Skolerejser

Kingfish har i flere år arrangeret grupperejser med fokus på dykning og snorkling for alsidige skoleformer, spændende fra specialskoler til højskoler, efterskoler og ungdomsskoler. Vi har således stor ekspertise i at tilrettelægge alle elementer af skolerejser, så underviserne kan koncentrere sig om deres kerneområde uden at skulle bekymre sig om detaljeplanlægningen. 

Vi arrangerer skolerejser for grupper i alle størrelser, lige fra små ungdomsskolehold til hele efterskoler og højskoler.

Uddanner I ikke selv eleverne, kan Kingfish  være behjælpelig med at skaffe danske instruktører til de forskellige dykkerkurser I måtte ønske at køre. Vi kan ligeledes være behjælpelig med at tage fotografi og video fra rejsen til skolens efterfølgende dokumentation og PR-materiale.

De fleste af vores destinationer kan principielt gøres til en skoleudflugt, men vi har alligevel valgt særligt at pege på Egypten, Malta og Tyrkiet. Det skyldes tre ting. For det første er rejsetiden til disse destinationer kort, som er vigtigt når tiden skal optimeres. For det andet er vores samarbejdspartnere der vant til at arbejde med danske skolegrupper og endelig får man rigtig meget for pengene, som er vigtigt når skolerejsen skal holdes indenfor budgettet. 

Nedenunder kan du læse kortfattet om de forskellige destinationer med særlig syn på skolerejse-vinklen. Der er selvfølgelig meget mere generel info og billeder at finde ved at finde destinationer fra menuen ovenfor. Bemærk at prisen vi opgiver i sagens natur er for en enkelt-rejsende. Ved større grupperejser til Malta, Tyrkiet og dykkerlejrene i Egypten er der typisk rabat at hente.

3 vare(r)
pr. side
 • Skolerejse til Egypten

  Skolerejse til Egypten

  Pris afhænger af antal deltagere og tidspunkt
  Dykkerlejrene i Egypten er endog rigtig gode til store grupper. De ligger isoleret og vandet er lige uden for døren. Det gør logistikken nem, og opholdet til en bekymringsfri oplevelse for både elever og undervisere.
 • Skolerejse til Malta

  Skolerejse til Malta

  Pris afhænger af antal deltagere og tidspunkt

  Malta er en god destination for skolerejser, hvor der ønskes både plads til dykning og kultur.

 • Skolerejse til Kas, Tyrkiet

  Skolerejse til Tyrkiet

  Pris afhænger af antal deltagere og tidspunkt

  Tyrkiet i det østlige Middelhav byder på overraskende flot dykning. Den venlige lokalbefolkning, varmen og det tørre klima giver godemuligheder for en skolerejse med fokus på vandsport.

3 vare(r)
pr. side