Hvilke dyr vil du se?

Hvilke dyr drømmer du om at dykke med?

Vi hjælper dig med at realisere dine dykkerdrømme


Dykning med hajer

Hajer er et majestætisk og fascinerende dyr, der desværre har fået et lidt plettet ryg. For de fleste dykkere, står hajen højt på listen over dyr man gerne vil dykke med og når du først har fået smag for dykning med hajer, bliver du aldrig færdig. Der findes mange forskellige haj-arter, nogle farligere end andre. Men ved du hvordan du skal omgås dem, er det oftest ganske ufarligt. Hvad end du drømmer om at dykke med hvidhajen i Sydafrika eller Mexico, de fantastisk smukke hammerhajer på Cocos Island, tigerhajer på Bahamas eller blåhajer på Azorerne, har vi med garanti dykkerrejsen til dig. 

 


Havskildpadder - Havets smukkeste skabning?

Havskildpadder er nogle af havets smukkeste skabninger og er en kæmpe oplevelse at dykke med for første gang. Havskildpadder er rolige væsner, men samtidig super sjove at dykke med. Der findes en del forskellige arter og mange af dem har nogle ret vilde egenskaber. Men hvor meget ved du egentlig selv om de søde, sjove og smukke havskildpadder?

 

Dykning med havskildpadderDykning med havskildpadder

Svøm med spækhuggere i Norge

Fra oktober til februar migrerer enorme mængder af sild fra Atlanterhavet op langs Norges nordvestlige kyst, hvor de først overvintre i fjordene langt nord på, hvorefter de gyder længere syd på. Sildene tiltrækker rovdyr, heriblandt den smukke og majestætiske spækhugger, der gør det ideelt for nysgerrige som os, at vende snuderne mod Norge, for at få et glimt af de vidunderlige dyr i deres eget element.

Spækhuggere er et majestætisk dyr og for mange et af de dyr man aldrig rigtig får lov til at opleve i deres naturlige habitat. Spækhuggeren er verdens største art delfin og er blandt verdens største og mest kraftfulde rovdyr, der med deres op til 10 meter lange kroppe, kan veje 9 tons og lever i familier med helt op til 40 dyr sammen.

 


Delfiner - Vores venner under overfladen

Delfiner er et helt igennem fantastisk dyr og super sjove at dykke med, fordi de både er fredelige og legesyge på samme tid. Skal du til Shagra på dykkerrejse, må du ikke snyde dig selv for en delfintur. Her får du mulighed for at komme helt tæt på de magiske delfiner og får et glimt af, hvordan de svømmer, leger og lever sammen i flokke. Det er bestemt en oplevelse, du sent vil glemme. Tryk på billedet og se vores rejser med mulighed for at dykke med delfiner. 

 


Oplev verdens smukkeste koralrev

Koraller er fascinerende og utrolig smukke kolonier af små levende dyr. Jeps, du læste rigtigt. Koraller er nemlig dyr og ikke sten eller planter. Koraller består nemlig af tusindevis af små levende dyr, der tilsammen danner smukek og farvestrålende koraller. Koraller er det vi kalder polypdyr og er beslægtede med anemoner. Koraller er desværre ret følsomme, og de klimamæssige forandringer vi oplever, har en ganske betydelig og alvorlig indvirkning på vores koraller og koralrev. Koraller lever af alger, og hvis havtemperaturen stiger, vil de alger korallerne lever af, forsvinde. Hvis vi ikke når at få ændret på de klimamæssige forandringer i tide, kan vi risikere at miste vores koralrev for altid.

 

Hvalhajer - Et Bucket-List dyr 

Havets kæmper - Oplev hvaler under overfladen

Dyk med den majestætiske mantarokke

Hvad leder du efter?