Lær at dykke i udlandet

(12 varer)

pr. side
Faldende orden

Lær at dykke under varme himmelstrøg

Drømmer du om at lære og dykke, men synes vandet i Danmark er en smule for koldt? Så har vi heldigvis en løsning, der gør det muligt at tage dit PADI Open Water dykkercertifikat i udlandet. I et smukt blåt hav, omgivet af farverige koraller og legende fisk, kan du blive certificeret Open Water dykker med en dansk talende dykkerinstruktør fra Kingfish. Så hvad venter du egentlig på?

Grupperejser til Rødehavet med dansk talende dykkerinstruktør

Oven over teksten her, kan du finde vores aktuelle og kommende grupperejser til Rødehavet i Egypten. Her har vi gjort det muligt at tilmelde sig et PADI Open Water dykkerkursus, hvor en af vores dygtige dansk talende dykkerinstrukører, vil lære dig at dykke, så du sidst på dykkerrejsen kan tage ud på egen hånd og opleve den forunderlige verden, der befinder sig under overfladen.

Tag den ”kedelige” teoretiske del hjemmefra og den praktisk dykkerdel i Rødehavet

Med PADI’s nye E-learning materiale, er det blevet muligt at side hjemme i sofaen med en kop kaffe og tage den teoretiske del af kurset. Her gennemgår du (online) teorien om dykning, hvorefter du skal bestå en eksamen. Når teorien hjemmefra er overstået, pakker du en kuffert og flyver med Kingfish til Rødehavet, hvor du vil gennemgå den praktiske del i minimum 25 grader varmt azurblåt vand med klovnefisk, koraller og havskildpadder.

Tag på dykkereventyr på egen hånd

Når du har bestået dit PADI Open Water kursus, er du klar til at tage på dykkereventyr på egen hånd. I Rødehavet får du måske verdens bedste rammer, til at få nogle spændende dyk på rygraden og noget erfaring i bagagen, i trygge rammer. Selvom du er færdiguddannet Open Water dykker, vil vores dykkerinstruktører og rejseleder selvfølgelig stå til rådighed for dig, på resten af turen. 


Hvad leder du efter?