Dykkerudstyr

Vi sætter en ære i at have alt til dykning under ét tag. I vores store butik finder du derfor alt lige fra snorkelsættet til børn, til avancerede rebreathers og tec-udstyr, undervandsjagt og fridykning samt tør- og våddragter til al slags vandsports.

Har du brug for hjælp til at købe dykkerudstyr, er du meget velkommen til at kigge forbi vores butik på Tullinsgade i København eller kontakte os på tlf 33 13 83 83.

Service & know-how i virkeligheden og på nettet!

Vi er ikke kun en webshop med lave priser. Vores fysiske butik, dykkerkurser og dykkerklub m.v. giver daglig kontakt med dykkere som dig. Vi ved derfor hvad vi snakker om og alle vores ansatte er professionelle dykkere.

 • Dykkerdragter

  Varme, komfort og glæde

  - Får du med den rigtige dykkerdragt! Vi har et kæmpe udvalg af våd- og tørdragter plus tilbehør såsom elvarme-veste, plejemidler og meget andet.

  Alle dragterLær at bruge en tørdragt

 • Udstyr til undervandsjagt

  Harpuner, dragter og jagtfinner

  Og meget meget mere... Udover alt hvad undervandsjægeren skal bruge, finder du også et stort sortiment af reservedele.

  Udstyr til jagt og fridykningTag på jagtkursus

 • Dykkerudstyr til børn

  Dykkerudstyr til de mindste

  Vi har svømmefødder, dykkermasker, våddragter og svømmeveste til både drenge og piger i alle aldre. Vi sælger kun sikre produkter vi står inde for!

  Udstyr til børnLær at dykke - fra 10 år!

 • tec dykning og rebreathers

  Alt i tec udstyr og tilbehør

  Vi er eksperterne på udstyr til krævende dykning. Her finder du alt fra stumper som d-ringe og karabiner til dobbeltsæt og rebreathers.

  Udstyr til tecRebreathers og tilbehør

17 vare(r)
17 vare(r)