Havskildpadder

(11 varer)

pr. side
Faldende orden

Havskildpadder er nogle af havets smukkeste skabninger og en stor oplevelse at dykke med første gang

Havskildpadder er et fantastisk dyr og super sjove at dykke med. Havskildpadder er for mange nye dykkere, et af de første dyr man stifter bekendtskab og derfor betyder havskildpadden en hel del for mange dykkere.

Hvor meget ved du egentlig om havskildpadder? 

Havskildpadden er et forunderligt dyr og har mange vilde egenskaber. Vidste du f.eks. at havskildpadden har noget der minder om en GPS, så de kan finde tilbage til den strand, hvor de selv blev udklækket? De bruger jordens magnetiske felter til at navigere.

Det er sandets temperatur, der afgør om havskildpaddens æg udvikler sig til enten hanner eller hunner

Når havskildpadden lægger sine æg i sandet, er det sandets temperatur der afgør om æggene udvikler sig til han eller hun havskildpadder. Køligt sand udvikler små han skildpaddeunger og varmere sand udvikler små hun skildpaddeunger. Det er bla. også derfor at den globale opvarming kan være et problem for havskildpadde, der der udklækkes flere hunner end hanner. 

Havskildpadder kan holde vejret i op til 5 timer og svømmer hvert år flere tusinde kilometer

Havskildpadde er i krybdyrsfamilien. Det vil sige at de skal op af vandet for at trække vejret. Heldigvis er de noget bedre til at holde vejret end os mennesker og kan holde vejret i helt op til 5 timer. Selvom havskildpadderne ikke har en stor hale som hajer og hvaler, kan de ved hjælp af havstrømme, transporteres mange kilometer. 

Drømmer du om at møde den fantastiske havskildpadde, kan du tage på en af vores vidunderlige dykkerrejser

Kontakt os for at høre mere på telefon: +45 33 13 83 83 eller skriv en mail til os til: [email protected]

Book en tid i vores rejsebureau

Som noget nyt kan du nu booke en tid i vores rejsebureau og dermed springe køen over. Så får du den helt rigtige vejledning i, hvordan du får opfyldt netop dine dykkerdrømme. Book din tid her. 

Hvad leder du efter?