Rejseledere

Rejs trygt med Kingfish på vores grupperejser

Rejs trygt med Kingfish og vores dygtige rejseledere, der sørger for at du ikke skal tænke på andet end at nyde hvert et øjeblik af din grupperejse.


Asbjørn Lausten

Jeg elsker at rejse og jeg er taknemmelig for at jeg siden 2017, har været rejseleder i Kingfish. Det er et kæmpe privilegie at få lov til at rejse sammen 
med så mange glade rejsedeltagere. Jeg ser altid frem til den næste rejse med nye, såvel som "gamle" rejsedeltagere.

Morten Højgaard

Som rejseleder er jeg på konstant jagt efter nye store oplevelser under vand, men sætter også pris på at fylde overfladeintervallet med godt humør, god mad og godt selskab.

Thomas Lorenzen

Siden 2010 har jeg fulgt med Kingfish som freelance instruktør og de seneste år også som rejseleder. Jeg har haft gæster med på grupperejser i Sydafrika, Rødehavet og Azorerne af flere omgange. Det bedste jeg ved er at planlægge alle detaljerne, så en rejse forløber så godt som muligt. 


Markus Mortensen

Jeg siger sjældent nej til at tage med ud og dykke, hvilket er noget af det, der driver mig som rejseleder. At komme ud og dele alle de fantastiske oplevelser, der venter forude, sammen med en masse nye spændende mennesker, der deler min passion for havet og dykning. 

Janne Lausten

Jeg har været ansat som freelance Divemaster i Kingfish siden 2017 og det har været en kæmpe fornøjelse. Jeg har været med til at uddanne en masse efterskoler og højskoler, og det gør mig så glad. Der findes ikke noget bedre end at se elevernes smil, når de får alle de gode oplevelser. Jeg har på rejser med Kingfish, været Rejseleder og børnepasser. Jeg har min egen tilgang til børn, og de børn som har været i “Janne børnehave” kommer igen og igen.

Sigurd Jakobsen

I sommeren 2021 kom jeg så med på rejselederholdet og har været på Azorerne som grupperejseleder et par gange. Jeg nyder at kombinere min passion for dykning med rejser og samtidig ”arbejde” med mennesker. Jeg sætter en ære i at alle på rejserne har så god en tur som overhovedet muligt. Jeg ser frem til kommende ture hvor du forhåbentligt vil med.


Maria Baltzer Ravn

Jeg elsker at rejse, både med dykning og uden. Jeg har rejst en del i Asien og har dykket på Borneo, i Thailand og i Vietnam. Derudover har jeg flere gange været i Egypten, både med rygsæk og for at dykke. Jeg har været med Kingfish på en Liveaboard i det sydlige Rødehav samt på en grupperejse til Bonaire - jeg er vild med grupperejserne, for det er så fedt at kunne dele oplevelserne man har under vandet, med en masse andre.

Mick Friis

Jeg valgte at blive instruktør fordi jeg inderligt elsker at give andre mennesker de samme oplevelser og se den glæde det giver, når folk kommer op fra deres første dyk - og det er den samme glæde det nu giver mig, når jeg som rejseleder kan hjælpe jer med at drage ud og skabe minder for livet.

Monika Pedersen

Både som instruktør og rejseleder, fascineres jeg gang på gang af, hvad det er dykningen kan. Den kan give selvtillid, skabe ro, udfordre måder at tænke på, flytte grænser og så skaber den sammenhold mellem mange forskellige typer mennesker, hvis veje nok ellers ikke havde krydset hinandens. Det er det jeg elsker ved at tage afsted på grupperejse og særligt at være rejseleder.

Charlotte Grosen

Det er et kæmpe privilegie, som rejseleder, at kunne dele vores forunderlige undervands verden med alle vores skønne gæster på grupperejserne. Jeg elsker simpelthen den begejstring hos en dykker, der for første gang ser en skildpadde, eller søhest eller en nøgensnegl eller....  At dele noget man selv er så passioneret omkring med        andre og se deres begejstring er en gave.

Rene Johansen

I 2016 blev jeg spurgt om jeg ville være rejseleder på den første grupperejse til den caribiske ø, Bonaire og siden har jeg været fast rejseleder på de grupperejser som Kingfish indtil nu har sendt til Bonaire sammen med Charlotte Grosen. Det er en stor fornøjelse at vise steder frem til rejsedeltagere, samt sikre at de får en god oplevelse både på dykkene og på hele rejsen.

Andreas Døring

Det bedste ved at være afsted som rejseleder er, at få lov til at møde en masse nye mennesker som er samlet omkring en fælles passion - dykning! Om det så er store tigerhajer, mantarokker, et fantastisk koralrev eller bittesmå nøgensnegle, drejer vores fællesskab sig om dykningen og fascinationen af livet under overfladen.

Sabrina Svidt

Jeg begyndte at dykke i forbindelse med et studieophold i Australien i 2011. Siden da har jeg benyttet hver en lejlighed til at rejse til fjerne afkroge af verden for at dykke. Jeg rejser meget og har indtil videre besøgt 65 lande og dykket i 25 af dem. Faktisk har jeg dykket på alle jordens kontinenter. At dykning byder på så mange forskellige oplevelser, er det jeg synes er allerbedst ved at dykke.

Morten Steen

Som rejseleder får man muligheden for at dele alle historierne og oplevelserne med ligesindede, være i begejstringen under og efter et godt dyk sammen med andre. Den intense atmosfære man dele med folk alle steder fra, samlet om den samme passion, lytte til sider af dykningen man ikke kendte til… det er guld værd, og noget jeg aldrig vil være foruden.

Daniel Løvborg

Siden 2019 har jeg være tilknyttet Kingfish og er glad for at kunne bruge mine erfaringer fra mine forskellige dykkerjobs og rejser, som instruktør og rejseleder. Jeg ser altid meget frem til lære en masse dykkerlystne rejsegæster at kende, og sammen opleve og nørde omkring koralhavet, dykkerteknikker og en fælles passion for havet.

Jan Black

Som rejseleder hos Kingfish har jeg været så privilegeret at kunne dele mine  oplevelser med mine medrejsende. Min første tur som rejseleder gik til Shagra Village i Egypten i 2004. Fra dengang og til i dag har jeg haft glade dykkere med til Galapagos, Palau, Maldiverne, Thailand, Indonesien, Mozambique, Azorerne, Mexico og mange andre fantastiske destinationer.

Hvad leder du efter?