor på liveaboard og dykker vragene fra 2. Verdenskrig i god sigtbarhed og 28 grader varmt vand.

 • Palau - ørige i Stillehavet

  Palau Liveaboard - Grupperejse - Jan 2021

  DKK 34.999 (inkl. fly)

  Grupperejse til det smukke ørige Palau midt i Stillehavet. Glæd dig til verdensklasse dykning med alt fra stille koralhaver, grotter, vrag, patruljerende stimer af hajer, mantarokker i tidevandskanaler og den verdensberømte Jellyfish Lake. Palau er et must-dive!

5 vare(r)
pr. side