Galapagos

Denne verdenskendte ø-gruppe behøver knap nærmere introduktion.
Udover storslået og unik natur på landjorden har Galapagos også noget af verdens bedste dykning! Havet omkring øerne vrimler med alle former for dyreliv og du vil kunne dykke og snorkle med stimer af hammerhajer, søløver, delfiner, havleguaner, kæmpe skildpadder, ørnerokker og hvalhajer.

Ø-gruppen ligger ca. 1000km vest for smukke og vulkanspækkede Ecuador som man i sig selv kan bruge flere uger på at udforske. Rafting, trekking på vulkaner, storslåede Inka-byer, den vilde Amazonas jungle med flodture og et rigt dyreliv er oplevelser du kan få på en rejse til denne del af verden.

Vælg mellem 2 slags dykkerrejser til Galapagos: Hotel med daglig båddykning eller ugentlige luksus liveaboards til de afsidesliggende øer Darwin & Wolf.

3 vare(r)
 • I stømmene er der stimer af hammerhajer

  Galapagos - Liveaboard

  Fra DKK 48.999,00
  Dette rå og smukke ørige er kronjuvelen i Ecuadors mange nationalparker og behøver ingen nærmere introduktion - denne dykkerrejse giver dig nok verdens bedste dykning med storvildt!
 • Søløver boltrer sig og napper i dine svømmefødder hvis du er heldig

  Galapagos - Landbaseret

  Fra DKK 27.999,00
  Der er mange flere, der er meget mere og det hele er meget større. Dykningen på Galapagos er unik.
 • Galapagos Master liveaboard og Darwin Arch

  Galapagos Master Liveaboard

  Galapagos fra DKK 48.999,00

  Galapagos Master er en del af de velrenommerede "Master Liveaboards" flåde som er din garanti for et godt skib, god mad og gode dykkerguider.

3 vare(r)